Lisez les avis des autres
Nu voor de 2e keer bundel deal gehaald 1e keer altair en le male elixir absolute en nu paradise garden en inmagition kan niks anders zeggen ze ruiken allemaal.heerlijk ga zo door heren 😁
Heb de geurtjes baccarat rouge en spice bomb . sta versteld hoeveel complimenten ik dagelijks krijg werd zelf eens achtervolgd door een dame omdat ze het zo lekker ruiken vond 😙ze ruiken inderdaad... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Berfume Parfumeur: exclusieve geuren, geïnspireerd door Iconische merken Bij Berfume Parfumeur geloven we dat verfijnde geuren toegankelijk en betaalbaar moeten zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van luxe parfums die geïnspireerd zijn door de meest iconische merken ter wereld. Onze producten worden zorgvuldig samengesteld met een focus op kwaliteit en elegantie, zodat u kunt genieten van uw favoriete geuren in een krachtigere en langer houdbare concentratie. Waarom kiezen voor Berfume Parfumeur? - Extrait de Parfum: Onze formules bevatten een hoge concentratie aan geurstoffen, wat zorgt voor een intense, langdurige geur ervaring. - Inspiratie van topmerken: Elk parfum weerspiegelt de essentie van bekende en geliefde geuren, met een unieke touch van onze eigen expertise. - Betaalbare luxe: Wij bieden hoogwaardige parfums die binnen ieders bereik liggen, zonder concessies te doen aan kwaliteit. - Handgemaakt met passie: Elk parfum wordt met zorg en vakmanschap samengesteld om u een unieke geur ervaring te bieden. Of u nu op zoek bent naar een klassieke geur voor overdag of een gedurfde geur voor speciale gelegenheden, Berfume Parfumeur biedt u de perfecte mix van stijl, kwaliteit en betaalbaarheid. Ontdek uw nieuwe signatuurgeur bij Berfume Parfumeur!
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- berfume.nl
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Ik vond het goed aangekomen en zeer…
Ik vond het goed aangekomen en zeer goede en sterke geur.
Ze hebben lekker parfum en goeie advies…
Ze hebben lekker parfum en goeie advies en zeer snel in huis is zeker een aanrader de parfum blijft 3 dagen op de kleren zitten na het wassen ruik je het zelf nog mij zoon is ook zeer tevreden bestel alleen maar bij berfume
Hele goede parfum wat lang blijft…
Hele goede parfum wat lang blijft ruiken. En de kwaliteit is niet normaal goed.
Fantastisch
Goede projectie en blijft lang hangen. Geurtjes zijn goed geblend en ruikt niet goedkoop👏👏
Ik ben er helemaal van overtuigd dat…
Ik ben er helemaal van overtuigd dat het parfum van Berfume beter is dan van de ici paris, douglas etc etc. Geur blijft langer op je zitten dan de parfums in die winkels en de eigenaar is een zeer klantvriendelijke man.
Geweldige parfums ruiken precies als origineel
Geweldige parfums ruiken precies hetzelfde als origineel beter zelfs blijft langer hangen veel langer en goedkoop en snelle verzending
Top top kwaliteit
Ben al vanaf dag 1 fan van Berfume, voor mijn zijn hun geurtjes de beste blijven erg lang hangen en de kwaliteit blijft gewoon de hele dag goed, zelfs paar dagen op de kleren blijft het hangen. Gewoon top. Ik zeg altijd niet klagen maar Berfume Dragen
het is een hele lekkere parfum en…
het is een hele lekkere parfum en blijft lekker goed hangen, op mijn huid rond de 9 uur ongeveer misschien nog wel langer.
Nu voor de 2e keer ik
De parfum is niet gelogen top kwaliteit…
De parfum is niet gelogen top kwaliteit en betaalbaar. De gebroeders zijn gewoon eerlijke mensen en daardoor een top bedrijf.
Goede service product van goede…
Goede service product van goede kwaliteit ,blijft lang zitten en ruikt goed
Vier testers besteld
Vier testers besteld. Alle 4 heerlijk!! Bedankt berfume, voor de super kwaliteit en snelle levering!!
Omdat dit luchtje heel lekker ruikt
Levering is super
Levering is super
Alleen ik had contact opgenomen omdat ik de geur minder vind blijven hangen dan wat gezegd was en het enigste wat ik te horen krijg het zal wel aan je huid liggen .

Réponse : Berfume Parfumeur
4 testers blijft lang ruiken!
Ik heb 4 testers besteld, Dior homme intense, Prada paradox, blond amber en de baccarat rouge. Heel erg tevreden en blijft heerlijk lang zitten. De geuren zijn bijna identiek aan de originele geuren sommige zelfs beter! Zeker een aanrader en zeker voor de prijs!
Wat een heerlijke geuren en wat blijven…
Wat een heerlijke geuren en wat blijven ze goed en lang zitten, een zeer tevreden klant ik ga vaker bij jullie bestellen, hier ga ik indruk mee maken 100% bedankt.
En savoir plus sur les différents types d'avis.