BEAUTYCOS.fi Avis 22

3,9

Hyvin toimiva verkkokauppa, tosin hinnat hyppäsi pilviin ekan tilauksen jälkeen samalle tuotteelle ja verrattuna toiseen verkkokauppaan jossa vastaava tuote, on hintaero suuri, joten jatkossa joudun t... Voir plus

Hieman skeptisesti lähin tilaa täältä ku ei oikee Suomeksi arvosteluja löydy, mutta suosittelen! Aion tilata jatkossakin! Ainoa huono puoli oli se, että paketti kärsinyt matkalla.

Kaikki toimi alusta loppuun ja nopeasti. Ei mitään ongelmia tilauksen tai toimituksen kanssa Suomeen. Tuotteet olivat juurikin niitä, mitä tilasin.

3,9

Bien

N'a pas répondu aux avis négatifs

Toimitusaika oli 12 päivää ja tuote epäkuranttia

Toimitusaika oli 12 päivää, luvattiin toimittaa DHL:llä kotiin, tuli pakettina Postiin. Huonosti pakattu ja paketti ei sisältänyt tuoteluetteloa. Kun soitin toimituksesta, niin sain palvelua vain englanniksi. Kalleimpaan, nykyisin käytössäni olevaan tuotteeseen olin tyytymätön. Sain vastauksen, että tuote on kunnossa, vaikka se tuoksui aivan erilaiselta, kun muualta ostamani vastaava tuote.

17 juin 2025

Järkyttävän huono asiakaspalvelu

Järkyttävän huono asiakaspalvelu, jonka suomen kieli on vaikeasti ymmärrettävää. Silloin kun tilaat, etkä joudu tekemään palautusta menee hyvin. Sitten kun on palautus, et saa kunnollisia ohjeita viikkojen kyselystä huolimatta. Palautusta varten ei paketin mukana ole lomaketta. Sen sain sitten maililla joka piti itse tulostaa. Toisena asiana palautusmaksu 15 euroa sekä toimitusmaksu, jota ei hyvitetty.

2 février 2025

You were the only one to sell my…

You were the only one to sell my product in Finnish sites so I'm happy. The shipping though it took a longer time then usual Finnish shipping. But other than that good!

24 janvier 2025

Haistakaa P A S K A palautusmaksun…

Haistakaa P A S K A palautusmaksun kanssa!!!!

14 novembre 2024

Hello,
We are sorry to hear that you are not happy.
Unfortunately I cannot see which order this is regarding. I have asked you for more information through the Trustpilot system but you did not reply. We would very much like to help as it is important for us that our customers are satisfied with their order and their shopping experience on our webshop.
Please send us an e-mail to webshop@beautycos.fi if there is something we can help with.
We wish you a great day.
Best regards, Malene

Luvattu 3-7 päivän pikatoimitus ei toteutunut

Luvattu 3-7 päivän pikatoimitus DHL:llä toteutui niin, että 8:ntena päivänä tuli Postilta viesti, että lähetys on noudettavissa pakettilokerosta (joka ei ole kotiosoitteen lähin pakettilokero). Beautycos ei ole vastannut lähettämääni palautteeseen. En suosittele.

7 novembre 2024

Hello,
We are sorry to hear that you have had a bad experience.
I can see you have been in contact with us and we have replied to your e-mails, the latest one about an hour ago when we got a final solution from the shipping company.
Unfortunately the shipping company rejected our claim for the shipping fee as they stated that they do not deliver to private addresses in Finland. However per kulance we have refunded the shipping fee to you.
We are sorry for any inconvenience you have had with collecting the package from the parcelshop.
We hope you are happy with the products and wish you a great day.
Best regards, Malene

Oikea tuote

Oikea tuote, nopea toimitus

19 septembre 2024

Hei Goergi

Paljon kiitoksia tästä upeasta arvostelusta ja siitä, että käytit aikaa kirjoittaaksesi meille!

Olen iloinen, että tilauksesi saapui nopeasti, jotta voit nopeasti nauttia tuotteistasi!

Toivon, että voimme auttaa sinua uudelleen tulevaisuudessa.

Toivotamme sinulle oikein hyvää päivää.

Ystävällisin terveisin
Emma, ​​Beautycos

Hieman skeptisesti lähin tilaa täältä…

Ainoa huono puoli oli se, että paketti kärsinyt matkalla.

22 juillet 2024

Hei Annikaxo

Kiitos arvostelustasi ja siitä, että kirjoitit meille!

Olen erittäin iloinen kuullessani, että sinulla oli hyvä ostokokemus meillä!

Toivon, että voimme olla avuksi jälleen tulevaisuudessa.

Toivotamme sinulle oikein hyvää päivää!

Ystävällisin terveisin
Emma, ​​Beautycos

Paketti ei koskaan tullut perille

Paketti ei koskaan tullut perille, vaan se palautui lähettäjälle. Olisi pitänyt maksaa rahti uudelleen jotta olisin saanut lähetyksen. Myyjä palautti rahat. Yhteydenpito ok.

18 mars 2024

Hi Mikko,
Thank you very much for the review.
We're glad to hear that our customer service has been able to help you in the case, even though your order was returned by mistake. We apologise on behalf of DHL who handled the delivery.
If there is anything else we can help you with in the future, please don't hesitate to contact us.
We wish you a good day.
Best regards Malene

Flöni

Tilaus, toinitusseuranta ja itse toimitus olivat 10. Plussaa nopea toimitus.

5 février 2024

Nopea paketin lähetys

Nopea paketin lähetys, hyvin paketoitu tuotteet

28 décembre 2023

Dear Susan
Thank you very much for the review.
We are happy to hear that you are satisfied.
If there should be anything we can help with in the future don't hesitate to contact our customer service, we are ready to help every week day.
I wish you a good day.
Best regards Kirstine - Beautycos