This is a scam
This is a scam - I bought a small item for £3 on Facebook on 16 Feb 2025 but they set up a subscription I did not want and have taken £46 every 2 weeks for nothing and I can't get hold of them
They have been taking 46 every 2 weeks for months and months l and started I signed up for something, I have no idea who this company is or even herd of them beware this is a scam I tried to get a refund from them and unsuccessful. I am now going through my back as this company is shocking
I have been trying to contact this company for a while now, to stop taking money from my account but with no avail.
Scammers. They say you won some competition on Facebook and asks you to pay a one off fee but they have 4 times now tried to take different amounts of money from my card thankfully I don't keep money on that card. They need taking to task. Scumbags
Watch out for this.
Company they send you a link on facebook to buysomething then when pay for its one off payment try take more bank a mouth say for A monthly membership that you didn't did want watch out them scam people