Fijn product, echt voedend voor mijn huid. bestellen gaat makkelijk, snelle bezorging en een vrolijke sfeer in alles.
Lisez les avis des autres
Heel fijn product voor wat ik nu geprobeerd heb, de 5 verschillende "testers", dus ik ga testen welke "geur" ik het lekkerst vind, nu gestart met de rozemarijn en zoete sinaasappel en die bevalt erg g... Voir plus
Door een post van Aafke op Instagram met haar in contact gekomen en aanvankelijk was ik sceptisch en vond het een naar en vies idee, maar ze heeft me met een paar proefjes helemaal overtuigd en ik ge... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Beasty Balms maakt handgemaakte, biologische huidverzorging op basis van runderniervet (tallow). We gebruiken vet van 100% Nederlandse, grasgevoerde runderen die grazen in natuurgebieden. Dit vet is van nature voedend, beschermend en vrijwel identiek aan de vetstructuur van je eigen huid. Het ondersteunt de huidbarrière zonder de poriën te verstoppen. Daarbij is het rijk aan vitamines A, D, E en K2 - en gewoon echt een HEEL lekker potje vet. Onze producten zijn geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid van baby's. Ze zijn natuurlijk en biologisch, en vrij van water, parfum en synthetische toevoegingen. We produceren lokaal in kleine oplages met circulaire ingrediënten en minimalistische verpakkingen. Daarnaast doneren we 1% van onze winst aan bijenprojecten.
Coordonnées de contact
Demande des avis aux clients
Helemaal top!
Snel verzonden, goed verpakt en mooie eerlijke en natuurlijke producten. Super blij mee! En leuk kaartje erbij, daar moest ik van lachen, altijd goed!
Goed puur product wat goed werkt
Goed puur product wat goed werkt. Leuke eigenaresse die met je mee denkt.
Super snel ontvangen
Super snel ontvangen. Het is echt heel fijn spul! Dit is mijn tweede potje. Ik ben fan!
Heerlijk
Na jaren lang zoeken en proberen heb ik nu het beste voor mijn gevoelige snuitje gevonden. De geur is waanzinnig lekker en de crème is niet vet op mijn huid. Ik wil niks anders meer!
mega fan
mega fan! Echt zalig voelt echt als het meest natuurlijke wat ik op mijn huid kan smeren
Huid is zichtbaar beter.
Gebruik het nu al een tijdje en merk dat de rimpeltjes en wallen minder worden. M’n huid is ook zachter en glanst meer. Je hebt maar heel weinig nodig en doet dus heel lang met 1 potje (na 2 maanden pas de helft gebruikt). Zeker het geld waard vooral omdat het puur natuur is en geen (schadelijke) chemicaliën inzitten.
Communicatie met de verkoper is ook heel goed. Levering is snel.
Fijn product
Fijn product!
Het ruikt lekker, het smeert lekker en mijn huid is blij! Ook fijn om te weten dat het helemaal natuurlijk is!
Een super fijn product
Een super fijn product, een heerlijk vetje! Ik gebruik het dagelijks, het ruikt heerlijk dierlijk met een lekker natuurlijk geurtje er doorheen, het smeert goed zeker als het warm is. Mijn huid voelt gezond en doordrenkt van voeding!
Super delicious
Super delicious! Even too delicious because every time i want to put it on my face i eat a bite of it first 😂 this way the jar will be empty wayyy too soon! Will be buying more!
Dit is wat je wil, de hele dag
Ik smeer Beasty Balms met zoveel genot. In de ochtend. Voor het slapen gaan. De balm geeft mijn gezicht zoveel ontspanning, verzachting, juiciness en glow. De balm voelt zowel verzorgend als beschermend. Ik gebruik het voornamelijk voor mijn gezicht. Maar ook op mijn zomerse, droge onderbenen en gezandstraalde voeten is de BB het heerlijkste vetje!
Oh en de geuren: precies wat ik wil!
Echt zalig
Echt zalig! En dat zeg ik niet omdat ik af en toe een gratis potje krijg van Aafke. Ik ben echt oprecht fan. Smeert heerlijk, voelt echt voedend voor me huid. Ik denk dat de naam Talloh minder in your face klinkt en beasty balms iets meer "confronterend". Maar laten we oprecht zijn en dan ook de dankbaarheid voelen naar de koetjes. Beetje van Aafke, beetje van Bella 🐮 I love it!
Erg fijn voor mijn gezicht
Erg fijn voor mijn gezicht, als nacht crème, werkelijk top..
Het is een heerlijk potje vet!
Het is een heerlijk potje vet en zeker voor mijn droge en gevoelige huid een feestje! Mijn huid wordt er lekker zacht van en kleine irritaties verdwijnen na een paar dagen smeren. Bijkomend pluspunt; de crème trekt snel in dus geen plakkerig gedoe. Aanrader dus!
Lekker voedend en puur!
Ik heb alle balms geprobeerd en ze zijn stuk voor stuk heerlijk. Mijn absolute favoriet is de Save our skins balm. Ruikt ook heerlijk, zelfs die zonder essentiële oliën (wat je misschien niet zou verwachten van runderniervet). Maar deze balm is echt een life saver voor de droge huid. Ik kan niet meer zonder!
Hele leuke en toffe ervaring met Aafke
Hele leuke en toffe ervaring met Aafke. Lekker no nonsense en maakt meer dan waar..Mijn dochter had enorme plekken op haar benen armen en in haar gezicht. Na gebruik billen boter gelijk verlichting en na een aantal dagen zo goed als weg. Nu inmiddels opgelost. En voor mezelf ditto. Weinig rimpels in gezicht en zachter soepeler. Aanrader!!!!
Verliefd op de Safe your skin balm
Super fijn dat ik kan kiezen om tussen wel of geen essentiële olien! de face the beast balm is heerlijk! Ruikt ook niet heel heftig naar vet haha.
En echt verliefd op de Save your skin balm! Ontstekingen en littekentjes trekken allemaal weg! Ruikt heerlijk door de calendula en kamille extract!
Dankjewel voor jullie mooie producten!
Ik vind dit echt top spul!
Ik vind dit echt top spul!!
Buiten dat het heerlijk ruikt is het echt een kado voor mijn huid.
Ik wil niks anders meer voor mijn gezicht.
Het voelt goed om iets puurs op mijn…
Het voelt goed om iets puurs op mijn huid te hebben en het vertrouwen in de oprichter
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.