Bagsværd Begravelsesforretning Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er blevet mødt omsogsfuldt og proffesionelt, af Liselotte og Ole, lige fra den første samtale. Vi mødte nogle mennesker der hurtigt aflæste, hvor vi var i sorgprocessen og mødte os der. Alt omkri... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik den samme bedemand både i forbindelse med min mors bortgang og min fars bortgang. Hun gjorde det virkelig godt. Hun fik stort set alle vores ønsker igennem i forbindelse med begge bisættelser. Hun... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gerne takke jer, for denne dejlige ceremoni og jeres hjaelp, optil og under alt det praktiske : kirke,praest,blomster, min fars begravelse. dette var absolut en dag jeg ikke har set fre... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Directeur funéraire

Informations provenant de diverses sources externes

Få hjælp til at tilrettelægge den sidste afsked med din kære. Vores bedemandsservice dækker Bagsværd, Værløse, Søborg, Gladsaxe, Hareskov og omegn. Kontakt os i dag.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

61 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik det hele til at gå op

Fik det hele til at gå op, og passet ind trods jul og helligedage. De har været meget søde, forstående og respektfulde, i en svær tid.

4 février 2025

Réponse de Bagsværd Begravelsesforretning

Mange tak for den meget fine anmeldelse.

Rigtig søde og omsorgsfulde

Rigtig søde og omsorgsfulde, og der er 110% styr på alt.
Vil til hver en tid anbefale dem

6 décembre 2024

Vores bedste anbefaling

Vi har været meget glade og tilfredse for den gode hjælp, vi har fået i forbindelse med vores fars bisættelse. Ole er en empatisk og forstående bedemand, som hjalp os med alt det, vi havde brug for hjælp til på den bedste måde. Vi kan kun give Ole vores bedste anbefaling.

Når vi ringede til kontoret, har vi mødt hjælpsomt og imødekommende personale.

27 novembre 2024

Fint forløb

Alt blev klaret til stor tilfredshed. Meget fine mennesker, der ikke udnytter en vanskelig situation.

27 janvier 2025

Fantastiske

Super søde, forstående og meget servicemindede hele vejen igennem. Jeg havde så meget ro i hovedet fordi de havde styr på det hele 😄

10 janvier 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

En smuk og minderig bisættelse

Vi fik en smuk og minderig dag. Valg af blomster til dekoration og krans var unikke og lige vores ønske. Med jeres professionelle og venlige omsorg var vi taknemmelige for dette forløb. Vi kunne slutte dagen på kirkegården, hvor egne familie og venners blomsterhilsener lå smukt.
Tak til jer Birthe og familie

11 décembre 2024

Fair priser og omsorgsfulde

Fair priser, meget omsorgsfulde og imødekommende og tålmodige samt god til at vejlede og fortælle hvilke muligheder der findes

2 janvier 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende støtte og professionalisme i en svær situation

Vi vil gerne takke Bagsværd Bedemand for støtte og professionalisme, som de viste ifm. min mors bistættelse. De lyttede til vores ønsker og behov, og vi følte os trygge hele vejen igennem. Vi kan varmt anbefale dem. Vh Henriette Jensen

2 janvier 2025

Alt fungerede

Alt fungerede med venlig og professionel optræden

30 décembre 2024

Den fineste behandling.

I forbindelse med min mands død og bisættelse, har jeg fået den fineste behandling af Bagsværd Begravelsesforretning. Har følt mig i trygge og omsorgsfulde hænder, og min mands bisættelse vil jeg tænke tilbage på med taknemmelighed.
Fra Kirsten Holm

11 décembre 2024

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi fik en meget kompetent og indlevende…

Vi fik en meget kompetent og indlevende service og god behandling, hvor vores ønsker til bisættelsen blev efterkommet til punkt og prikke og også bagefter. Super god opfølgning hele vejen igennem forløbet. Vi kan varmt anbefale Bagsværd Begravelsesforretning.

18 décembre 2024

En god oplevelse

Firmaet var i hele forløbet meget impatisk og hjælpsom.
De lyttede til os og forstod ,hvordan vi gerne ville have bisættelsen. De rådgav os på bedste vis igennem de svære valg.

13 novembre 2024

Omsorg og tryghed

Forståelse, omsorg og følelsen af at blive holdt i hånden - det beskriver forløbet med Annemarie og Ole da min far gik bort.

18 septembre 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus