Barbiermotorsport Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Echt een aanrader: Barbier Motorsport! Via een winactie mocht ik een MV Agusta een dag meenemen om er lekker mee op pad te gaan. Een ontzettend gave ervaring en supertof dat een bedrijf zo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Motor fiets nr zeven inmiddels . Ik kom hier al jaren voor een kop koffie en af en toe een snack bij de Joe Bar restauratie..aanwezig bij dit mooie bedrijf. Weer tevreden na een aantal leuke ge... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag mijn nieuwe CFMOTO 675 NK opgehaald, alweer mijn 4de aanschaf bij Barbier. Ging in januari even kijken!!!!....... En ja hoor gekocht! (Bedankt Martin😄) Goede inruil prijs gehad voor mi... Voir plus

À propos de l'entreprise

Informations provenant de diverses sources externes

Barbier Motorsport de gezelligste motorzaak van Drenthe! Mooie motoren voor nette prijzen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

47 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Een ervaring om niet snel te vergeten!

Ik was vandaag bij Barbier Motorsport en kreeg de mogelijkheid om de mooie CF 675SRR uit te proberen. Deze motor beviel me eigenlijk meteen erg goed. Toch wilde ik graag nog een andere motor proberen, zodat ik uit eigen ervaring kon vergelijken en kon ontdekken wat het beste bij mij past.

Daarom mocht ik ook de 800 MT ES testen. Dat was toch wel iets heel anders! De motor rijdt ontzettend lekker en tijdens mijn rit kreeg ik weer heel andere ideeën over wat voor motor ik uiteindelijk zou willen kopen. Het was dus een hele leuke en leerzame ervaring om beide motoren te kunnen proberen.

Helaas ging het aan het einde van mijn rit even mis. Ik remde iets te hard terwijl ik aan het sturen was, waardoor de motor helaas op zijn kant terechtkwam. Dat vond ik natuurlijk ontzettend jammer en mijn eerste gedachte was meteen: dit gaat me waarschijnlijk heel veel geld kosten.

Maar juist op dat moment heeft Barbier Motorsport echt laten zien wat goede service betekent. Het eerste wat ze deden, was vragen of het met mij goed ging. Dat vond ik echt heel fijn, want uiteindelijk is mijn veiligheid natuurlijk het allerbelangrijkste.

Daarna heb ik met Martin gesproken en hij stelde me meteen gerust. Hij gaf aan dat het geen probleem was en dat het helemaal goed zou komen. De manier waarop ze met de situatie omgingen, heeft echt indruk op mij gemaakt. Geen verwijten of moeilijke houding, maar gewoon rustig, menselijk en behulpzaam handelen. Dat zie je tegenwoordig niet overal meer.

Ik wil daarom graag mijn ervaring met jullie delen. Niet alleen omdat ik een geweldige ervaring heb gehad met het testen van de motoren, maar vooral vanwege de manier waarop Barbier Motorsport met mij omging toen het even misging.

Voor mij is het duidelijk: Barbier Motorsport heeft er een vaste klant bij! Bedankt voor de mooie ervaring, de goede service en vooral voor de manier waarop jullie mij hebben geholpen. Ik kom hier zeker terug! 🏍️🔥

28 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Super ervaring, ook toen het even misging

Echt een aanrader: Barbier Motorsport!

Via een winactie mocht ik een MV Agusta een dag meenemen om er lekker mee op pad te gaan. Een ontzettend gave ervaring en supertof dat een bedrijf zoiets organiseert en het vertrouwen geeft om met zo'n motor op pad te gaan.

Helaas liep mijn dag door een ongelukkige situatie niet helemaal zoals gepland. In een onoverzichtelijke bocht kwam een auto met hoge snelheid mijn kant op, waardoor ik een noodstop moest maken en de motor uit balans raakte. Gelukkig zelf helemaal niets aan overgehouden, maar de motor had wel wat schade.

Natuurlijk flink balen, maar juist op zo'n moment merk je wat voor bedrijf je tegenover je hebt. Martin heeft dit ontzettend netjes en relaxed opgepakt en samen hebben we een goede regeling getroffen. Geen gedoe, maar gewoon meedenken en het netjes oplossen.

Dus mocht je op zoek zijn naar een mooie motor, goed advies en een bedrijf waar ze ook écht voor je klaarstaan, ga zeker eens bij Barbier Motorsport langs!

Nogmaals bedankt Martin voor de geweldige ervaring én de nette manier waarop je dit hebt opgelost.

22 août 2026

Réponse de Barbiermotorsport

Bedankt voor je mooie review!

Uiteindelijk draait zo’n dag natuurlijk om de beleving en het plezier van motorrijden. Dan is het ontzettend jammer als er iets gebeurt en de eerste krasjes op de motor zitten, maar daar gaan we natuurlijk niet moeilijk over doen.

Het belangrijkste is dat jij er zelf niets aan hebt overgehouden.

Bedankt voor je vertrouwen en graag tot ziens!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne inkoop van mijn motor

Fijne inkoop van mijn motor, goed geholpen snel af kunnen handelen! Geen gedoe en geen naar gehandel over de prijs!

1 août 2026

Réponse de Barbiermotorsport

Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te horen dat de inkoop van uw motor bij Barbier Motorsport snel, duidelijk en zonder gedoe is verlopen. Wij vinden een eerlijke prijs en een prettige, vlotte afhandeling bij motorinkoop erg belangrijk. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Geweldige en snelle service

Geweldige en snelle service! Ik heb hier mijn eerste motor gekocht en vanaf het eerste moment ben ik vriendelijk en professioneel geholpen. Onlangs heb ik nieuwe spiegels laten monteren en ik kon direct terecht. Alles werd snel en netjes geregeld. Wederom een superfijne ervaring. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare motorzaak!

30 juin 2026

Réponse de Barbiermotorsport

Hoi Daphne, Wat leuk dat je je eerste motor bij Barbier Motorsport heeft gekocht! Fijn dat je later ook voor de montage van de nieuwe spiegels direct terecht kon in onze motorwerkplaats in Havelte. Bedankt voor je vertrouwen en de mooie aanbeveling. Veel plezierige kilometers gewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Barbier motorsport is the best…

Barbier motorsport is the best dealership in the surrounding area. Super fast and honest service is a must in this industry and they have more than impressed. I had a flat tire on Sunday and was immediately planned in for Monday morning(the shop is usually closed on Monday) again thankyou to Martin and Alessio

29 juin 2026

Réponse de Barbiermotorsport

Thank you for your great review! We're glad we could get you back on the road quickly. It was our pleasure to help, even on our day off. Ride safe, and we hope to see you again!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super goed geholpen en een prachtige…

Super goed geholpen en een prachtige motor gekocht!!!

24 juin 2026

Réponse de Barbiermotorsport

Bedankt voor uw mooie review, wat leuk dat u de moeite genomen heeft uw ervaring hier achter te laten! Graag tot ziens bij Barbier Motorsport

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij een vervelende ervaring met een…

Bij een vervelende ervaring met een aankoop waar hun zelf niet schuldig aan waren dit op een nette manier opgelost en een mooie motor aangeschaft. Zaak waar je vriendelijk te woord wordt gestaan en kom er zeker weer terug .

9 juin 2026

Beste,

Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen in Barbier Motorsport.

Fijn om te lezen dat wij samen tot een goede oplossing zijn gekomen en dat u tevreden bent met uw nieuwe motor. Wij vinden het belangrijk om klanten netjes en eerlijk te helpen, ook wanneer een situatie buiten onze schuld ontstaat.

Wij wensen u veel plezierige en veilige kilometers toe en zien u graag nog eens terug.

Martin Barbier

Barbier Motorsport

Noté 5 sur 5 étoiles

Gelukkig zijn er nog eerlijke mensen op…

Gelukkig zijn er nog eerlijke mensen op deze wereld …. Super bedankt voor het vinden van mijn pasje ! Top geregeld motorsport Barbier.

9 juin 2026

Réponse de Barbiermotorsport

Bedankt voor uw mooie review.

Fijn om te horen dat uw pasje weer terecht is gekomen. Wij vinden het vanzelfsprekend om elkaar te helpen waar mogelijk en zijn blij dat alles goed is afgelopen.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens bij Barbier Motorsport.

Alles voor je motor!

Erg prettige mensen, leuke sfeer en mooie winkel! werkelijk alles te krijgen wat je nodig bent voor je tweewieler.
Heb een mooie Yamaha Tracer gekocht en daarbij ook bijpassende kleding en helm! Super service.
Ik kom hier zeker weer terug.

4 juin 2026

Réponse de Barbiermotorsport

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review.

Wat leuk om te lezen dat u zo prettig bent geholpen en dat u bij ons niet alleen een mooie Yamaha Tracer heeft gevonden, maar ook direct bent geslaagd voor de bijpassende kleding en helm.

Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe en bedanken u voor het vertrouwen. Graag tot ziens bij Barbier Motorsport.

Martin Barbier

Barbier Motorsport

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn eerste motor gekocht bij Barbier…

Mijn eerste motor gekocht bij Barbier Motorsport. Het personeel is erg vriendelijk en ik ben goed geholpen met het uitzoeken van een motor die bij mijn wensen past. Ik kan het zeker aanraden om hier een motor te kopen.

22 mai 2026

Réponse de Barbiermotorsport

Bedankt voor deze mooie 5 sterren review!

Geweldig om te horen dat wij u hebben mogen helpen bij de aankoop van uw eerste motor.

Veel veilige kilometers en vooral heel veel plezier gewenst met uw nieuwe aanwinst.

Bedankt voor het vertrouwen en graag tot ziens bij Barbier Motorsport in Havelte

Noté 5 sur 5 étoiles

Super goed geholpen bij Barbier…

Super goed geholpen bij Barbier Motorsport. Ze hebben een mooie collectie aan motoren, geven nette service en het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

Vanaf het eerste contact voelde alles professioneel en vertrouwd. Ondanks dat het uiteindelijk niet is doorgegaan van mijn kant, ben ik heel netjes behandeld en was er veel begrip. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een motor en goede service!

19 mai 2026

Réponse de Barbiermotorsport

Bedankt voor deze uitgebreide en mooie 5 sterren review!

Fijn om te horen dat u onze service, collectie en manier van werken zo positief heeft ervaren.

Natuurlijk vinden wij het jammer dat het uiteindelijk niet is doorgegaan, maar wij waarderen het vertrouwen en het prettige contact enorm.

Wie weet tot in de toekomst en hartstikke bedankt voor de aanbeveling! Groeten Team Barbier Motorsport Havelte

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik heb een nieuwe motor bij hun gekocht…

Ik heb een nieuwe motor bij hun gekocht wat een heerlijke machine. De hulp die ik kreeg bij het uit zoeken van de motor was dikke prima ik ben goed behandeld door de verkoper top mensen bedankt

14 mai 2026

Réponse de Barbiermotorsport

Bedankt voor deze geweldige 5 sterren review!

Fantastisch om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe motor en dat u onze hulp en service als prettig heeft ervaren. Daar doen we het voor!

Wij wensen u enorm veel mooie en veilige kilometers toe met deze heerlijke machine. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot ziens bij Barbier Motorsport!

Noté 3 sur 5 étoiles

N.a.v. klacht toch nog goed geholpen.

Review aangepast van 1 naar 3 sterren.
Er werd vriendelijk contact met ons opgenomen n.a.v. onze klacht hieronder. Er werd echt naar ons geluisterd over de problemen waar we tegenaan zijn gelopen. Naar aanleiding van ons verhaal konden we de motor al snel terugbrengen om het kabelwerk te laten aanpassen. Nu het kabelwerk netjes is afgewerkt, zijn we tevreden over hoe de motor is afgeleverd en hoe alles is opgepakt.
----------------------------‐---------------------------------
Drie weken geleden hebben wij hier onze eerste motor gekocht, inclusief een zogenaamd servicepakket waarvoor we €499 hebben betaald. Kort na de aankoop hoorden we tijdens het rijden een vreemd geluid. Al snel bleek dat de ketting volledig versleten was en er zelf een dood punt in zat, iets wat onmogelijk binnen slechts 1.000 kilometer kan ontstaan. Dit had bij een degelijke afleverbeurt en inspectie direct opgemerkt moeten worden. Levensgevaarlijk om je klant hiermee de weg op te laten gaan!

Daarnaast hebben we €125 betaald voor het inkorten van onze kentekenhouder. Bij het bekijken van het kabelwerk bleek echter dat dit op een zeer slordige en amateuristische manier was uitgevoerd. De kabels zijn niet netjes weggewerkt via de zijkant van de motor, zoals dat hoort.

Toen we dit aankaartten, gaf de monteur aan dat het volgens hem niet mogelijk was om de kabels correct weg te werken. Wij hebben echter bij een identieke motor gezien dat dit wel netjes kan worden uitgevoerd.

Als oplossingen werden onder andere voorgesteld om een extra plaatje te monteren om de kabels te verbergen, of zelfs een gat in de motor te boren. Voor ons zijn dit geen acceptabele oplossingen.

Uiteindelijk is er zonder extra kosten een nieuwe kettingset gemonteerd. Dat is het minste wat men kon doen.

10 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een machine en wat een service!

Een ‘in Nieuwstaat’ verkerende KTM 990 gekocht bij Martin en Kees. Deze mannen weten en voelen precies aan waar ik naar zocht. Je voelt je welkom, we praten over motoren, patat, maar ook over het leven.
Wat een gave machine! Nog geen 10 mille op de teller en helemaal compleet. Ook hoe de koop tot stand kwam, wow. ‘Wil je rijden, ga je gang, ik ben hier weer om half acht’
En toen de koop al gesloten was, werd ik gematst met nog een oliewissel. Voor de volledigheid, en niet omdat ik er om vroeg maar spontaan door Martin. Kan niet wachten om de eerste ritten te maken!

8 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Motor op veilingsite gekocht van…

Motor op veilingsite gekocht van Barbier, prima service, gratis 10 dagen all-risk verzekering. Top

23 avril 2026

Réponse de Barbiermotorsport

Bedankt voor deze mooie 5-sterren review en het vertrouwen in Barbier Motorsport.

Mooi om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de service, inclusief de 10 dagen allrisk verzekering, goed is bevallen. Wij zorgen er graag voor dat je direct zorgeloos op weg kunt.

Wij wensen je veel rijplezier en veilige kilometers. Graag tot ziens.

Uitstekende ervaring bij Barbier Motorsport in Drenthe

Ik heb mijn motor gekocht bij Barbier Motorsport in Drenthe en ben zeer tevreden over de hele ervaring. Vanaf het eerste contact werd ik prettig geholpen en kreeg ik eerlijk en deskundig advies, zonder druk of verkooppraatjes.

De aankoop verliep rustig en professioneel en de motor stond er perfect bij. Barbier Motorsport heeft een mooi aanbod motor occasions en je merkt dat ze echt verstand hebben van hun vak.

Voor mij is dit zonder twijfel een van de beste motorzaken van Drenthe. Zoek je een betrouwbare motorzaak in Drenthe of Noord-Nederland, dan kan ik Barbier Motorsport zeker aanbevelen.

30 janvier 2026

Réponse de Barbiermotorsport

Bedankt voor deze prachtige review en het vertrouwen in Barbier Motorsport.

Mooi om te horen dat je onze werkwijze zo ervaart: eerlijk advies, geen druk en gewoon rustig de tijd om tot een goede keuze te komen. Zo vinden wij dat het hoort.

Fijn dat de motor en ons aanbod occasions zo goed in de smaak vallen. We doen er alles aan om een sterke en betrouwbare collectie neer te zetten voor liefhebbers in Drenthe en Noord-Nederland.

Wij wensen je veel rijplezier en veilige kilometers. Graag tot ziens bij Barbier Motorsport.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nieuwe motor: vandaag besteld, morgen thuisbezorgd

Vorig jaar heb ik mijn elektrische motor verkocht (rijdt leuk, maar de 100km actieradius maakte het toch minder bruikbaar). Recent ben ik me weer gaan oriënteren op een nieuwe motor, en kwam ik uit bij de CFMOTO 800MT Explore.

Na wat vergelijken bleek Barbier Motorsport niet alleen de scherpste prijs te hebben, maar ook direct uit voorraad te kunnen leveren. Toen de eerste lentedagen zich aandienden, heb ik de knoop doorgehakt en via hun website contact opgenomen.

Nog diezelfde avond werd ik gebeld met de vraag wanneer ik wilde rijden. Mijn antwoord: zo snel mogelijk. Omdat Havelte voor mij niet bepaald om de hoek ligt, stelden zij voor om de motor gewoon te bezorgen.

En nu komt het: dat kon al de volgende dag.

Die snelheid en service vond ik echt opvallend goed. Daarnaast verliep de communicatie vlot en duidelijk, ook toen ik achteraf nog vragen had.

Al met al een zeer positieve ervaring. Zeker een partij die ik zonder twijfel kan aanbevelen.

9 avril 2026

Réponse de Barbiermotorsport

Bedankt voor deze uitgebreide en sterke review en het vertrouwen in Barbier Motorsport.

Mooi om te horen dat je na je elektrische motor weer bent uitgekomen op een machine die beter bij je gebruik past, en dat de CFMOTO 800MT Explore zo goed bevalt.

Fijn dat vooral de snelheid, directe levering uit voorraad en de duidelijke communicatie eruit sprongen. Daar leggen wij de focus op: snel schakelen, helder contact en zorgen dat je zonder gedoe kunt rijden.

Veel rijplezier gewenst en veilige kilometers. Graag tot ziens.

Noté 4 sur 5 étoiles

Erg goede selectie motorfietsen

Erg goede selectie motorfietsen. Ik kon gelukkig mijn oude motor zonder probleem inruilen. De verkopers waren echter na mijn proefrit een uur niet aanspreekbaar, gelukkig daarna een erg aardige man die ons verder hielp met het koopproces. Dus ik ging wel met een goed gevoel weg!!
Erg tevreden.
Ze maken hem nog snel rijklaar en ik kan de weg op.

10 avril 2026

Réponse de Barbiermotorsport

Bedankt voor je review en het vertrouwen in Barbier Motorsport.

Mooi om te horen dat je tevreden bent over onze selectie motorfietsen en dat het inruilen soepel is verlopen. Fijn dat je uiteindelijk met een goed gevoel de deur uit bent gegaan.

Soms kan het even druk zijn in de showroom, maar we doen er alles aan om iedereen zo goed mogelijk en snel te helpen.

We zorgen dat je motor netjes rijklaar staat. Alvast veel rijplezier en veilige kilometers gewenst. Graag tot ziens.

Top!!!

Na het behalen van mijn motor rijbewijs heb ik hier een motor gehuurd. Contact was erg gemakkelijk en vlot! Daarnaast was iedereen in de zaak erg vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader! Tot de volgende keer!

30 mars 2026

Réponse de Barbiermotorsport

Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in Barbier Motorsport.

Gefeliciteerd met het behalen van je motorrijbewijs en mooi dat je bij ons een motor hebt gehuurd. Fijn om te horen dat het contact vlot verliep en dat je onze service als prettig hebt ervaren.

Graag tot de volgende keer en alvast veel veilige en mooie kilometers gewenst.

Noté 5 sur 5 étoiles

Unieke motor gekocht bij de barbier

Samen met een bekende een unieke motorfiets uit de jaren 90 opgehaald bij de barbier. De motor stond op de eerste verdieping in hal 2 tussen allerlei prachtige andere oudere superbikes en MV's en Ducati 's zelfs twee desmosedici. Uniek zo'n collectie met een motorzaak De service was top de motor had een onderhoud beurt gegaan deze was helemaal vastgelegd met foto's etc. en de medewerkers van de Barbier maakte het voor mijn bekende een prachtige ervaring !! echt goed gedaan

17 mars 2026

Réponse de Barbiermotorsport

Bedankt voor deze mooie review en het vertrouwen in Barbier Motorsport.

Een Honda RC45 kom je niet elke dag tegen, voor ons ook echt bijzonder om zo’n motor klaar te mogen maken. Daar steken we gewoon extra tijd en aandacht in, dat hoort bij dit soort machines.

Voor ons maakt het het werk juist zo mooi dat we een aparte afdeling hebben met dit soort bijzondere motoren. Denk aan Desmosedici’s, R7’s, RC30’s, Ducati Senna’s en exclusieve MV Agusta’s. Dat kom je bijna nergens tegen, en er staat eigenlijk altijd wel iets speciaals tussen. Het maakt het voor ons als motorliefhebbers ook elke dag leuk en spannend… wie weet wat er vandaag weer binnenkomt.

Mooi dat jullie het zo hebben ervaren. Heel veel plezier ermee en veilige kilometers gewenst. Graag tot ziens.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus