Jeg har både fået lavet PMU (bryn og læber) samt vipper og hår. Og ved hver eneste behandling er det top professionelt, søde piger og rigtig god rådgivning. Man bliver altid mødt med et smil, og... Voir plus
Jeg fik sat la weave ekstensions i hos Maria som var så uprofessionelt lavet. Det så unaturligt ud da hårfarven ikke matchede mit eget hår. Trendserne var enormt tykke så det bulede fra min hovedbu... Voir plus
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
God service - gode resultater og god pris. Kan varmt anbefales!
5 stjerner behandling!
Jeg har både fået lavet PMU (bryn og læber) samt vipper og hår.
Og ved hver eneste behandling er det top professionelt, søde piger og rigtig god rådgivning. Man bliver altid mødt med et smil, og man kan altid skrive hvis man har spørgsmål.
Der er også relativ let at få en ny tid, da de har åben alle ugens 7 dage. ☺️
Alt i alt en rigtig god forretning, som jeg varmt kan anbefale til alle, der ønske at gøre noget lækkert for sig selv
Botox og læbefiller
Jeg får fast lavet botox og læbefiller hos Sara ved Beautybymariamelina og jeg er ALTID glad for resultatet. De er så søde og professionelle og er aldrig ude på at “tjene mere”. De forstår mit behov for et naturligt look og de er virkelig søde til at guide og fortælle.
Klinikken i Solrød er ganske vidst lille og lidt “kedelig”, men man føler sig altid velkommen og som en del af det hyggelige fællesskab, som opstår så vidunderligt et sted 🥰 kan klart anbefale Beautybymariamelina!
Helt klart bedste service
Helt klart bedste service, Hun tager rigtig pænt imod kunderne og hun er super dygtig
Hun kan helt klart anbefales!!
Anbefaling herfra
Jeg har fået lavet flere ting hos @beautybymariamelina og for nyligt fik jeg lavet la weave hos Maria. Det er første gang at jeg har fået lavet hår, der blender naturligt ind i mit eget. Jeg er meget glad for håret og glad for at komme i klinikken generelt, hvor der altid er glade kvinder og god stemning.
Jeg har prøvet og få lavet hår mange…
Jeg har prøvet og få lavet hår mange forskellige steder, men hos Maria har det været det Aller bedste kvalitet og servicen er i top når man hver eneste gang altid kan få en tid! Uden man behøver og tage fri fra sit job.. Håret er blødt og filter ikke og det ser så naturlig ud. Jeg kom med meget knækket og meget meget tyndt hår første gang, jeg har samtidige psoriasis i min hovedbund og Maria vejledte mig og var utrolig hjælpsom og satte håret i, uden man kunne se at det var påsat. Hun anbefalede mig la wave metoden og det har været en rigtig god metode til mig! Jeg ville fortsat kører hver eneste gang ind til Maria, selvom jeg kommer fra Odsherred. ❤️
Behandler dukkede ikke op til aftale..
Behandler dukkede ikke op til aftale.. ( massage)
Havde svært ved at tage det seriøst, da jeg følte jeg trådte en i en veninde klub. Ikke et sted jeg ønsker at komme igen.

Réponse : Beautybymariamelina
Kan varmt anbefale Maria
Kan varmt anbefale Maria. Skulle have lavet filler for første gang, og var mildest talt ædt op af nervøsitet. Maria er utrolig omsorgsfuld og gjorde mig hurtigt tryg ved processen. Hun er lyttende og forstående, og også enorm forklarende, så man hele tiden ved hvad der sker. Meget professionelt udført arbejde, og er så glad for resultatet!
Vipper for første gange, alle tøj af på en uge
Jeg var inde og få lavet mine vipper for førstegang, og 7 dage efter var alle vipperne røget af.
Kontaktede dem igen, og fik at vide at de ville kontakte mig igen, men høre aldrig noget.

Réponse : Beautybymariamelina
Jeg fik sat la weave ekstensions i hos…
Trendserne var enormt tykke så det bulede fra min hovedbund. En af banerne havde hun syet dobbelt trendser så det var så tykt at jeg ikke engang kunne sætte det op i en hestehale fordi det var så tungt.
Anbefaler absolut ikke dette sted.
Jeg vil bare sige tusind tak for en…
Jeg vil bare sige tusind tak for en fantastisk oplevelse ved mit første besøg hos dig! Jeg var lidt nervøs, da det var mit første besøg, men du gjorde mig straks tilpas med din varme og professionelle tilgang. Du lyttede virkelig til, hvad jeg ønskede, og resultatet blev lige præcis, som jeg havde håbet på – faktisk endnu bedre!
Jeg er virkelig glad for den tid, du tog til at forstå mit hår og mine ønsker, og hvordan du gjorde mig opmærksom på, hvad der kunne fungere bedst for mig. Jeg følte mig så velkommen, og du gjorde hele oplevelsen både afslappende og hyggelig. Jeg glæder mig allerede til mit næste besøg! 10 ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ herfra.
Tak for at give mig en så god første oplevelse
De er så søde og virkelig dygtige
De er så søde og virkelig dygtige. Maria er virkelig en power kvinde, som gør alt for sine kunder og ansatte.
Tak for at droppe din træning og tage mig ind❤️❤️
Fantastisk kunde oplevelse♥️🙏🏼🙌🏼
Altid en dejlig velkomst hvor man kan føle sig i trygge hænder. Får lavet mine bryn (Brow lamination) hos Maria'melina fordi det bliver lavet efter jeg gerne vil have det og der bliver altid lyttet til kunderne så man bliver tilfreds. Så står du selv og mangler at få ordnet dine bryn så kan jeg kun anbefale Maria'melina og hendes dejlige team♥️
Ubetinget den bedste massage jeg har…
Ubetinget den bedste massage jeg har modtaget.
Hun bruger sine hænder/fingre modsat mange andre som bruger underarm eller albuer.
Jeg har nok prøvet 15 andre massøre.
Hun er dygtig og tager fat.
Fantastisk massage hos Maria
Det er lang tid siden jeg har fået sådan en fantastisk dybtgående massage, på skulder/ryggen der bliver taget godt fat . Kan varmt anbefales....Det er ikke sidste gang jeg får massage af Maria....klinikken ligger rigtig godt ( i Solrød centeret nr 70 1sal ) tæt på stationen ...god fornøjelse fra Gitte
Har idag fået lavet Hair extensions af…
Har idag fået lavet Hair extensions af Maria , LA weave metoden og invisible weft.
Blev taget godt imod og følte velkomme .
Er rigtig glad for resultatet og ikke sidste gang jeg kommer der :-)
Har d.d været til en times massage hos…
Har d.d været til en times massage hos Marija og må sige hun får et stort 10 tal med pil opad.!
Har gået hos mange mange forskellige men hende her er ganske enkelt fantastisk.!
Havde ikke fortalt om alle problemerne i ryggen , men hun opdagede dem alligevel , hvilket er utroligt 👌
Så hun ved hvad hun laver 💪
Hun er hver en krone værd og mere til så kan kun på det varmeste anbefale alle at prøve hende ❤️
Lad vær og find et andet sted!
Lad vær og find et andet sted!
Min historie er lang men jeg holder den kort.
Jeg har 2 gange fået lavet extentions her. Først 55 cm og anden gang 70 cm.
Jeg var glad første gang og alt virkede fint så en måned efter ønskede jeg 70 cm i og det var her det hele gik galt.
Jeg fik første gang taget billede og vist og de delte billede osv. Alt var fint. Men anden gang blev resultatet virkelig dårligt. Jeg fik påsat en 120 gram af mit gamle 55 cm og resten 70 cm, jeg har fint hår så det var ikke meget. Da vi er færdige får jeg taget billede men fik ikke set det. Blev heller ikke vist håret i spejlet og alt gik virkelig stærkt! Da jeg kommer hjem ser jeg så resultatet og det er ikke kønt! Der blev taget billeder og jeg henvendte mig til salonen. Jeg fik også målt mine såkaldte 55 cm og de var kun 50 cm..
Det hele eskalere og jeg forlanger mine penge tilbage fra 70 cm da jeg ikke vil ud i offentligheden. Salonen afviser og vil rette det, men nu hvor 2 gange er gået galt har man ikke lyst så jeg henvender mig igen og vi diskuterer frem og tilbage. Maria siger det er min egen skyld at de 55 er blevet til 50 på under en måned pga dårlig pleje selvom jeg har brugt Milkshake produkter og gjort alt efter anbefalingerne. Salonen sagde også da jeg skulle have de 70 cm i at jeg virkelig havde holdt mit hår pænt. Så at der skulle være knækket 5 cm af tvivler jeg på.
Salonen påkræver at du købet produkter hos dem ellers er der ingen garanti. Det kan jeg så lige sige at dem fra forbrugerklagenævnet sagde at det kunne man ikke forlange af en kunde og at man ikke kan påtvinge folk tingene sådan. (Men smart lille snyde trick for at undgå at give garanti til dem der ikke kender reglerne).
Det ender ud i en sag hos forbrugerklage nævnet. De afgør at der skal startes en retssag da de ikke kan træffe en afgørelse.
Jeg har grundet egne problemer aldrig fået startet retssagen op, men jeg vil blive ved med at kæmpe. Jeg har lagt 10.000 kr hos Maria og hun nægtede på alle tidspunkter at give pengene tilbage ikke engang halvdelen.
Det er håbløst at diskutere med dem for de bruger alle kneb for at undgå at komme i dårlig lys.
Håret bliver opkøbt et andet sted fra som også selv laver hår.
Har snakket med et par andre der laver hår og de siger jeg langt fra er den første som har været udsat for noget lignende hos Maria og de har haft mange kunder som kommer til dem og er utilfredse.
Hele situationen har gjort jeg helt har droppet extentions og ladet mit eget hår vokse.
Jeg er sikker på Salonen nok skal skrive et eller andet argument under denne anmeldelse. Men gør dig selv den tjeneste at find et andet sted!
ABSOLUT DET
ABSOLUT DET BEDSTE HÅR JEG NOGENSINDE HAR HAFT I - og jeg har prøvet meget! Jeg har haft mit hår i, i 5 måneder nu og det er stadig lige så pænt, som da jeg fik det i. Alt hår føles dejligt når det bliver påsat, men efter første hårvask går det galt med kvaliteten - det gør det altså ikke her! Beautybymariamelina har efter min mening den bedste kvalitet af hår! Kvaliteten føles fuldstændig som mit eget og pigerne i salonen er virkelig søde! Jeg blev faktisk overrasket over at se, de havde nogen dårlige anmeldelser herinde på hår! 🤯 Jeg har brugt længe på at finde det helt rigtige og det har jeg nu! Tak for jer piger ❤️