Écrit par l'entreprise
Norsk Batteriimport AS er en pålitelig leverandør av batterier, ladere, og reservedeler til en rekke bruksområder, inkludert biler, trucker, lastebiler, gulvvaskemaskiner, UPS-anlegg og nødbelysning. Vi har spesialisert oss på å tilby høykvalitetsprodukter til både private og bedriftskunder, og vi er stolte av å kunne levere pålitelige energiløsninger tilpasset ulike behov. I tillegg til vårt brede utvalg av batterier, tilbyr vi også spesialutstyr som løfteutstyr for gaffeltruck-batterier, komplette vannfyllingssett i ulike spenninger (24V, 36V, 48V og 80V), samt nødvendige reservedeler for batterivedlikehold. Vi fører også industrikontakter og -plugger for gaffeltrucker og annet utstyr, noe som gjør oss til en helhetlig leverandør for bedrifter som ønsker kvalitet og driftssikkerhet. Kundene våre setter pris på vår raske levering, gode kundeservice og konkurransedyktige priser. Gjennom vår nettbutikk kan bedriftskunder logge inn for å se sine egne rabatter, sjekke lagerstatus og legge inn bestillinger på en enkel og effektiv måte. Vi streber etter å gjøre prosessen så smidig som mulig, slik at kundene våre får de produktene de trenger uten unødvendige forsinkelser. Med et sterkt fokus på kvalitet, pålitelighet og kundetilfredshet, er Norsk Batteriimport AS et naturlig valg for alle som trenger batteriløsninger og tilbehør. Ta gjerne kontakt med oss for en skreddersydd løsning!
Vuluvegen 260, 7563, Malvik, Norvège
- post@batteriimport.no
- batteriimport.no
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Topp service hos Norsk Batteriimport
Jeg har handlet hos Norsk Batteriimport flere ganger, og hver gang blir jeg like imponert over den gode servicen. De er raske til å svare, kunnskapsrike og alltid hjelpsomme, uansett om det gjelder å finne riktig batteri eller teknisk veiledning. Det merkes at de virkelig bryr seg om kundene sine. Leveringene kommer som avtalt, og produktene holder høy kvalitet. Anbefales på det sterkeste!

Réponse de Norsk Batteriimport AS
Jeg fikk rask respons på mitt spørsmål.
Jeg fikk rask respons på mitt spørsmål.
Nettbutiken er helt rå
Og rask leveringstid

Veldig bra service.
Veldig bra service.
Hjelpsom og svarer på spørsmål. Har mye forskjellig på lager.