Bladen får 5 stjärnor men företaget får 2, detta pga slarv med leveranser, skyller på globala situationer vilket är skitsnack, jag köper mängder av varor från Danmark kläder bla och det funkar hur bra... Voir plus
Smidigt att få rakbladen hemskickade. Överkomligt pris. Dessvärre gillar jag ej bladen, då jag vill ha ett blad på sidan för att kunna göra precisionsrakning under näsan exempelvis.
Sköna blad att raka sig med. Glider lätt och passade mig utmärkt. Jag har provat många olika och era blad ligger i topp, både pris och kvalitet är tilltalande.
Aucun historique récent de demande d’avis
Håller vad dom lovar:)!
Tycker inte rakhyvel var så bra
Tycker inte rakhyvel var så bra, passade inte min hud
Kanon produkt o lev
Riktigt bra hyvlar till ett bra pris.
Smidig lösning som gör att du alltid …
Smidig lösning som gör att du alltid har nya rakhyvlar hemma;-)
Bra grejer till bra pris
Bra grejer till bra pris, dessutom hem i brevlådan.
Kan knappt bli bättre.

Réponse de Barberskabet.se
Hyvlarna (och priset?) är bättre än de …
Hyvlarna (och priset?) är bättre än de jag tidigare använt från Gillette (Mach3). Leveranserna kommer prickfritt. Vad mer kan man ösnka sig?

Rakbladen är sådär
Rakbladen är sådär, känns lite slös efter bara ett par rakningar.
Bra men nja..
Hyvlarna var jätte bra men har inte hört av deras kundtjänst på över en vecka :/ känns kasst

Réponse de Barberskabet.se
Snabb leverans, utmärkt kundsupport, enkla att rengöra!
Snabb leverans, Bladen gick inte att fästa i skaftet, men fick snabbt ett nytt handtag som utbyte. Nu fungerar dom perfekt. Bladet är enklare att rengöra än andra märken, och den fungerar mycket bättre att raka "längre" skägg än 1-2 dagars stubb vilket är bra.

Réponse de Barberskabet.se
Mycket bra kundservice men …
Mycket bra kundservice men samarbetspartnern postnord kan man ha andra åsikter om.
Bra hyvel är nöjd med den.

Réponse de Barberskabet.se
Riktigt nära och bra rakning
Riktigt nära och bra rakning. Kan inte vara nöjdare

Réponse de Barberskabet.se
Sköna blad att raka sig med

Réponse de Barberskabet.se
Bättre än min tidigare och bättre med …
Bättre än min tidigare och bättre med egenvalda leveranstider