Har fået lavet bryn flere gange ved Lan. Naturligt look, holder utrolig godt. Hun er meget omhyggelig og super dygtig ! Man føler sig godt tilpas i hendes kyndige hænder. Varm anbefaling herfra... Voir plus
L'entreprise a répondu
Utroligt professionelt! Jeg har manglet fylde samt form på øjenbrynene, som ikke har haft den feminine kurve. De har været kedelige og tynde. Mine bryn er efter første behandling markant mere femin... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har fået lavet bryn og eyeliner hos Lan fra Beauty Brows. Lan er super sød, dygtig, patentlig og perfektionistisk. Giver sig god tid til et flot resultat. Er meget professionel og ordentlig, jeg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Velkommen til Beauty Brows – én af Danmarks førende inden for PhiBrows Microblading 3D øjenbryn. Mit navn er Lan Vu, og jeg er uddannet microblading Royal Artist hos Phibrows Academy, som er den største organisation for microblading og 3D bryn i verden.
Tagtækkervej 8, 1 sal, 5230, Odense M, Danemark
Jeg er overordentlig tilfreds med de fine bryn jeg har fået lavet hos Lan. Hun er både grundig, behagelig, og gør sig meget umage.
Jeg følte mig i kompetente hænder, og fik god vejledning hele vejen igennem.

Réponse de Beauty Brows
Det er nu 3 gang jeg har været hos Lan 😊. Har hver gang følt mig taget rigtig godt imod og man føler sig godt tilpas i Lan' s selskab 🥰. Hun tager sig god tid til, at lytte til ens ønsker og tegner omhyggeligt de bryn op som man ønsker. Ordet omhyggeligt passer i det hele taget på hele hendes måde, at arbejde på. Man går derfra med de flotteste bryn og en rigtig god oplevelse. Kan kun anbefale hende til kommende kunder og vil selv fortsætte med at komme hos hende, når brynene skal friskes op 😊.

Réponse de Beauty Brows
Jeg fandt Beauty Brows ved at lave research og ved at spørge lidt omkring, hvor der var flere der nævnte Lan Vu. Hun har været utrolig informerende og dygtig i processen. Samtidig også utrolig tålmodig for jeg var vist ikke helt let at lave microblading på! Hun er super rar og sød mod en, og tager hånd om, at man har alt hvad man skal bruge efterfølgende til pleje af brynene. Jeg er rigtig glad for mine bryn og glæder mig til at min opfølgning er helet op!

Réponse de Beauty Brows
Jag är så nöjd med mina bryn! Lan var väldigt noggrann och mån om att det skulle vara en god upplevelse från början till slut. Hon lyssnade in på vad jag önskade mig, vilket var naturliga bryn som kunde rama in mitt ansikte utan att vara för mycket. Slutresultatet blev ett par bryn som blev utmätt till att passa mitt nätta ansikte med ett naturligt resultat. Jag är mycket nöjd med mina ögonbryn och rekommenderar starkt Lan! :D

Réponse de Beauty Brows
Kedelig oplevelse med uenighed omkring form, bredde, højde og størrelse af bryn.
Jeg ønskede et mindre bryn, der fulgte min naturlige bryn linje (dvs slank skygge under eksisterende bryn), således at jeg "blot" havde en markering af eksisterende bryn og derefter selv ville kunne opfylde yderligere med makeup.
Dette viste jeg med billeder af form, størrelse, farve osv.
Det, jeg fik, var enormt store, brede bryn, der lå langt over min egen, naturlige bryngrænse.
Heldigvis blev jeg lovet at resultatet ville forsvinde efter en måned, hvis jeg ikke lod det blive optegnet.
Desværre er det stadig delvist synligt i farven her 3,5 måneder senere, hvorfor jeg må dække oven over mine naturlige øjenbryn.
Værst er, at min hud, hvor microblading er blevet lavet, er rød og arret, som havde min hud været blevet skåret af.
Jeg er alt i alt meget ked af mit resultat og de tusindvis af kroner spildt på ar, som jeg nu vil have resten af livet.
Som jeg nævnte over for behandleren, føler jeg, at jeg kom derfra lignende Ronald McDonald :-(

Réponse de Beauty Brows
Jeg har fået lavet bryn hos Lan 3 gange i løbet af 2 år, og bliver ved med at komme! Hun er den eneste som må røre mine bryn. Mine bryn har holdt rigtig længe, men får lavet touch-up så de bare er perfekte hele tiden. Hun er rigtig sød og professionel 🥰😍

Réponse de Beauty Brows
Jeg har fået lavet de flotteste Bryn hos Lan 2 gange nu😍 Hun er SUPER dygtig og SUPER sød ! En klar anbefaling her fra !

Réponse de Beauty Brows
God service og meget professionelt!
En stor anbefaleling herfra.

Réponse de Beauty Brows
Klar anbefaling fra mig - god behandling og meget tilfreds med resultatet.

Réponse de Beauty Brows
Hos Lan føler man sig meget velkommen. Dejlig klinik og godt indrettet - nem parkering og let at finde.
Lan er rigtig sød og grundig, og fuldt ud dygtig til sit arbejde. 5 ud af 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de Beauty Brows
Jeg har lige Lavet min øjenbryn hos Lan og jeg er meget tilfreds med det. Hun er meget dygtigt og meget professionalt. Jeg vil gerne anbefale Lan. 100 % man bliver tilfreds med det

Réponse de Beauty Brows
Man er i trygge hænder hos Lan og man kan virkelig mærke at hun går op i at kunden får de bedste bryn!
Har gået i mange år og ville have lavet bryn og fortryder ikke at jeg valgte beauty brows. Virkelig pengene værd! 💜

Réponse de Beauty Brows
Rigtig sød og venlig. Man føler sig godt tilpas og hun laver et rigtig flot stykke arbejde. 👍🏼👍🏼👍🏼

Réponse de Beauty Brows
Kan kun anbefale Lan, hun er så sød, venlig, grundig i dit arbejde! Og hun udfører et totalt professionelt arbejde! Jeg har aldrig haft særlig pæne bryn, som var i nærheden af at være i samme familie, men det har jeg nu, takket være Lan og hendes helt sindssyge dygtige arbejde!
Jeg kan kun anbefale Lan og kommer 100% igen 😁😁

Réponse de Beauty Brows
Det er dejligt trygt at få lavet bryn hos Lan. Hun er professionel, dygtig og meget sød. Det er et rart sted at komme. Jeg føler mig i gode hænder hos Lan. Et flot stykke arbejde til en fin pris 😊

Réponse de Beauty Brows
Jeg kan bestemt varmt anbefale Lan, hun er meget dygtig, professionel, grundig og rigtig behalig at få behandling ved 🙂 jeg har før fået lavet andet sted med dårligt resultat og lan har hjulpet mig med at dække de gamle og givet mig de fineste bryn som passer perfekt til mig. Jeg er super tilfreds og vil altid komme igen hos Lan ❤️

Réponse de Beauty Brows
Lan er professionel og super dygtig. Der var sat god tid af til behandlingen. Jeg fik den nødvendige information og guide til hele processen. Det var en yderst behagelig og tryg oplevelse, og fremragende resultat.

Réponse de Beauty Brows
Har lige fået lavet bryn ved Lan, følte mig i kompetente hænder, og fik super god vejledning hele vejen igennem.
Kan kun anbefalede Lan.🌷

Réponse de Beauty Brows
Jeg har lige fået min bryn lavet hos beauty Brow og de er simpelthen så flotte Bryn. De er lavet så det passer til mig og hun hjælper med at dække andre dårlige lavede bryn.
Rigtig god kundeservice og god og professionel behandling.
Jeg vil helt klart anbefale hende. Har aldrig været så tilfreds med mine bryn, som nu 😍😍

Réponse de Beauty Brows
Jeg er meget tilfreds med behandlingen og anbefaler Lan på det stærkeste! Hun er meget professionel og laver de flotteste bryn😊

Réponse de Beauty Brows
En savoir plus sur les différents types d'avis.