3,0

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Bavaria Gardermoen ~

Bavaria Gardermoen ~
Er virkelig og anbefale av min egen erfaring ~ Hadde bilen min inne på en «tilbakekalling» for og bytte airbag og div fordi bilen er noen år gammel nå, selvsagt kostnadsfritt ~ de var kjempe raske tok ca 2 1/2 time også kunne jeg hente bilen igjen, det jeg ble kjempe glad for og som jeg snakket om i flere dager etterpå var at jeg hadde ikke tid til og vaske bilen min utvendig før jeg leverte den så den var skikkelig skikkelig møkkete og de hadde vært såpass snille og vasket bilen min før jeg henta den igjen, jeg vet ikke hva slags kjemikalier de bruker når dem vasker bilene men de klarte virkelig og få fram den fine dype mørke blå fargen bilen har, jeg ble så glad for og se at bilen var ren og fin når jeg kom for og hente den! Virkelig god service 😃👏🏼

26 novembre 2025

Var innom Bavaria Kristiansand for en…

Var innom Bavaria Kristiansand for en eu godkjenning og oljeskift, noe jeg angrer på — skulle heller tatt det på et annet verksted.

Her fikk jeg 2 feil som ikke stemte :
- vognkort manglet (dette lå inn i hanskerommet inni BMW boken som ligger der - med et såkalt profesjonelt firma forventer man at de kan ta seg til tid å åpne opp en BMW bok som ligger i hanskerommet for å finne vognkort.

- refleks manglet ( denne lå da under mitt førersete— igjen forventer at det kan finne det (siden man skal ha refleks lett tilgjengelig fra førersetet)Ble også fortalt at jeg skulle bli ringt opp når bilen var ferdig med sjekken — noe som aldri skjedde…. Endte opp med å måtte gå tilbake for å se at bilen min sto parkert og klar — når jeg gikk inn fikk jeg ett hei og nøklene mine tilbake.

Måtte ha en etterkontroll pga lykter som hadde feil instilling foran og blinklys som ikke fungerte dette skulle dem ha 5102kr for noe som er helt vanvittig.

Min erfaring med Bavaria KRS - dårlig, dyrt og lang vente tid…

Bestilte også en lakkestift som ikke var i lager da jeg skulle hente den… rart?

16 septembre 2025

Useriøs kundebehandling

Etter å ha vært bedriftskunde hos Bavaria Alna i 7 til 8 år og også privatkunde de siste 3 årene, med totalt over 3 millioner kroner lagt igjen hos dem, forventer man en viss seriøsitet og oppfølging. Det har dessverre ikke vært tilfelle.

Et dekk punkterte etter bare én sesong, og flere uavhengige dekkverksteder mente det tydelig burde være en reklamasjon. Hull i sideveggen på et nesten nytt dekk skal rett og slett ikke skje. Jeg meldte inn saken til Bavaria, men fikk ingen oppfølging. Jeg purret på e-post og ringte tre ganger, og ble hver gang lovet at noen skulle se på saken. Ingenting skjedde. Først etter over tre måneder, da jeg møtte opp fysisk, fikk jeg beskjed om at det ikke godkjennes som reklamasjon. Tilbudet jeg fikk var nytt dekk og omlegging til over 5 000 kroner, flere tusen dyrere enn konkurrentene. I mellomtiden gikk jeg også glipp av gode kampanjer, som 20 prosent rabatt hos Vianor via DNB.

Dette kommer i tillegg til en svært uprofesjonell leveringsprosess. Jeg endte opp med å betale 65 000 kroner i MVA og vektavgift, selv om kundebehandler nærmest ga inntrykk av at bilen ville bli levert før de nye avgiftene trådte i kraft. Det var avgjørende for at jeg ikke avbestilte bilen. Etter mye frem og tilbake fikk jeg en BSI-avtale som plaster på såret, men det endret ikke totalinntrykket.

Etter alle disse årene som både bedrifts- og privatkunde hadde jeg virkelig forventet bedre. Dårlig oppfølging, manglende svar og uprofesjonell kundeservice gjør at jeg ikke kommer til å bruke Bavaria igjen. Neste BMW blir kjøpt et annet sted.

Styr unna hvis du har muligheten.

1 octobre 2024

Service avtale hos Bavaria Oslo

Kjøpte fire års serviceavtale hos Bavaria Oslo i 2023.
Avtalen skulle da gjelde service t.o.m 2027. Første gangen bilen var til service med denne avtalen ble jeg fortalt at det ikke var registrert noen serviceavtale på denne bilen. Dette førte til mange telefoner med diverse personer og til slutt fant en regnskapsmedarbeider kvitteringen som beviste at denne serviceavtalen var kjøpt og betalt for.
Andre gangen bilen var inne til service skjedde akkurat det samme. Ingen avtale registrert og mange telefonsamtaler med diverse mennesker. Til slutt fikk jeg en oppringing fra Bavaria hvor en medarbeider fortalte meg at dette var den siste servicen som inngikk i avtalen. Det vil si jeg betalte for en fire års avtale, men som i realiteten gjalt kun i to år... Skikkelig lureri! Jeg opplever som om det er et skikkelig internt rot i Bavaria systemet og som de ikke tar ansvar for. Burde kanskje ta dette videre til forbrukerrådet

13 mars 2025

Dårlig service og høy pris.3Var inne på 50 000 service på min MG zs…

Var inne på 50 000 service på min MG zs ev. Betalte ca 5.000 kr. Mekonomen skulle ha 2.195 for service oppdaget jeg senere. Videre fikk jeg ikke beskjed om at bremseklosser bak var nesten nedslitte. Resultat etter 300mil var ødelagte bremseskiver. Nytt problem, de må bestille, men vet ikke når nye skiver kan leveres. Nå har jeg venta i to uker og ingen vet leveringstidspunkt!!!
Er det rart man blir frustrert.

31 octobre 2024

Tja, kan være greie?

Første erfaringen min med Bavaria Stavanger va ved forsikringssak, kræsjet bilen på glatta. da va de helt utmerket, meget hjelpsomme og forståelsesfulle og reparerte bilen for det meste. Fant ut ett par år senere at de hadde ikke reparert allt fullstendig, som var åveraskende. (deler mangler)

Gang nr2, dette va en liten stund etter kjedet strakk seg, og jeg leverte bilen til Bavaria for å fikse det. bilen lakk en del olje etterpå, og jeg ba dem om å sjekke at dette ikke va noe de hadde gjort feil. helt greit. Når jeg kom tilbake for å hente bilen, møtte jeg på det mest arrogante rævhålet jeg noen gang har møtt, svært lite hjelpsom og snakket i telefonen mens han skulle behandle saken min. endte med at det ikke va deres feil, og fikk regning på 1,400kr for gleden av å få motoren vasket, og han var absolutt ikke interesert i å forklare noenting.

forventer mer av Bavaria/BMW, har hørt horror-stories fra andre BMW eiere, forventer premium service når vi kjøper ''premium'' biler

23 mars 2023

Ubrukelige folk.

Ubrukelige folk.
Måtte inn 3 ganger på verksted før de klarte og sjekke slakk i registerkjede og bytte kjedestrammer.

Dårlig kommunikasjon mellom verksted og kundeservice.
Fått 3 forskjellige priser fra 3 forskjellige folk.
En av di prisene var uten moms.

Betaler heller det dobbelte på et annet verksted enn å måtte inn på denne butikken fra helvette igjen.

1 décembre 2023

Arrogant people

They do not take calls, you can be on hold for years. People are always angry and arrogate and very unhelpful. Audi distribution is good, attentive and happy people.

BMW is expensive, arrogant, careless and uninterested in costumers. The only reason i hate my car, is because when i have fault, i have to deal with Bawaria

17 octobre 2023

Elendig bookingservice…

Elendig bookingservice…. Å først vente i 45 min. På telefon for så å bli oppringt 2,5 timer senere for så å gå inn på webside for å bestille service, et timebestillings verktøy fra 90 tallet der du ikke kan velge dag/tid for så å motta en standard sms der det vises til avtalt tid som jeg ikke har avtalt og som ikke passer… nye 45 min. I telefonen før jeg tilslutt kjører til Bavaria og får løst problemet på 2 min. Bavaria; ikke be kunden ringe om dere ikke tar telefonen, ikke be kunden gå inn på en webside som ikke fungerer!! Kanskje noen interne hos dere burde prøve å bestille en time…. For å erfare hvordan det er å være kunde hos dere? Det samme skjedde også ved forrige service.

5 mai 2023

Do you want your car broken? Welcome to Bavaria.

I book time to change tow hook cover at 23.09.2021 in advance. The day before Bavaria told me that everything is ready, cover is coloured in the correct colour and waiting for me. When I arrived at 9:00 23.09.2021 as agreed, Bavaria told me that unfortunately parts will not be in the service before 12:00. Since Bavaria service is 50 km away from my home and work, I had to stay there until parts arrive. At 13:00 I’ve been told that it is wrong colour on the cover, so they should book a new time.
We booked a new time on 28.10.2021 to change cover again and to change left mirror. The changing of mirror should be covered by the insurance company. 28.10.2021 car was delivered to Bavaria at the agreed time. At 14:00 we got message that the car is ready to be picked up. When we arrived to pick up car at 16:00:
1. The cover is coloured the wrong colour. Again! Second time! It is pre-paid service, which is nit done.
2. Mirror is changed. But!!! None of mirrors work, nether windows. Everything is just frozen! I still can’t use my car. Bavaria employees tried to convince us that it is because of the car. However, this issue has never been happened with my car before. I owe it since 2014.
To say that I’m shocked of the quality of service is nothing.
I hope they will fix my car someday (as it was Bavarias’ fault, that it is still not fixed), but I will never ever come back to this service again.
Strongly NOT recommended.
Regards, Tanya

28 octobre 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit