Barbershop.no Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Varene ble levert på under 2 dager. Da jeg mottok pakken i dag var alt pakket elegant og ryddig inn og det var lagt med en liten karamell som faktisk smakte godt og en liten ekstra prøve på en etterba... Voir plus

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Rask levering, gode priser og topp kvalitet på produktene! Jeg kjøpte en hårklipper og en skjeggtrimmer, og begge lever opp til forventningene. Nettbutikken er oversiktlig og enkel å bruke... Voir plus

Disse er helt spesiell, det må være det mest seriøse firmaet som finnes. Jeg fikk pakken levere i en dropp boks til posten. Det var skikkelig kaldt, jeg vil ikke ha olje, Shampo og balsam som er utsat... Voir plus

L'entreprise a répondu

Excellent

TrustScore 5 sur 5

76 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Her bestiller jeg alltid mine barber…

Her bestiller jeg alltid mine barber saker fra her får du varer med tipp topp kvalitet rask levering og god kundeservice. Grunnen til at de ikke får full pott av meg er at når de er tomme på lager kan det ta litt tid før de får inn nye varer og de har lite gode tilbud i butikken. Men anbefaler og bestille herfra. Her får du det beste barber utstyret

10 octobre 2020
Logo de Barbershop.no

Réponse de Barbershop.no

Tusen takk for omtalen 😊 Vi har spesielt i deler av 2020 slitt litt med å få inn varer fra noen produsenter pga. korona-situasjonen. En del av våre leverandører produserer i mindre kvanta og er mindre bedrifter som ikke har like mye muligheter til å hente inn ekstra personell. En del typer spesielle barberkniver og barberhøvler blir produsert for hånd og krever mye erfaring og håndverk, da kan det dessverre ta noe lengre tid å få påfyll. Vi håper at 2021 blir noe mer normalt, så skal det nok bedre seg med tilgangen på varer. Når det gjelder priser så prøver vi å ha faste, fornuftige priser og ikke så mye lokketilbud eller at alt har en førpris og en rabattpris som kanskje ikke er så god likevel. Men følg med på nyhetsbrevet vårt, der har vi stort sett en rabatt på noe hver uke 😊

Den perfekte nettside

Her er det 5/5 på hele nettbutikken. Fantastisk bra og enkel tilrettelangt nettside for å finne det rette produkt til akkurat ditt hår eller skjegg. Dette gjør at jeg storkoser meg med å bruke nødvendig tid på å finne de rette produktene for meg. Alle produkt har god og nøyaktig beskrivelse som står i stil til hva du får i postkassen. Her er det mye bra å velge i, og jeg kommer alltid til å handle fra denne nettsiden igjen. Varen pakkes og sendes fort, og det er god oppdatering på forsendelsen frem til varen er i dine hender. En av de få gode nettsidene for oss gutta som liker det enkelt og nøyaktig når vi skal ha nye produkt for å føle oss fresh.

16 septembre 2020

10/10

10/10, svært profesjonell virksomhet. Rask levering og veldig hyggelig kundeservice, får alltid små gaver i pakken hver gang jeg bestiller noe fra denne bedriften😅 Anbefales på det sterkeste!

2 septembre 2020

Helt fantastisk kundeservice

Helt fantastisk kundeservice, gode produkter. Når man først har prøvet disse kvalitetsprodukter, vender man aldrig tilbage til de gængse merker som Boss og Armani.

7 juillet 2020

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice

Rask levering, til og med til nordnorge. Den ene flaska hadde åpnet seg før jeg fikk den og ek del var sølt ut i esken. Sendte mail og fikk svar rett etterpå om at de skulle sende en ny. Fikk til og med tilbud om amnen duft på den.

Blir ikke bedre enn dette. 10/10.

18 février 2020

Veldig bra kundeservice

Veldig bra kundeservice, kjapp levering og tar i mot anbefalinger fra kunder på varer som de kan selge. De tok personlig kontakt med meg på Facebook og holdt meg oppdatert på en forespørsel jeg hadde ang. produkter som jeg gjerne kunne ha tenkt meg å handle men som ikke fantes hos dem.

26 février 2019

Bra utvalg, gode nettsider, rask service og svært god service. Fikk raskt gode svar på mine spørsmål.

16 septembre 2016

Seriøs og bra

Barbershop.no er knallbra! Stort utvalg og sender raskt. Porto etter vekt. Brev A-post er mulig for små bestillinger. Har "alt" av såper og kremer fra de store engelske merkene. Veldig bra service og rask til å sende. Anbefales uten forbehold.

21 juin 2016

Best på barberutstyr i Norge!

-Meget godt utvalg
-Rask levering
-Norsk butikk (ikke en fra utlandet som har norsk skin)
-Raske svar på hendvendelser
-Meget oversiktlig og fin nettside
-Eget forum for entusiaster

Min personelige totalleverandør av barberutstyr :)

4 novembre 2015