Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg har købt 2 par termo strømpebukser, de er dejlig varme, men blir ikke siddende oppe, så må tage et par trusser uden på, jeg er 177 cm høj og har bestilt L/XL da de var de længeste, jeg har haft d... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Super fin og hurtig levering, men de kan åbenbart ikke finde ud af at pakke ens ordre. Der står 2 ting på følgesedlen men der er kun 1 ting i pakken, dog var de hurtige til at besvare min mail og skre... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem hjemmeside, hurtig levering. Købte 4 forskellige ting til gode priser og alt passede ud fra de mål der var beskrevet under produkterne. Kvaliteten ok. Handler der igen 😉

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik i første omgang købt de forkerte strømpebukser - min fejl. Så jeg bestilte igen. Jeg elsker deres termo tøj, både bukser og sokker. Men utilfreds med at de rabatkoder, jeg modtager, kun kan bru... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes
  2. Magasin de vêtements
  3. Fabricant de lingerie
  4. Magasin de vêtements pour hommes
  5. Magasin de sous-vêtements

Écrit par l'entreprise

Om Basic Treasure Basic Treasure er et dansk basismærke, som tilbyder en simpel online basisvare-shoppingoplevelse til hele familien. Vores sortiment består af et velovervejet udvalg af basis-tekstilvarer i god kvalitet inden for undertøj, strømper og lingeri. Produkter, som de fleste mennesker bruger hele tiden og de produkter, som sidder allertættest på kroppen. Derfor går Basic Treasure også op i at sikre, at vores produkter ikke indeholder sundheds- eller miljøskadelige kemikalier. Basic Treasure ejes og forvaltes af Milestone Company ApS – en stærk værdibaseret tekstilvirksomhed med adskillige års erfaring inden for privatlabelløsninger inden for lingeri, undertøj, strømper og nylon i Danmark såvel som i udlandet. Basic Treasure er ikke et fashion-brand Vi tror på, at gode produkter, der holder længe og samtidig kan købes til fornuftige priser, kan hjælpe til med at gøre op med vores kulturs usunde køb-og-smid-væk og brug-kun-få gange-mønstrer. Vi følger ikke tidens trends af farver og former, fordi vi ved, at det er basisprodukterne, som holder og dem som vi hele tiden vender tilbage til. Vores produkter har derfor tidløse designs, der skabes ud fra en value-for-money-filosofi; de skal fungere godt, være brugbare og have en økonomisk fordel. #Yourperfectbasics

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil helt sikkert anbefale Basic…

Jeg vil helt sikkert anbefale Basic Treasure til alle. Jeg har altid svært ved at finde gode leggings, men de herfra er i en lækker kvalitet og super behagelige at have på. Hurtig levering og alle produkter er tip top.

11 octobre 2024

Kære Eva

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Hvor er det dejligt at læse at du har fundet nogle gode leggings hos os.

Håber at se dig igen næste gang du skal bruge gode basisvarer til fornuftige priser.

Noté 4 sur 5 étoiles

God og hurtig betjening og altid venlig venlige gls personet

Har ikke prøvet det anden et par dage så ved jo ikke virkningen endnu

25 septembre 2024

Kære Dorthe

Tak for din anmeldelse... selvom du måske ikke føler, at du har haft tid nok til at prøve produktet. Håber du vil vende tilbage og revidere din anmeldelse, hvis ikke den stemmer overens med din oplevelse senere.

Ellers håber vi bare at se dig igen, næste gang du skal bruge gode basisvarer til fornuftige priser.

Gode priser og hurtig levering

Gode priser og hurtig levering

25 septembre 2024

Kære Trine

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget for os. Vi håber, at du bliver rigtig glad for dit køb og at du kommer igen næste gang du skal bruge gode basisvarer til fornuftige priser.

Virkelig god service

Virkelig god service, vi fik forkerte strømper og dagen efter kom der de korrekte. Virkelig god service

26 août 2024

Kære Mille
Først og fremmest vil vi endnu engang beklage pakkefejlen, men vi er så glade for at du trods denne fejl alligevel laver en så positiv anmeldelse - tusind tak!

Vi gør alt, hvad vi kan for at levere 5 stjerner i alt hvad vi gør og det betyder så meget, at nogen også anerkender vores indsats på trods af en pakkefejl.

Vi håber at se dig igen næste gang du skal bruge gode bassvarer til fornuftige priser.

Kære Leni

Tusind tak for de 5 stjerner. Vi er glade for at læse, at din bestilling er kommet hurtigt frem.

Vi håber at se dig igen næste gang du skal bruge gode basisvarer til fornuftige priser.

God og hurtig service

God og hurtig service.
Modtog en forkert str sokker, de svarede hurtigt og sendte den rigtige str afsted

26 juillet 2024

Kære Camilla

Tusind tak for din fine anmeldelse - vi er glade for at du gav os muligheden for at rette op på pakkefejlen og også anerkender vores behandling af din sag.

God hjemmeside

God hjemmeside, nemt at finde det man leder efter

Kære Lone

Tusind tak for de 5 stjerner og ordene bag. Vi er glade for at du oplever, at vores webshop er nem at navigere i og at leveringen samtidig har været hurtig.

Vi håber at se dig igen næste gang du har brug for gode basisvarer til fornuftige priser.

Det er sku i orden

Det er sku i orden. Købte sokletter til mig selv. Shorts og toppe til Fruen.
Hurtig levering. Kvaliteten virker bestemt helt ok. Prisen er rigtig. Altså en rigtig god handel

Kære Claus

Tusind tak for din anmeldelse - hvor bliver vi bare glade når vi læser den! Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en uddybende kommentar - det betyder meget for os!

Håber at se dig igen næste gang du... eller fruen skal bruge gode basisvarer til fornuftige priser.

100%

Perfekt !!! Den rigtige str. god kvalitet og rimelig hurtig lev. ALT OK!!!!!!

Kære Peer

Tusind tak for din flotte anmeldelse - den betyder rigtig meget for os! Vi er så glade for at du har taget dig tid til at skrive den.

Bedste indershorts til dato

Normalt laver jeg ikke anmeldelse, men her kan jeg slet ikke holde igen med ros, både ift.levering og i forhold til de indershorts jeg har købt ved jer! Det er simpelthen de bedste og mest behagelige indershorts jeg nogensinde har haft på! Det er på ingen måder sidste gang jeg køber hos jer!
De største sommerhilsner Gabriella

30 juillet 2024

Kære Gabriella.

Tusind tak for din fine anmeldelse, de 5 stjerner og din anbefaling. Det er altid fantastisk, når vi får anmeldelser fra kunder, som dig, der er glade for vores produkter.

Vi glæder os til at se dig næste gang, du skal bruge gode basisvarer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har bestilt skattekiste med 2x3…

Jeg har bestilt skattekiste med 2x3 indershorts, og det kommer jeg ikke til at fortryde, jeg har tværtimod sendt bud efter endnu en skattekiste med samme indhold.
Jeg har det første par på i dag hvor det er varmt +25 grader og indershorts’en bliver hvor den skal være, jeg var spændt om de ville krybe op i buksebenet, men nej, så skønt. Derudover er de bløde og meget lækre, jeg har ikke følt de var for varme at have på.
Så kan kun anbefale til alle kjole piger.

21 juillet 2024

Kære Gitte

Kære Lene

Tusind tak for dine 5 stjerner og rosende ord.
Vi er glade for at læse, at din bestilling er kommet hurtigt frem og vi håber, at du bliver rigtig glad for dine nye Basic Treasure varer.

Kæmpe anbefaling!

Jeg har flere produkter fra Basic Treasure - og jeg elsker dem! Både deres strømper, undertøj og indershorts er i fantastisk, lækker kvalitet - også efter mange vaske. En klar anbefaling herfra! :-)

23 mai 2024

Kære Camilla

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det er altid fantastisk når vi får anmeldelser fra kunder, som dig, der har prøvet flere af vores produkter.

Bestilte 20 pak med strømper

Bestilte 20 pak med strømper. De kom desværre i den forkerte farve, og dagen efter var den nye pakke sendt før kl var 08. Super god service, klar anbefaling herfra.
Og jeg kunne endda beholde de andre par.
Intet andet end perfekt service.

23 mai 2024

Kære Daniel

Tusind tak for din anmeldelse og endnu engang må vi beklage pakkefejlen (vi er kun mennesker ❤️). Vi er glade for at vi hurtigt kunne rette op på fejlen og gøre os fortjent til dine 5 stjerner.

Kun godt at sige

Kun godt at sige, super hurtig levering trods helligdage.
Og kvaliteten var langt over niveauet i forhold til prisen.
Havde ledt længe efter frontlukket bh'er, de et ikke de nemmeste at finde, men i havde flere.
Er meget tilfreds.

10 mai 2024

Kære Tine

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder meget for os. Vi er glad for, at du oplever en kvalitet langt over niveau i forhold til vores pris - det er nemlig noget af det vi hver dag kæmper for.

Nemt hurtigt og billigt

Har kun godt at sige om basic treasure🙏🏽🙏🏽 det eneste jeg er ked er at jeg ikke fandt dem noget før . Hurtige levering og venlig kundeservice ⭐️⭐️⭐️⭐️

27 mars 2024

Kære Morten

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den fås da ikke meget bede - TAK!

Vi håber at kunne hjælpe dig igen næste gang du skal bruge gode basisvarer til fornuftige priser.

Fine varer

Fine varer, hurtig og god service og ekspedition 😊

25 avril 2024

Kære Laila

Tusind tak for din anmeldelse og dine 5 stjerner.

Vi er glade for at læse om din oplevelse og håber at se dig igen næste gang du skal bruge gode basisvarer til fornuftige priser.

De bedste hilsner Team Basic Treasure

Kære Mette

Tusind tak for dine 5 stjerner. Det er altid dejligt når ens bestilte varer når hurtigt frem - dejligt at læse, at det også er sket hos dig.

Kære Ulrik,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at læse, at du er tilfreds med dit vores service. Vi er dog i tvivl om det kan være en fejl at du har valgt at give os 1-stjerne(den dårligste score man kan få) da vi fornemmer ud fra din tekst at du er godt tilfreds? Hvis der skulle være noget vi kan gøre bedre hører vi gerne om det, og hvis det blot er en tastefejl så håber vi du vil overveje at rette antallet af stjerner så andre ikke får en forkert fornemmelse af os og vores forretning :-)

Vi håber at se dig igen næste gang du skal bruge gode basisvarer til fornuftige penge.

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt tilbud på gode ankelsokker.

Godt tilbud på gode ankelsokker.
Bestilling og levering var nemt og lige til.

29 avril 2024

Kære Ronald,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at læse, at du er tilfreds med dit køb og bestilings- og leveringprocess.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus