Sökte på nätet ang.ytliga blodkärl i ansiktet.Har tidigare gjort behandling med grön laser med fullgott resultat,men problemet är att de ytliga blodkärlen ofta återkommer.När jag därför såg er produkt... Voir plus
Snabb frakt, dock var varan begagnad, syntes att allt vart öppnat tidigare och allt låg löst i lådan som borde vart försluten. Fungerade dock som den skulle men ändå inte jätte kul.. för kort tid sä... Voir plus
Haft problem med rosascea i några år, fy vad jobbigt det har varit. Använt masken i lite över en vecka nu, det har redan hjälpt. Känner mig vacker igen 💖 Rengör ansiktet ordentligt innan användn... Voir plus
Snabb leverans. Ser skillnad på mina rödaktiga partier i ansiktet efter bara några behandlingar med gult ljus, med max styrka. Nu har jag använt den en vecka och även ytliga blodkärl har minskat. Lite... Voir plus
Unleash your inner beauty PWR with our innovative Hi-Tech beauty devices that take your skin care game to the next level
Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
Jag märker tyvärr ingen större skillnad på huden🥺

Réponse de BeautyPWR
Använder denna främst för besvär med rosacea och upplever verkligen att den gör skillnad. Plus för snabb levererans och tydlig manual på svenska!

Réponse de BeautyPWR
Quick and reliable delivery accompanied with a great product.
Jätte nöjd med produkterna. Kändes efter första användningen att den gjorde en skillnad

Réponse de BeautyPWR
Snabb leverans och snabb kundservice då jag fick ett använt exemplar först. Fick en ny men även denna är svart märken på den vita kontrollen antagligen från tillverkningen. Tråkigt när man beställer nytt. Drar ner förtroendet för företaget.

Réponse de BeautyPWR
Lyhörd och flexibel kundservice då ett fel påträffades. Produkten verkar bra, inte hunnit använda den så mycket ännu.

Réponse de BeautyPWR
Snabb leverans, snabb kundtjänst. Helt supertrevliga och tillmötesgående. Perfekt exempel på hur man vill att onlineshopping upplevelse ska vara! Tack! 😁

Réponse de BeautyPWR
Jag har använd masken i 2 veckor men har ej sett ngt skillnad på min ansikte tyvärr .😭