Beste klantenservice ooit!
Zeer grote complimenten voor de heren achter B.E., zij hebben klantenservice uiterst hoog in het vaandel. Zo hoog, dat heb ik nog nooit eerder gezien en verdiend een dikke pluim. Vorig jaar heb ik meerdere attributen besteld, in verschillende orders. Alles was toen al pico bello (goed verpakt, snel verstuurd, duidelijk wat je krijgt, enz). Nu ik een jaar later met een elektronisch onderdeel storing heb, heb ik geprobeerd contact te zoeken. Het telefoonnummer op hun website leidt niet tot contact, meerdere keren op meerdere dagen geprobeerd tevergeefs. Een mailtje was echter binnen 30 minuten beantwoord. Positieve toon, behulpzaam en geruststellend. Ze tonen enorm initiatief en hebben ruimschoots service geboden, meer dan je normaal met garantie verwacht. Petje af voor de mannen achter dit bedrijf. Nog nooit zulke goede service verwacht! Kleine tip; telefoonnummer even van een bandje voorzien? Jullie service per mail was zo super goed, dat het niet bereikbaar zijn per telefoon zonde is van jullie goede werk. Hartstikke bedankt nogmaals! Dikke tevreden klant hier!
23 septembre 2024
Avis spontané