Verkoper heeft geen moeite gespaard om…
Verkoper heeft geen moeite gespaard om mij aansteker te bezorgen. Perfect.

Réponse de Benzineaanstekers
Benzineaanstekers.nl is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in originele Zippo’s en bijbehorende accessoires. Wij richten ons op duidelijke communicatie, eerlijke prijzen en persoonlijke service. Veel klantcontact verloopt rechtstreeks via e-mail of WhatsApp, waardoor vragen snel en helder worden beantwoord. Ook bij twijfel, retouren of servicevragen denken wij actief mee om tot een nette en praktische oplossing te komen. Die betrokkenheid stopt niet bij de aankoop, maar gaat ook daarna door. De reviews op Trustpilot geven een goed beeld van hoe wij met service en klantcontact omgaan.
Fazantenhof 103, 4332XT, Middelburg, Pays-Bas
Verkoper heeft geen moeite gespaard om mij aansteker te bezorgen. Perfect.

Réponse de Benzineaanstekers
Ik had een Zippo besteld, en deze was in perfecte conditie opgestuurd.
Het was een cadeau, en het bleek dat degene aan wie ik het gaf, deze Zippo al in zijn collectie had.
Via de e-mail contact opgenomen met de webshop, en ik kon hem zonder problemen omruilen voor een ander exemplaar.
Het contact was snel, goed en de gene met wie ik contact had was ontzettend aardig en meedenkend.
Binnen een paar dagen had ik een andere Zippo ontvangen, wederom helemaal perfect verstuurd.
Na de aankoop kreeg ik nog een mail van contactpersoon P of ik tevreden was met de andere Zippo.
Helaas hebben ze niet veel reviews waardoor mensen misschien de site ontwijken. Dit zou jammer zijn. Ze zijn aardig, snel, meedenkend en ook nog eens goedkoper dan alle concurrenten.