1. Magasin de plans de travail
  3. Magasin de meubles de cuisine
  4. Prestataire de réaménagement de cuisine
  5. Magasin de matériel de cuisine

Écrit par l'entreprise

Benkeplatebutikken.no er en av Norges fremste nettbutikker for benkeplater og tilbyr et stort utvalg i materialer som heltre, laminat, granitt, marmor og kompositt. Med over 20 års erfaring har vi opparbeidet solid ekspertise og leverer produkter av høyeste kvalitet – til priser som er snille mot lommeboken. Vårt konsept bygger på effektiv drift. Ved å unngå dyre butikker og lagerkostnader kan vi holde prisene nede, noe som gir deg som kunde mer for pengene. Vi samarbeider med de samme anerkjente leverandørene som kjøkkenforhandlerne, noe som garanterer den samme høye standarden, men til en lavere pris. Våre erfarne spesialister, alle med minst 10 års bransjeerfaring, sørger for at vi alltid tilbyr de nyeste trendene og de mest funksjonelle løsningene. Enten du er ute etter en elegant marmorbenk eller en slitesterk trebenk, finner du det perfekte alternativet hos oss. La deg inspirere av vårt brede utvalg og finn benkeplaten som passer til ditt drømmekjøkken. Besøk Benkeplatebutikken.no i dag og oppdag hvorfor vi er Norges foretrukne valg for benkeplater – kvalitet, pris og service i skjønn forening!

3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Oversiktlig bestilling

Oversiktlig bestilling, bra informasjon underveis, benkeplaten kom som forventet levert på tid og i god stand. Veldig hyggelig dansk sjåfør.

16 décembre 2025

Det var en super god erfaring

Det var en super god erfaring! De er kjappe på oppfølging, lette å ha dialog med for å sikre at alt stemmer og hele prosessen var godt strukturert og gjennomført! Super fornøyd med både prosess og resultat! Anbefales!

30 octobre 2025

Supre benkeplater, dårlig kundeservice

Veldig fornøyd med benkeplatene, de virker solide og godt laget. Kjempebra... Men selve bestillingsprosessen opplevdes frustrerende. Jeg fikk god og konkret hjelp når jeg først tok kontakt, men det viste seg vanskelig å få kontakt når man forsøkte å svare på mailer. Det førte til mye frustrasjon og forsøk på kontakt på ulike måter, og diverse påminnelsesmailer, der man heller ikke fikk svar. Det er også viktig å få frem at den lovede leveringstiden viste seg å være produksjonstid, slik at det planlagte tidsskjema for prosjektet måtte utsettes.

7 octobre 2025

Rask levering

Rask levering, produkt som beskrevet. God oppfølging!

29 juillet 2025

Hei,

Tusen takk for din anmeldelse.

Så hyggelig å høre at både levering, produkt og oppfølging levde opp til forventningene dine. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din – det betyr mye for oss!

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du trenger hjelp til fremtidige kjøp eller har annen tilbakemelding.

Benkeplatefabrikken

Veldig bra produkt.

Veldig bra produkt.
Bestilling og levering fungerte utmerket.

7 avril 2025

Takk for din anmeldelse.

Så flott å høre at du er fornøyd med produktet, og at både bestilling og levering fungerte utmerket. Vi gjør vårt beste for å sikre en god opplevelse for våre kunder, og det er alltid hyggelig med tilbakemeldinger som din.

Si gjerne ifra hvis du trenger veiledning til fremtidige kjøp eller har annen tilbakemelding.

Bredt utvalg

Bredt utvalg, rask levering og relativt lave priser. Meget god kundebehandling. :)12.03.

12 mars 2025

Hei,

Tusen takk for din anmeldelse!

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med vårt brede utvalg, raske levering og gode priser. Det gleder oss også at du setter pris på kundebehandlingen vår – vi streber alltid etter å gi den beste servicen! 😊

Gi gjerne beskjed hvis du trenger hjelp med fremtidige kjøp eller har annen tilbakemelding.

Frustrerende opplevelse - anbefales ikke

Startet bra og virket seriøst helt til levering ble utsatt med 4 uker. Det betydde 4 uker uten fungerende kjøkken og ekstra kostnader for montør som måtte møte opp en ekstra dag. Greit nok, men når varen endelig ble levert, var det godt synlige skjolder på store deler av platen som ikke går bort.

Jeg har vært i dialog med kundeservice både underveis og etter levering, og har sendt både video og bilder som bevis på skaden. Dessverre viste de ingen vilje til å løse saken og tilbød ingen form for kompensasjon. De fraskriver seg alt ansvar og virker helt uprofesjonelle. Jeg kan ikke anbefale dette selskapet basert på min erfaring.

27 novembre 2024

Hei,

Takk for din tilbakemelding. Jeg beklager at du ikke har vært fornøyd med leveringsopplevelsen hos oss, som fant sted i 2022. Som vi informerte deg om den gangen, skyldtes problemet en produksjonsfeil som ble håndtert og løst på det tidspunktet.

Når det gjelder feilen på benkeplaten, mottok vi først beskjed fra deg sent i 2024, altså etter at reklamasjonsretten var utløpt. For at vi skulle hatt mulighet til å hjelpe deg med dette, skulle vi blitt kontaktet straks feilen ble oppdaget. Det er verdt å nevne at du selv har innrømmet at feilen er gammel og at du oppdaget den kort tid etter levering, men først har valgt å reklamere nå. Når du tar kontakt så lenge etterpå, er det dessverre begrenset hva vi kan gjøre.

Vi har gjort alt vi kunne i forsøket på å hjelpe deg innenfor rimelighetens grenser, inkludert å være i dialog med vår leverandør. De har også gjort sitt beste for å gi oss veiledning og bistand i en så gammel sak.

Vi forsøker på ingen måte å fraskrive oss vårt ansvar, og vi beklager at dette ikke har levd opp til dine forventninger.

Med vennlig hilsen,

Godt produkt

God veiledning i forbindelse med kjøp og god kvalitet på benkeplaten!

25 septembre 2024

Hei

Takk for din anmeldelse,

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Det gleder oss å høre at du er fornøyd med din erfaring hos oss. Si gjerne ifra hvis du har spørsmål eller ønsker å gi mer tilbakemelding.

Corianvask på spesialmål

Vi bestilte en corianservant på spesialmål. Det var god kommunikasjon gjennom hele prosessen og servanten ble levert uten problemer. Kan trygt anbefales!

20 mai 2024

Takk for din anmeldelse,

Det betyr mye for oss å høre at du har hatt en god opplevelse. Om du trenger veiledning eller har andre innspill, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

God og presis informasjon

God og presis informasjon. Flott benkeplate helt etter spesifikasjon og prima kvalitet.

1 mai 2024

Takk for din anmeldelse,

Vi er glade for å høre at du har hatt en positiv opplevelse. Du er alltid velkommen til å ta kontakt dersom du trenger hjelp eller ønsker å gi ytterligere tilbakemelding.

Førsteklasses…

Benkeplatefabrikken en førsteklasses opplevelse med en enkel bestillingsprosess, god kommunikasjon og en hyggelig transportør. De fortjener ros for deres innsats med å gjøre kundeopplevelsen så problemfri og hyggelig som mulig.

10 avril 2024