Batterioutlet.se Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Ok pris och stod att delarna fanns i lager. Lagerhållning kanske var tveksamt då det tog några dagar innan de skickades och kanske en vecka innan paketet kom hem. Men det var ju i semestertider så k... Voir plus

Det är inte alltid en leverans går felfritt men, det är då man får veta vad leverantören går för. Simon på kundtjänst skulle få 6 stjärnor om det gick att ge för sitt engagemang, service och agerande... Voir plus

Snålade extremt mycket med packningen. Dubbelt så stor kartong och lite papp på ena sidan. Så paketet var nästan helt öppet på undersidan. Kunde haft ett par lager med bubbelplast runt batteriet. B... Voir plus

Snabb leverans. Fick riktigt bra service vid reklamation. Jag köpte två batterier varav ett var trasigt tyvärr. Men det löste sig snabbt och enkelt och bara någon dag efter kontakt hade jag e... Voir plus

1. Magasin de batteries
  2. Grossiste en batteries
  3. Magasin de batteries pour voitures

Vi är stolta över att meddela att Batterioutlet.se har fått nya ägare sedan januari 2024! Med denna spännande förändring kommer en förnyad fokus på att erbjuda dig de bästa ersättningsbatterierna av hög kvalitet till oslagbara priser. På Batterioutlet.se är vår mission tydlig – att vara din ledande aktör inom försäljning av högkvalitativa ersättningsbatterier och gröna energilösningar. Med ett engagerat och kompetent team av experter strävar vi efter att tillhandahålla ett omfattande sortiment av batterier för olika applikationer. Oavsett om det gäller batterier för fordon, solpaneler, verktyg, robotdammsugare, knappcellsbatterier eller något annat, kan du lita på att vi har rätt lösning för dig. Vår prioritet ligger inte bara i att erbjuda högkvalitativa produkter utan också en kundupplevelse utöver det vanliga. Med snabba leveranser och en vänlig och tillmötesgående kundtjänst är vi här för att göra din shoppingupplevelse så smidig och positiv som möjligt. Vi strävar hårt för att ge en utmärkt service och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Dina behov och din tillfredsställelse är vår högsta prioritet. Vi är glada över att ha dig som en del av Batterioutlet.se-familjen och ser fram emot att vara din pålitliga partner för batteribehov i framtiden. Vi är alltid öppna för din feedback och lyssnar gärna in om du har några förslag på förbättringar vare sig det kommer till upplevelse, utbud eller generellt, maila gärna din feedback till info@batterioutlet.se Tack för att du väljer Batterioutlet.se

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

336 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

👍görbra +++

8 octobre 2025

Hej Håkan

Stort tack för ditt fina omdöme!
Härligt att höra att du är nöjd – det uppskattar vi verkligen.

Hycklare utan dess like

Jag beställer ett nytt originalbatteri till min mc men det passar inte, konstigt tänker jag och ber att få returnera det. Nej det går inte. Det står i det finstilta, längst bak på hemsidan, och dessutom så tillåter inte PostNord det pga brandfara etc. Fick en hel lista av orsaker. Men då kontrollerar jag batteriet och inser att dom har ju skickat fel batteri till mig, det var därför det inte passade min mc. Kontakter kundsupporten igen, jasså du har fått fel batteri, det är bara att returnera, säger dom då. Mitt svar, nej det kan jag inte pga brandrisk och PostNord inte tillåter frakt av batterier. Vad säger dom då? Jo men vi har pratat med dom och har fått dispans för returen. Jo ja tackar. Vilka hycklare. När dom trodde jag hade beställt fel gick det inte. Men när det var deras fel, då var det inga problem. Till råge på allt fick jag aldrig det rätta batteriet utan dom bara avbröt köpet. Gick till en konkurrent. Rekommenderar inte denna lurendrejerifirma

Hej Johan,

Tack för att du delar din upplevelse. Det du beskriver är inte den nivå av service vi vill stå för, och jag förstår att du är besviken.

Först vill jag be om ursäkt för att fel batteri skickades från början. Det är vårt ansvar och borde ha hanterats smidigare.

När det gäller retur av MC-batterier finns det tyvärr olika regler beroende på situation ifrån PostNord sida:
Om kunden har beställt fel modell själv: Batteriet klassas som farligt gods och PostNord tillåter då inte retur utan särskild hantering. Eftersom returfrakten i dessa fall bekostas av kunden blir kostnaden ofta högre än batteriets värde.
Om vi har skickat fel produkt: Då kan vi ordna returen via vårt avtal och vår dispens för farligt gods, utan kostnad för kunden.

I ditt fall borde vi ha förklarat detta tydligare redan från början. Jag förstår att det kunde upplevas inkonsekvent när du först fick nej och sedan ja.

Angående att det korrekta batteriet aldrig skickades vill vi förtydliga:
När vi erbjöd att skicka rätt batteri fick vi besked om att det inte längre behövdes. Därför makulerades ordern och återbetalning gjordes istället för att skicka en ersättningsprodukt.

Vi tar ändå till oss av din feedback och har sett över våra rutiner för att:
Vara tydligare med returregler,
Hantera felplock snabbare,
Alltid erbjuda ett tydligt alternativ till makulering.

Simon och teamet på BatteriOutlet.se

Kvickt agerat av säljare.

Kvickt agerat av säljare.
Det är + poäng

8 octobre 2025

Hej Jack
Stort tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att du uppskattade vår snabba hantering – snabb och smidig service är viktigt för oss.

Hej Tomas
Stort tack för ditt fina omdöme!
Härligt att höra att du är nöjd med både leveranstiden och priset.

snabbt snabbt

1 octobre 2025

Hej Ulf
Tack för ditt omdöme!
Härligt att höra att du upplevde vår service som snabb – precis så vi vill att det ska kännas.
Välkommen tillbaka till BatteriOutlet.se!

Snabbt smidigt

29 septembre 2025

Hej Ulf
Tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du upplevde köpet som snabbt och smidigt, det är precis vad vi strävar efter.

Hej Mattias
Stort tack för ditt fina omdöme!
Vad kul att höra att leveransen var otroligt snabb, vi lägger stor vikt vid att skicka allt så snabbt som möjligt.
Simon & teamet på BatteriOutlet.se

snabb leverans doch ingen information…

snabb leverans doch ingen information när paketet skulle levereras

1 octobre 2025

Hej
Tack för ditt omdöme och för att du delar din upplevelse!
Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt. Vi tar till oss din feedback om leveransinformationen, den skickas normalt via PostNords app eller sms.
Tack för att du valde BatteriOutlet.se!

Simon & teamet på BatteriOutlet.se

Bra bemötande och snabb service så helt…

Bra bemötande och snabb service så helt kanon👍

30 septembre 2025

Hej Kenneth
Stort tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och servicen, det betyder mycket för oss.

Billigt o Bra !!

29 septembre 2025

Hej Leif

Tack så mycket för ditt omdöme!
Härligt att du tycker det är både billigt och bra, precis så vi vill att det ska vara!

Bra pris

Bra pris, snabb leverans.
Köpte filter till robotdammsugare

10 septembre 2025

Hej Anna
Tack för ditt fina omdöme!
Kul att du är nöjd med både pris och leverans samt att filtret passar din robotdammsugare.

Super

Otroligt snabbt

15 septembre 2025

Hej Stefan,
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir väldigt glada att höra att leveransen gick snabbt och att du är nöjd. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till BatteriOutlet.se när du behöver fler batterier eller tillbehör.

Snabbt levereras

Snabbt levereras

15 septembre 2025

Hej Mazhar,
Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada att du uppskattar den snabba leveransen. Varmt välkommen tillbaka till BatteriOutlet.se när du behöver fler batterier eller tillbehör.

Snabb leverans och service

Snabb leverans och service! Kanon!

Réponse de Batterioutlet.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir väldigt glada att höra att både leveransen och servicen motsvarade dina förväntningar. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till BatteriOutlet.se.

Snabb leverans bra pris

Hej Mats,
Stort tack för ditt fina omdöme och för att du lyfter fram vår snabba leverans och våra bra priser!
Vi är glada att du är nöjd, och om det finns något vi kan göra för att förtjäna 5 av 5 stjärnor nästa gång så får du gärna höra av dig.

Good customer service

Telephone contact was excellent .

Hi Trevor,
Thank you so much for your kind review – we're really glad to hear that you had an excellent experience with our telephone support!
If there's anything more we can help you with in the future, don’t hesitate to reach out. We're always here to assist.
Thanks again and all the best,
Simon & The team at Batterioutlet.se

Hej Christer,
Stort tack för ditt fina omdöme och för att du valde BatteriOutlet.se!
Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt och smidigt – precis som vi vill att det ska vara.
Varmt välkommen tillbaka när du behöver fler batterier eller tillbehör!

Snabb respons och leverans

Snabb respons och leverans

28 août 2025

Hej Dan,
Stort tack för ditt toppbetyg! 🌟
Vi är glada att du uppskattade både vår snabba respons och leverans – det betyder mycket för oss.

Snabb och bra!

Snabb leverans av bra varor.

27 août 2025

Hej Alf,
Tack för ditt fina omdöme och för att du valde BatteriOutlet.se!
Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveransen och produkterna.
Vi strävar alltid efter att bli ännu bättre – är det något vi kan göra för att få det sista ⭐️ nästa gång tar vi gärna emot din feedback.

Snabb leverans.

Snabb leverans.

6 août 2025

Hej Magnus
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt och hoppas du blir nöjd med ditt batteri. Varmt välkommen tillbaka!

Simon & teamet på Batterioutlet.se