À propos de l'entreprise

3. Boutique d'accessoires de mode
  4. Magasin de chaussures
  5. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

Butik z odzieżą damską, obuwiem i dodatkami. Nasz asortyment głównie pochodzi z Polski, Włoch oraz Turcji, cenimy sobie bardzo dobrą jakość oraz estetyczne wykonanie. W naszej ofercie również posiadamy bony upominkowe. Prowadzimy głównie sprzedaż internetową.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

4,0

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Profesjonalne podejście do klienta

Profesjonalne podejście do klienta, łatwy i szybki kontakt.
Sprawna wysyłka produktu

16 mai 2023

Réponse de Bella Ricca

Bardzo dziękujemy :) Takie opinie opinie napędzają nas do dalszego działania :) Zapraszamy ponownie

Noté 1 sur 5 étoiles

Obecnie jestem na etapie wyjaśniania…

Obecnie jestem na etapie wyjaśniania tematu zakupu. Zostało mi zarzucone, że towar był noszony, co jest bzdurą, bo po przymiarce niezwłocznie dokonalam zwrotu. Jak dla mnie jest to firma, która kieruje się polityką robienia problemów ze zwrotem, zarzucając klientowi naruszenie zasad dotyczących zwrotów. Kupuje multum rzeczy online i pierwszy raz mam taką sytuację. Tematu nie odpuszczę i jeśli będzie taka konieczność jestem gotowa skierować sprawę do sądu. Nie chodzi o kwotę zwrotu tylko o sam fakt i podejście tej firmy. Radzę się zastanowić nad zakupami. Ps. - metka na towarze była naruszona.

14 mai 2023

Dzień dobry,
Kontaktowaliśmy się do Pani w tej sprawie drogą mailową jednak dalej nie otrzymaliśmy od Pani odpowiedzi na przesłaną wiadomość w celu wyjaśnienia sprawy. Dnia 23.05.2023r. otrzymaliśmy zwrot zamówienia z dnia 14.05.2023r. Po odpakowaniu paczki okazało się, że produkt był używany i ma w wielu miejscach zabrudzenia na to wskazujące. Została wykonana cała dokumentacja przez naszych pracowników. Posiadamy również zdjęcia metki na których wyraźnie widać, że nie została ona przez nas naruszona. Zgodnie z prawem konsumenta ‘’ Jeżeli towar został sprzedany przez internet, klient może w ciągu 14 dni zwrócić towar i żądać zwrotu zapłaconej ceny bez podawania przyczyny. Towar może zostać odpakowany i wstępnie sprawdzony, ale nie może być używany.’’ Nie będziemy wkraczać na drogę sądową jednak cała dokumentacja jest na Pani mailu na który nam Pani nawet nie odpisała. Dzisiaj został wykonany do Pani zwrot środków. Przez tą sytuację ucierpiała opinia firmy a nie mieliśmy nawet możliwości wszystkiego wyjaśnić. Polityka naszego sklepu jest przejrzysta i do wglądu a dodatkowo składając zamówienie klient jest zobowiązany się z nią zapoznać aby ją zaakceptować.
Jako sklep internetowy mamy zwroty i nie mamy problemu z ich przyjęciem. Środki wysyłamy szybciej niż do 14 dni ( zwykle do 5 dni) Od początku istnienia naszego sklepu internetowego nigdy nie zdarzyła nam się sytuacja aby klientka najpierw użytkowała towar a później go zwracała. Nasze biuro obsługi klienta dokłada wszelkich starań aby wyjaśnić każdą niejasną sytuację związaną ze zwrotem lub reklamacją. Jesteśmy zawsze otwarci na kontakt ze strony naszych klientek.
Pozdrawiam,
Dyrektor Bella Ricca

Bardzo prosimy o usunięcie opinii ponieważ jest niezgodna z rzeczywistością.

Super

Super szybka dostawa, godne polecenia

25 avril 2023

Réponse de Bella Ricca

Bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie! :)

Noté 3 sur 5 étoiles

Wysyłka towaru nie zgodna z deklaracją.

Zamówieni zostało złożone przed godziną 12 w piątek zgodnie z deklaracją miało być dostarczone w weekend za wyższą opłatą transportową. Przesyłka była wysłana dopiero w poniedziałek.
Co do jakości zmówienia to zastrzeżeń nie mam zgodny z opisem i dobrej jakości.

20 avril 2023

Réponse de Bella Ricca

Dzień dobry, Ze względu na dużą ilość zamówień paczka nie została wysłana przed weekendem i zwróciliśmy na konto kwotę za dopłatę. Mamy nadzieje, że przy kolejnych zakupach będzie Pan zadowolony :) Wysłaliśmy również e-mail do Pana. Czas realizacji każdego zamówienia to 1-3 dni robocze.

Polecam serdecznie

Polecam serdecznie! Spódniczka przyszła dokładnie taka jak na zdjęciu 🙂 jestem bardzo zadowolona z zakupu

5 avril 2023

Réponse de Bella Ricca

Bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie! :)

Przepiękne ciuchy

Przepiękne ciuchy, nie spodziewałam się takiej świetnej jakości. Szybka dostawa z pięknymi podziękowaniami za zakupy, profesjonalna obsługa. Polecam serdecznie, miłe zaskoczenie :)

4 avril 2023

Polecam gorąco!

Niespodziewałam się, że zamówienie tak szybko do mnie przyjdzie! Paczka pachnąca i super zapakowana!
Świetna jakość w porównaniu do innych butików :)
Będę wracać!

24 mars 2022

Odwiedzam butik regularnie

Odwiedzam butik regularnie. Miejsce jest przepiękne, lokal wygląda ekskluzywnie i jest bardzo zadbany. Pani Dominika i Marcelina zawsze służą dobrą radą. Najbardziej moją uwagę przyciągają ceny, częste promocje i jakość ubrań. Polecam! Każda kobitka znajdzie dla siebie coś wyjątkowego!

Świetny butik!

Świetny butik, produkty bardzo wysokiej jakości. Jestem stałą klientką, serdecznie polecam!

Piękne ubrania i dodatki

Piękne ubrania, wysoka jakość i przemiła obsługa klienta. Polecam serdecznie

Noté 5 sur 5 étoiles

Polecam ! Mega jakość ciuchów wszystko takie jak na zdjęciach, szybka wysyłka.

1 mars 2023

Bardzo szybka wysyłka

Bardzo szybka wysyłka, obsługa klienta na najwyższym poziomie i przepiękne ubrania. Duży plus za możliwość wyboru wielu metod płatności takich jak PayPo czy PayPal oraz za częste promocje i kody rabatowe. Śmiało polecam! Na pewno będę zamawiać częściej!

1 mars 2023

Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie :)

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus