Basket Center Avis 34

TrustScore 4 sur 5

3,9

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Kinderschoenen voor binnen Peak TP wit/blauw besteld. Website werkt goed, leveringstijd was redelijk. Schoenen zitten goed, Zool moest alleen binnen een maand gelijmd worden omdat een deel los liet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Producten tegen een goede prijs kunnen kopen en ze werden direct de volgende dag verstuurd. Ik had de bestelling super snel binnen en producten zijn prima kwaliteit. Bestel hier zeker nog een keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele mooie goede site. Keurig bezorgd. Alleen als je vanuit Nederland moet retourneren zijn de verzendkosten best veel. €13.

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Officiële distributeur van de grootste basketbalmerken, waaronder Jordan, Nike, New Era, Mitchell & Ness, Spalding, adidas, Puma, Under Armour, 47brand, Wilson, Peak, Errea, Kangol en vele anderen. Profiteer van de beste prijzen voor basketbaluitrusting. Ontdek een uitzonderlijke selectie NBA-producten, met exclusieve items van uw favoriete franchises. Laat je verleiden door de outfits van je favoriete NBA-spelers, zoals Kevin Durant, Michael Jordan, LeBron James, Stephen Curry en nog veel meer. Je vindt er ook een ruim assortiment basketballen van Spalding, Wilson, Jordan, Nike en vele andere merken, evenals de beste basketbalschoenen, baskets en accessoires om met vertrouwen op het veld te spelen. Wij garanderen snelle levering, veilige betaling en gemakkelijke teruggave.

Coordonnées de contact

Prima

Prima, goede service

30 mars 2026

Réponse : Basket Center

Beste klant, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring.

We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een bestelling geplaatst plaats…

Ik heb een bestelling geplaatst plaats en netjes betaald op 6 maart en tot op heden niet ontvangen en het is van daag 23 maart en ik zou het op 11 maart ontvangen en ik ben nu bezig met een zaak ik wil mijn geld terug

16 mars 2026

Hallo meneer Williams,

Wij hebben uw feedback in overweging genomen en het probleem genoteerd. Wees gerust, we doen er alles aan om te voorkomen dat dit nogmaals gebeurt.

Om uw probleem op te lossen en uw tevredenheid te garanderen, hebben we u een e-mail gestuurd.

We hopen dat u deze leest en dat onze aanpak ervoor zorgt dat u een positievere klantervaring heeft.

Mocht u opnieuw contact met ons willen opnemen via een ander kanaal, dan kunt u dat doen via customer@spacefoot.com (vermeld hierbij uw ordernummer).

Het Spacefoot Klantenserviceteam

bestelling na 2 weken nog steeds niet verzonden

Na 2 weken is mijn bestelling nog steeds niet geleverd. Ze is zelfs nog niet eens verzonden!

In bevestigingsmail op de dag van de bestelling: "Uw bestelling wordt geleverd tussen vrijdag 6 februari 2026 en maandag 9 februari 2026"
--> nog steeds niet gebeurd

In de mail die beweert dat de bestelling in behandeling is: "We zijn blij je te kunnen informeren dat je bestelling momenteel wordt verwerkt.
Het zal niet later worden verzonden dan 06-02-2026."
--> eveneens nog steeds niet gebeurd

In het begin van de week gaf de website van PostNL aan dat het woensdag ging geleverd worden.
Nu staat er: "Bezorgtijd beschikbaar zodra wij je pakket hebben ontvangen"
--> het pakket ligt met andere woorden na 2 weken nog altijd bij jullie, zonder dat jullie moeite doen om het te verzenden

Waar blijft mijn bestelling? Volgens jullie eigen communicatie had die er al lang moeten geweest zijn...

27 janvier 2026

Hallo,

Wij willen u verzekeren dat wij uw feedback hebben ontvangen en het probleem hebben genoteerd. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat dit niet meer gebeurt.

Het spijt ons te horen dat onze producten/diensten niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons, en we zouden graag meer willen weten om dit probleem op te lossen.
Neem alstublieft contact op met onze klantenservice via customer@spacefoot.com (graag uw bestelnummer vermelden), zodat we samen een oplossing kunnen vinden.

Wij wensen u een geweldige dag!

Réponse : Basket Center

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling!

We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding van uw aankoop. Uw positieve ervaring motiveert ons om deze kwaliteit te blijven leveren.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen op onze website!

Snelle levering mooie trui

10 novembre 2025

Réponse : Basket Center

Hallo! Bedankt voor je feedback en je loyaliteit!

We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten en dat je bezorgervaring aan je verwachtingen voldoet!

Spacefoot streeft naar uitzonderlijke service en snelle levering, en je positieve feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn.

Kom regelmatig terug naar de Spacefoot-website!

Er worden dagelijks nieuwe producten en geweldige aanbiedingen toegevoegd! 😘

Réponse : Basket Center

Hallo! Bedankt voor uw recensie en voor uw loyaliteit!

Wij zijn blij dat u van onze producten geniet.

Bezoek gerust regelmatig Spacefoot-sites!

Er zijn dagelijks nieuwe aankomsten en geweldige aanbiedingen!

Noté 4 sur 5 étoiles

ik was opzoek na 3 NEW ERA Flag…

ik was opzoek na 3 NEW ERA Flag 39thirtys snapbacks maten LXL. en ik vondt er 3 opde website van Basket-Center..ikben goed geholpen via een mail .na dat ik het vroeg waar het bleeft..niet lang daarna was mijn NEW ERA 39THRIRTYS snapbacks goed aangekomen .via POST.nl. super en ze zitten hele goed alle 3 de snapbacks..DOPE gewoon..

7 novembre 2025

Hallo ,

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met uw winkelervaring en onze producten.
Uw tevredenheid is wat ons drijft om de beste collecties aan te bieden.
Kom snel terug om de nieuwste producten te ontdekken ;)

Een fijne dag verder! 😀

Hele mooie goede site

6 novembre 2025

Réponse : Basket Center

Hallo , bedankt voor deze recensie!

Het is zeer bemoedigend voor de Spacefoot-teams!

En vooral bedankt voor het opmerken van de kwaliteit-prijsverhouding waar wij elke dag naar streven!
Klanttevredenheid is één van onze prioriteiten! 😀

Goede communicatie en nette levering

Goede communicatie en nette levering

28 octobre 2025

Hallo,

We zijn blij om te horen dat uw bezorgervaring aan uw verwachtingen voldeed! Spacefoot streeft ernaar uitzonderlijke service en snelle levering te bieden, en uw positieve feedback verzekert ons dat we op de goede weg zijn.

Zeer tevreden.

2 octobre 2025

Réponse : Basket Center

Bedankt voor uw feedback! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent.

We hopen je snel weer te zien!

Het hele klantenserviceteam van Spacefoot wenst je een prettige dag 😀

Het was top

Het was top
Snel geleverd

22 septembre 2025

Helemaal top

Helemaal top! Alles naar wens.

15 septembre 2025

Réponse : Basket Center

Bedankt voor uw feedback! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent.

We hopen je snel weer te zien!

Het hele klantenserviceteam van Spacefoot wenst je een prettige dag 😀

Noté 5 sur 5 étoiles

Een rugzak gekocht voor mijn dochter…

Een rugzak gekocht voor mijn dochter zoals aangegeven datum aangekomen super kwaliteit.

25 août 2025

Réponse : Basket Center

Hallo! Bedankt Yeliz voor je beoordeling en je loyaliteit!

Kom regelmatig terug naar de Spacefoot-websites!

Er zijn elke dag nieuwe producten en lage prijzen beschikbaar! 😘

Rugzak

Goeie tas, snelle levering

14 août 2025

Hallo Joyce,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij doen er alles aan om u producten tegen de meest concurrerende prijzen aan te bieden en zijn blij te horen dat uw leveringservaring aan uw verwachtingen voldeed!

Spacefoot streeft naar een uitstekende service en snelle levering, en uw positieve feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn.

We zijn blij dat u tevreden bent over uw ervaring.

We hopen u snel weer te zien!

Een fijne dag gewenst 😘
Het klantenserviceteam van Spacefoot.

Noté 1 sur 5 étoiles

Wat besteld en niks meer van weer…

Oplichters bestel hier niet wat!!!

Wat besteld en niks meer van weer gehoord. Proberen contact op te nemen met Basket-Center. Geen reactie.
Bestel hier niet wat. Is niet betrouwbaar.
Niet betrouwbaar

11 août 2025

Hallo,

Neem alstublieft contact op met onze klantenservice via customer@spacefoot.com (mailto:customer@spacefoot.com) (graag uw bestelnummer vermelden), zodat we samen een oplossing kunnen vinden.

Wij wensen u een geweldige dag!

Sevice

Goede service en snelle levering

11 octobre 2024

Hallo Heezemans,

retour zelf betalen

Als je wilt retouren moet je zelf betalen en omdat het in frankrijk is betaal je gelijk 12 euro. Daarom alleen bestellen als je het zeker weet, anders echt zonde van de kosten!!

11 décembre 2023
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus