Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Stod pludselig med trænings dragter der skulle have sponsortryk til prisoverrækkelse på rådhuset mandag eftermiddag kl. 17. Indleverede dragterne hos Baze Horsens mandag morgen. Baze sørgede selv... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Det kan ikke blive meget bedre! købte 2000 kuglepenne med vores firma logo, og det er en meget god kvalitet til prisen, ca 7dkk per stk. Igennem hele forløbet oplevede jeg fremragende kommunikatio... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte varerne 2 måneder før ønsket levering (uge 48) Mandag i uge 48 blev jeg ringet op og informeret om at fragtmanden ville komme i tidsrummet 10.00 - 12.00, og om jeg ville have det nogen sp... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de cadeaux d'entreprise
  2. Magasin de vêtements imprimés
  3. Magasin d'articles promotionnels
  4. Fournisseur de produits promotionnels
  5. Magasin de vêtements de sécurité

À propos de Baze A/S

Écrit par l'entreprise

Baze leverer reklamegaver, firmagaver (herunder julegaver), firmatøj og arbejdstøj til små og store nationale og internationale virksomheder.

Vi sætter turbo på kreativiteten, og sammen med vores kunder finder vi de produkter, der skal være med til at synliggøre virksomheden udadtil. Den vigtigste opgave er, at få skabt præcist det signal, som virksomheden ønsker at sende.

Gaver til kunder og medarbejdere ved særlige lejligheder fylder rigtig meget i vores hverdag, særligt julegaverne, som skal bringe glæde hos kundernes medarbejdere, når året går på hæld. Gaver der gives med glæde har høj prioritet, og vores store showroom viser et bredt udvalg af kendte og efterspurgte designervarer.

Inden for firma- og arbejdstøj klæder vi kunderne på til enhver tænkelig arbejdssituation.

Vi har et bredt sortiment, og det er muligt at specialfremstille beklædning efter de ønsker og behov, I må have hos jer. Baze blev grundlagt i 1995 i Horsens, og har gen- nem tiden udviklet fire kerneområder (Reklamegaver, Firmagaver, Firmatøj og Arbejdstøj) i takt med at efterspørgslen voksede.

Baze har salgsafdeling i Farum og hovedsæde i Horsens. Vi er 19 dedikerede medarbejdere, som i tæt samarbejde – hver dag – løser alle opgaver inden for vores fire kerneområder.

Vi vil gennem adfærd og handlinger kontinuerligt tilstræbe fuld kundetilfredshed. Uanset hvem du henvender dig til hos Baze, møder du engagement og involvering.

Vi arbejder alle ud fra devisen:

“Hvad du ønsker, skal du få”.

Dorte Frandsen

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

4,9

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Enormt fleksibelt og kundeminded.

Kontaktede firmaet dagen før vi skulle bruge levering af 108 krus med logo. De blev lavet straks (med flere forslag pr. mail fra firmaet samme aften til grafiske justeringer) og vi havde de færdige krus næste formiddag. Desuden er kvaliteten i orden.
Det eneste firma vi bruger fremadrettet til produktion af vores merchandise.

FYC (Foreningen af Yngre Cardiologer)

30 novembre 2012

Tak for de pæne ord.
Ser frem til det nærmere samarbejde

Noté 5 sur 5 étoiles

Logo lige i øjet på USB-stick

Det vigtigste for os er at vort logo bliver genkendt. Det består af 2 farver i sølv og blå. Det er lykkedes på fornem vis at gengive farverne på USB-stick.

22 novembre 2012

Réponse de Baze A/S

Ja, jeg synes også at det lykkedes meget godt at få jeres logo til at fremstå rigtigt flot på USB-stikket.

Noté 4 sur 5 étoiles

God service og forholdsvis hurtig korrektion af fejl og mangler

Fik leveret varen hurtigt men ikke helt som jeg havde bestilt den. Responstiden var lidt langsom da jeg påpegede fejlen i en mail, men efter et telefonopkald blev den herefter hurtigt korrigeret. Efter jeg havde sendt varen retur.

15 novembre 2012

Réponse de Baze A/S

JA, jeg beklager,det går lidt stærkt op til jul.

Thermo krus med logo

ingen problemer. Opfølgning, levering, kvalitet samt pris,
levede op til vores forventninger

14 novembre 2012

Tak for de pæne ord.
Håber så at jeres kaffe kan holde sig varm

Steen Høgfeldt

Hurtig levering.

Varerne blev leveret hurtig.
Faktura kom nogle dage efter.
Utrolig tillid til kunderne.

6 novembre 2012

Tak for rosen.
Håber du blev glad for dine USB stick.

Noté 4 sur 5 étoiles

Skeka steger de bedste gavebøffer

Steka ved hvad de taler om. De kender markedet, trends, og alverdens produkter. De er fleksible, hurtige, kontrete og så er prisen i orden.

29 octobre 2012

Hej Thine.

Glad for at du kan lide vores "mad".

En dag må vi have en snak om hvad det skal til for at blive 5-stjernet.

God og hurtig ekspedition

Steka melder altid hurtigt tilbage på en forespørgsel.
Leveringstiden er absolut rimelig og varerne er i orden.

17 octobre 2012

jeg er tilfræds

jeg er mget til fræds synes bare der er meget stor forskel på str. det er som om man godt kunne bruge en str i mellem 6 og 8 år og mellem 10 g 12 år.

16 octobre 2012

Hej Tine

Det kan du nok have ret i – vi vil straks bringe det videre til vores leverandør.

Håber alle børnene blev glade for deres trøjer, og de ikke svømmede helt væk i dem.

Kirsten Høgfeldt

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og god service

Fra jeg ringede til Steka og til jeg modtog det bestilte gik kun 2 dage. Jeg havde et specielt behov, da jeg skulle bruge de bestilte varer i samme uge, og det var de meget imødekommende overfor. Det var selvfølgelig ikke muligt at få tryk eller logo på det bestilte på grund af den korte tidsfrist, men ekspeditionen og modtagelsen af varerne var upåklageligt.

12 octobre 2012

Hyundai Cup

Fin betjening og hurtig levering

2 octobre 2012

Réponse de Baze A/S

Håber at årets T-shirt var med til at gøre jer til mestre endnu engang!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus