echt waardeloos...
Leuk truitje besteld, 13 dagen later ontvangen. Helaas véél te groot dus wil het ruilen. Dat moet binnen 14 dagen en naar een adres dat je moet opvragen. Zij zeggen 7 dagen per week te reageren, binnen 24 uur. Tot zover niets aan de hand. Dus direct een mail gestuurd, maar na 3 dagen nog geen antwoord. Dus nóg een mail, weer geen antwoord. Toen via de website gereageerd, maar weer geen antwoord. Nogmaals via de website, mét de opmerking dat, als ik geen antwoord zou krijgen, ik hier de eerste, niet de beste, review zal gaan plaatsen. Wel, ik heb antwoord gekregen dat ik hieronder zal plakken. Het betekent echter dat ik voor het opsturen, mét verplicht track en trace, 29,30 Euro kwijt zal zijn. En als er iets mis gaat bij het verzenden is het mijn risico!
Dit alles geeft mij geen enkel vertrouwen in een goede afloop, vooral als je het adres ziet waar het naar toe moet en het binnen 14 dagen na ontvangst retour moet zijn!
Ik ga dit dus niet terugsturen, ik geef de veel te grote trui wel aan een veel groter iemand en plaats dit bericht. Die ene ster die ik moet geven krijgen zij omdat zij wel geleverd hebben maar dat is dan ook alles. Waarschuwing voor anderen: hier alleen iets kopen als je van gokken houdt! Niet goed? Geld weg!
Antwoord e-mail:
Je kunt gemakkelijk het door jou ontvangen pakketje opsturen naar CORR.ADRES: Kamer 1102, blok B1, Parkway Technology Innovation Park, nr. 223, Qihang Road, Houzhai Street, Yiwu City, Provincie Zheijang. Let er wel op dat de klant verantwoordelijk is voor de verzending/retournering, deze verzending moet dan ook verzonden worden met een Track&Trace en deze moet worden doorgegeven aan ons zodat wij de tracering kunnen inzien.
*Mocht de verzending kwijt worden geraakt of door andere omstandigheden niet op het juiste adres worden afgeleverd is dit de verantwoordelijk van de klant.
Wij hopen jou hiermee genoeg te hebben geïnformeerd.
7 février 2021
Avis spontané