Besteld in november voor een Kerstcadeau. 11 januari krijg ik bericht dat de beamer verzonden is . Je kan het bedrijf niet bereiken !!! Ik had gevraagd voor annulatie omdat ik ergens anders mijn beame... Voir plus
Lisez les avis des autres
De BeamPro is echt een goede kwaliteit , goed beeld, helder geluid. De levering en de communicatie met het bedrijf is ondermaats. Je kan het bedrijf niet bereiken!
Als ik mider dan 1 ster had kunnen geven dan had ik dat gedaan! Na verschillend contactverkeer met klantenservice ( Tom Bosch) is het na voorstel voor omruilen van Beamer compleet stil geworden met r... Voir plus
Een top beamer. Apps die meteen werken. Prachtig en scherp beeld. Geen haperende wifi of haperende beelden. Alle Nederlandse apps beschikbaar of meteen te downloaden. Ik heb meerdere beamers gepr... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Ontdek de Mini Beamers van BeamPro om overal te kunnen genieten van je favoriete films, series en tv-shows met ongeëvenaarde helderheid en detail.
Coordonnées de contact
Westeinderweg 14, 1687PL, Wognum, Pays-Bas
- info@beampro.nl
- beampro.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Super
Na het niet ontvangen van mijn pakket een mailtje gestuurd. Heel snel reactie dat dhl het pakket kwijt was geraakt. Paar dagen laten over het weekend heen kreeg ik gelijk een nieuwe track en trace en werd hij netjes geleverd. Top service en super beamer!
Beamer X3 na 4x gebruik al stuk en geen klantenservice
Edit 16 december 2024: Tot op heden is er nog steeds geen oplossing vanuit Beampro. Ze sturen 1 a 2 standaard excuus mailtjes, maar nul pogingen voor een oplossing. Ik zit nog steeds met een kapotte beamer die €240,- heeft gekost.
Edit 6 september 2024:
Na de onderstaande reactie van Beampro is er nog steeds niks gebeurd. Heb wederom Beampro gemaild, ook al heb ik dat al meer dan 10x gedaan naar precies het email-adres wat hieronder wordt aangegeven, en wederom geen antwoord.
Prima als je een product uit China verkoopt en je eigen logo erop plakt, daar is de prijs ook naar. Maar maak je service niet mooier dan het is. Helemaal nergens op reageren (behalve op slechte trustpilot reviews met een standaard bericht zodat het net lijkt of je je best doet) is toch wel de meest bedroevende klantenservice die ik ooit heb ervaren.
Enige wat ik nog kan doen is hopen dat andere mensen deze review lezen zodat ze absoluut niks kopen bij Beampro. Eindstand: ik ben €240,- lichter en heb een kapotte beamer.
Originele bericht: Nadat de Beamer X3 na 4x gebruik al stuk is, proberen we tevergeefs contact te zoeken met Beampro. Tot op heden is dat nog niet gelukt. Niet via de email, niet via de website en niet per telefoon.
We hopen dat Beampro via deze weg contact zoekt om een oplossing te vinden voor het probleem.

Réponse : BeamPro
Pakje verloren, maar gecompenseerd en nieuw gekregen
Pakje was kwijt geraakt bij DHL. BeamPro heeft het opnieuw opgestuurd met een korting ter compensatie. Hierdoor wel enkele weken moeten wachten op onze beamer, maar wel tevreden met de aangeboden compensatie. Beamer zelf is prima!
Ik heb mijn bestelling 2 weken geleden…
Ik heb mijn bestelling 2 weken geleden gedaan en nog steeds niks ontvangen. Het is lastig in contact te komen, WhatsApp en insta chatt wordt niet gelezen, de telefoon wordt niet opgenomen en de voicemail zit vol dus daar kom je niet doorheen. Uiteindelijk reactie gekregen op mijn mail, dat ze afgelopen dinsdag meer te weten zouden komen over mijn pakket en indien vermist ze gelijk een nieuwe met track and trace zouden opsturen. Weer 2 dagen verder en niks meer gehoord. Gisteren weer gemaild maar nog geen reactie. Waardeloos dit

👎👎👎👎
I’m trying to return the projector I bought but voicemail is always full and nobody answers emails.
Definitely was not next day delivery and Netflix stops working in less than a month because device is incompatible
Prachtige beamer
Prachtige beamer, supersnel geleverd. Goede prijs kwaliteit. Makkelijk in gebruik.
Zeker een aanrader.
Zeer goede kwaliteit beeld
Zeer goede kwaliteit beeld, geluid iets minder, maar door een ( draadloze ) box via Bluetooth te koppelen is het net als in de bioscoop! Ook de apps die er op staan zijn handig, plus je kan gemakkelijk apps downloaden.
Bediening is gemakkelijk, gebruiksaanwijzing eigenlijk niet nodig.
De beelden zijn geweldig, lenskapje minder
De beelden zijn geweldig, Niks over te klagen. Ik gebruik hem voor films en games en dat gaat meer dan prima. Zeker als je de kamer goed donker maakt. Minpuntje: Het beschermkapje van de lens blijft niet zitten, beetje knullig.
Voor deze prijs, deze kwaliteit wordt ik wel heel blij van.
Top service
Alles was snel geregeld, ik was vergeten de lente korting toe te passen. Zelfs dat werd gelijk terug gestort. Service is top en mijn beamer ook
Problemen beamer X2 (een HY320)
Heb de beamer X2 besteld (een HY320). Flink duurder dan elders, maar ik dacht service te krijgen. De eerste X2 gaf meteen problemen: na een paar minuten de melding "system error". Resetten niet mogelijk, hij deed niets meer. Nieuwe beamer toegestuurd gekregen. Wifi ingesteld, heeft een paar minuten gedraaid, toen in een oneindige loop terechtgekomen: steeds weer herstarten. Resetten niet mogelijk, hij reageerde nergens meer op. De derde beamer: precies hetzelfde. Reactie BeamerPro: het ligt aan uw netwerk of aan de spanning in uw huis. Spanning is prima, geen onder- of overvoltage of spikes (oscilloscoop). Netwerk: alles draait hier al jaren prima op. Bovendien mag een netwerkproblemen geen system error geven. Weer teruggestuurd en geld terug. Dat duurt altijd 20 ("het geld wordt teruggestort") tot 30 dagen ("het storten kan wel 10 dagen duren")!!
Telefonisch slecht bereikbaar (niet bereikbaar of voicemailbox zit vol). Via app soms wel, soms geen reactie. Geen X2 meer voor mij. En geen BeamerPro omdat ze niet in het probleem duiken en slechts wat roepen. Én omdat ze zo lang het geld vasthouden.
Update 13-6-24
Beampro blijft in een reactie via WhatsApp dat de storing aan mijn 230V huisinstallatie ligt. Hoe? Een apparaat moet een spanning kunnen handelen tussen -15% (195 V) en + 10% (254 V) volgens NEN-EN 50160. Kan de X2 daar niet tegen? Tja, dan heb je in Nederland een probleem met dit apparaat. Niet doen dus. Ook heel goed dat men op afstand kan zien dat mijn netspanning niet juist is. Zo maak je je wel héél makkelijk van het probleem af.
De oplossing kwam van de maker van de X2 oftewel HY320, Shenzhen Beamer Company. Na overleg met hun TD stuurden ze meteen een firmware update die ik meteen moest installeren voordat ik iets anders deed. Ik had inmiddels een HY320 elders gekocht voor bijna de helft van de prijs. Eea geïnstalleerd en alles werkt!
Tja......... Service?

Réponse : BeamPro
Heel helder beeld op de muur…
Heel helder beeld op de muur en ik doe het geluid iets harder dan heb je een geweldig bioscoop in mijn slaapkamer.
Schandalig!
Ik had de Mini Beamer X2 Pro besteld. Deze was snel geleverd, alleen voldeed deze niet aan mijn verwachtingen.
Vandaar dat ik het product, binnen de 14 dagen en in originele verpakking, geretourneerd had naar de Patrijs 1 in Spanbroek, zoals op de website vermeld staat.
Ik heb gemaild, zonder antwoord.
Ik heb meerdere keren gebeld naar het nummer op de website, zonder antwoord. Ook heb ik een voicemail bericht achtergelaten, wat nu niet meer kan omdat de mailbox van dat nummer blijkbaar vol zit (wat ik enigszins verdacht vind).
Nadat ik op Trustpilot goede reviews had gelezen, had ik niet verwacht dat BeamPro geen enkel antwoord zou geven, dit vind ik schandalig!
De retourzending was op 23 mei bezorgd en ik heb nog steeds niks vernomen.
Het gaat niet om een tientje, maar om €200. Echt belachelijk dat ik alle stappen volg en vervolgens geen enkel antwoord ontvang!
Ik hoop dat ik via deze weg mijn geld terug kan krijgen.
Goed geholpen
Scherm voor Android auto gekocht. Snel geleverd en werkt perfect.
De beampro x2 is een prima beamer voor…
De beampro x2 is een prima beamer voor overdag en hij is klein dus je kan hem overal neerzetten
Beste keus
Na een heel snelle levering de beamer geïnstalleerd. Hij is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een prachtige beeldkwaliteit. We waren al een tijdje opzoek naar een beamer maar zijn zeer tevreden met de keuse voor beampro
Kwaliteit vs klantenservice
Kwaliteit van de beamer is goed. Maar de klantenservice laat zeker wat te wensen over. Geprobeerd contact via mail, whatsapp en telefoon te leggen, maar is niet bereikbaar. Laat me nadenken of je wel echt je geld terugkrijgt als je retourneert. Vreemd verhaal. Want de kwaliteit vd beamer is wel goed.

Réponse : BeamPro
En savoir plus sur les différents types d'avis.