Bagsværd Begravelsesforretning Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Vi er blevet mødt omsogsfuldt og proffesionelt, af Liselotte og Ole, lige fra den første samtale. Vi mødte nogle mennesker der hurtigt aflæste, hvor vi var i sorgprocessen og mødte os der. Alt omkri... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi fik en smuk og minderig dag. Valg af blomster til dekoration og krans var unikke og lige vores ønske. Med jeres professionelle og venlige omsorg var vi taknemmelige for dette forløb. Vi kunne slut... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fik den samme bedemand både i forbindelse med min mors bortgang og min fars bortgang. Hun gjorde det virkelig godt. Hun fik stort set alle vores ønsker igennem i forbindelse med begge bisættelser. Hun... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg vil gerne takke jer, for denne dejlige ceremoni og jeres hjaelp, optil og under alt det praktiske : kirke,praest,blomster, min fars begravelse. dette var absolut en dag jeg ikke har set fre... Voir plus

1. Directeur funéraire

Informations provenant de diverses sources externes

Få hjælp til at tilrettelægge den sidste afsked med din kære. Vores bedemandsservice dækker Bagsværd, Værløse, Søborg, Gladsaxe, Hareskov og omegn. Kontakt os i dag.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Demande des avis aux clients

Tous les avis

61 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

I en svær situation havde vi en meget…

I en svær situation havde vi en meget behagelig og respektfuld samtale med bedemanden.

Det var en kæmpe hjælp.

Bisættelsen var smuk og alt forløb efter planen.

Da regningen var betalt, fik vi også en pæn hilsen om at vi altid kunne vende tilbage hvis der var yderligere spørgsmål.

31 août 2023

Tak for jer,

Tak for jer,
Jeres hjælpsomhed og jeres måde at være på begge gange indenfor et år. Først vores mor og nu her vores far. Kunne ikke være bedre selv i en svær situation.
De varmeste anbefalinger.

27 juillet 2023

Liselotte fra Bagsværd…

Liselotte fra Bagsværd Begravelsesforretning var en stor hjælp i en svær tid. Vi blev mødt af empati og forståelse for vores situation og fik hjælp til - og overblik over opgaverne og løsningerne. Tak for det.

5 juillet 2023

Liselotte var bare super fantastisk

Liselotte var bare super fantastisk. Meget hjælpsom.
Hun gav os lov til i sidste øjeblik, at lade vores børnebørn se deres oldefar lige inden bisættelsen.
Det har på trods af omstændighederne været en rigtig god oplevelse for os alle.
Tak for dig, Liselotte.
Vi kan varmt anbefale Bagsværd Bedemandsforretning

26 avril 2023

Kan varmt anbefales

Vores varmeste anbefalinger til AnneMarie, Ole og Liselotte fra Bagsværd Begravelsesforretning.
Vi fik hele forløbet igennem en meget professionel og empatisk vejledning og alt gik som aftalt.

10 mai 2023

God oplevelse

God oplevelse 🇩🇰God service 🇩🇰
God behandling 🇩🇰 hjælpsom 🇩🇰
Mange tak herfra os i karise 🇩🇰👍🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

1 juin 2023

Vores varmeste anbefalinger

Tak for jeres empatiske og behagelige assistance iforb. med vores fars bisattelse. Vi havde fået jer anbefalet - og det var et godt valg. Alt gik planmæssigt og upåklageligt. Min mor, søster og jeg kan kun give jer vores varmeste anbefalinger

13 janvier 2023

Empatiske og sobre

Kan kun anbefale Annemarie, Ole m.fl fra Bagsværd Begravelseforretning.
De hjalp os igennem hele forløbet med stor omsorg, professionel, gennemskuelig vejledning, finfølelse og respekt . Hold op, hvor var vi glade for deres bistand

16 décembre 2022

En stor hjælp i sorgen 💜

Super søde og rare mennesker alle 3, de hælper og vejleder og man får hjælp til en masse praktiske ting så der er mindre at bekymre sig om midt i sorgen. Jeg er ihvertfald meget tilfreds med den måde min mors bisættelse blev.

12 janvier 2023