Bellingekiropraktik Avis 16

4,5

À propos de l'entreprise

1. Chiropracteur

Écrit par l'entreprise

Din lokale kiropraktorklinik beliggende i Bellinge, Odense SV.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Professionel og tryg behandling

Jeg har været ved Bellinge Kiropraktor ved Rune som behandler. Efter 4 behandlinger er mine smerter væk, og jeg har følt mig i trygge hænder hele vejen. Rune er rolig, grundig og god til at tage sig tid. En klar anbefaling herfra.

2 février 2026

Bøvl med lændet…

Jeg havde en del bøvl med lændet med spændinger ned igennem benet og var ved Casper der er kommet forbedring på det og jeg fik øvelser med hjem som er rigtig effektive og har stort set ikke noget bøvl mere

2 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en rigtig positiv…

Jeg har haft en rigtig positiv oplevelse hos Bellinge Kiropraktik. Behandlingen var både professionel og effektiv, og jeg oplevede tydelig forbedring. Personalet er behagelige og tager sig tid til at forklare tingene grundigt, så man føler sig godt informeret gennem hele forløbet.

Kan anbefales.

14 novembre 2025

Super sted

Super sted. Kom med hold i lænden efter to behandlinger var mit problem løst. Super professionel behandling. Kan klart anbefale Bellinge Kiropraktik.

3 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Efter 6 år med rygsmerter “on and off”…

Efter 6 år med rygsmerter “on and off” og tilsidst mere “on” - og behandlinger hos fysio, massage og smertestillende fra læge, er jeg endelig nået til Bellinge Kiropraktik. Og sikken en forskel ! Havde ønsket, jeg fandt dem noget før. Allerede efter første behandling mærkes resultat og det går kun 1 vej…. Og det er fremad 😊 Anbefales varmt herfra 😊

21 août 2025

Hej Jette.
Mange tak for den varme anbefaling. Vi er glade for at det har gjort en stor forskel med forløbet her hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har fået god behandling af Rune

Har fået god behandling af Rune, så det går hurtigt fremad ☺️

21 août 2025

Hej Lis.
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at Rune kunne hjælpe.

Bellinge Kiropraktik.

Professionelle og meget venlige kiropraktorer

Rigtig god behandling af min ryg, lænd og iskias smerter.
Professionelle og meget venlige kiropraktorer

4 août 2025

Hej Kent.
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe.

Noté 5 sur 5 étoiles

Venlig og faglig behandling.

Venlig og faglig behandling.
Behandlede min skulder og har fjernet alle smerter.

11 juillet 2025

Réponse : Bellingekiropraktik

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at kunne hjælpe.

Noté 5 sur 5 étoiles

Casper har stort set fjernet min…

Casper har stort set fjernet min migræne ved at jeg går ved ham en gang om måneden

16 juillet 2025

Hej.
Mange tak for din anmeldelse af Casper. Vi er glade for at Casper har kunnet hjælpe dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er blevet behandlet hos Casper

Jeg er blevet behandlet hos Casper, og det hjalp hurtigt på et hold i ryggen. 😃

14 juillet 2025

Hej Tina.
Mange tak for din anmeldelse af Casper, vi er glade for at han kunne hjælpe. :-)
Bellinge Kiropraktik.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig dygtige og behagelige…

Virkelig dygtige og behagelige kiropraktorer! Kan klart anbefale dem.

3 juillet 2025

Réponse : Bellingekiropraktik

Mange tak for din anmeldelse! :-)

Professionel behandling

Casper Brink har været min kiropraktor igennem flere år. Det er tydeligt at mærke at Casper brænder for sit fag og at han løbende holder sig opdateret. Der er trygge rammer og han har fuld fokus på at tilpasse behandlingen efter ens behov. Der bliver lagt vægt på en god snak inden behandling. Jeg er typen ”Det gør lidt ondt igen”, hvor Casper gerne stiller et par ekstra spørgsmål, for at sikre den bedste behandling hver gang. Det giver tryghed.

27 juin 2025

Réponse : Bellingekiropraktik

Mange tak din anmeldelse og for de pæne ord!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus