Bering Travel Avis 443

TrustScore 5 sur 5

4,9

Benyttet Mountain Adventures for en fottur i Østerrike. De var veldig behjelpelig med informasjon i perioden hvor vi søkte etter den rette feriereisen og også etter bestilling av turen. Turen var som... Voir plus

Skønneste tur med Bering rejser. Vores bedste tur dags dato. Så skønt at cykle mellem de ioniske øer. Top service på stedet af guide både til cykler og praktisk for at få hos kørende. Specielt udvalg... Voir plus

1. Agence de voyages
  2. Agence d'excursions en plongée sous-marine
  3. Agence d'excursions
  4. Voyagiste

À propos de Bering Travel

Écrit par l'entreprise

Hos Bering Travel har vi i mere end 10 år arrangeret aktiv ferie med fokus på Vandreferie, Cykelferie og Adventure Rejser. Vi går op i at have et meget højt serviceniveau lige fra din første henvendelse og til du er godt hjemme fra turen. Vi har ture i alle sværhedsgrader, så der er helt sikkert også en tur, som passer dig.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Helt perfekt Camino tur

Den Portugisiske Camino, Kystruten med Bering Travel blev den perfekte Camino debut for os. Smuk tur, gode hoteller og Berings informative app hjalp os trygt igennem ruten. 14 fantastiske dage, som varmt kan anbefales. Næste Camino tur er allerede på ønskelisten - naturligvis igen sammen med Bering Travel.

12 août 2025

Fantastisk tur

Vi var på nydelig sykkeltur på de joniske øyer og er veldig fornøyd med hele pakken. Det var lett å få ta i personalet dersom det var nødvendig, sjarmerende og fine hoteller, gode el-sykler og et fantastisk område. Mulig vi tar samme tur igjen bare for å oppleve flere deler av øyene som vi besøkte.

11 juin 2025

Super vandretur i Tirol

Super vandretur i Tirol. Rigtig godt og praktisk planlagt. Hoteller, rute og praktikaliteter passede rigtig godt. Meget hurtige svar på spørgsmål.
Næste gang der er vandreferie på programmet står Bering højt på listen.

18 juillet 2025

Hjælpsomhed og service til UG!

Vi har lige gået den portugisiske kystcamino med Bering og de fortjener HVER en stjerne af de fem!
Super service undervejs, enorm hjælpsomhed og lige en sød forespørgsel undervejs, om alt var og gik, som det skulle.
I forløbet fik vi brug for at have en plan B: ‘Næ, det har vi ikke prøvet før, så det finder vi selvfølgelig ud af’, lød det i bedste Pippi Langstrømpestil, inden de få dage senere stillede med lige præcis det ønskede. Dét er service!

Den allerstørste anbefaling!

8 mai 2025

Bering Travel me brindo una exelente…

Bering Travel me brindo una exelente experiencia y muy buen servicio para viajar de luna de miel con mi esposa, los dos somos muy amantes de viajar y conocer lugares que nos llenan de recuerdos y experiencias inolvidables, recomiendo esta empresa

9 novembre 2023

Bering Travel - Yderst tilfredse

Bering Travel havde organiseret vores tur til Camino - The French Way. Alt spillede lige fra velkomstpakke, kvalitet af hoteller, transfer af bagage, transfer til og fra hoteller hvor nødvendigt etc. Derudover var vi glade for deres udviklede app som gav god vejledning til spisesteder, rute etc. Vi er yderst tilfredse med deres tilrettelæggelse og vil helt sikkert komme tilbage når vi tager den næste tur på et tidspunkt.

10 octobre 2024

Super tur med en lille anmærkning

Super tur. God introduktion fra lokal guide. Fantastisk natur. Fint dosserede ture. Glimrende hoteller, Vi vile give 5 stjerner, hvis den meget vigtige navigations-app havde fungeret. Men den duede ikke. Vi fik heldigvis (men kun pga. vores egen insisteren) installeret den lokale fra Euro Hike, der fungerede nogenlunde.

12 juillet 2024

Vandretur til Cinque Terre

Vi har haft en helt fantastisk vandretur i Cinque Terre og alt klappede perfekt. Stor ros til det informationsmateriale vi fik tilsendt. Ikke mindst stor ros til deres app som vi brugte under vandreturene og som guidede os hele vejen. Det gav os god tryghed når man er uden for alfavej.
Ruten i Cinque Terre er rimelig krævende med lange stejle opstigninger og nedstigninger, men en helt fantastisk oplevelse med de små byer og en helt enestående udstigt.

Vil helt sikkert anbefale Bering Travel.

17 mai 2024

Vi har nu rejst to gange med Bering…

Vi har nu rejst to gange med Bering travel. Virkelig god service og information inden afrejse. God booking. Dejlige vandreture (Camino, Algave). Meget velorganiseret. Bering kontakte os under rejsen for at sikre at alt var i orden. 24 timers hotline. Gode hoteller. Rimelig pris.

18 mai 2024

The Portuguese Coastal Way to Santiago - en vandring for kropp og sjel

Vi visste ikke hva vi gikk til, bare hvor vi skulle gå. Vandringen langs The Costal Camino ble en opplevelse vi aldri vil glemme. Fra en frisk start i vestavind og regn og flyvesand på tvers langs havet, til både solskinns - og regnværsdager dager gjennom småbyer, eukalyptysskoger og landbruksområder mot Santiago ble det både en indre og en ytre reise som har satt spor. Møtene med andre pilegrimer underveis ble også en fin del av totalopplevelsen.
Bering Travel har laget et opplegg for turen som fungerte helt utmerket fra første kontakt til vi var kommet hjem. Hotellene var fine, frokosten var god og bagasjetransporten gikk som den skulle. Vandringsguiden var et godt verktøy underveis, og vi hadde stor nytte av det elektroniske kartet.

1 mars 2024

Vildt flot vandretur i Europas hjørne!

Vandretur langs Algarves kyst fra vest til øst, fantastisk oplevelse! Alt var godt tilrettelagt, med fabelagtige vandreetaper, gode udfordringer og vidunderlig natur.
Transporten mellem hotellerne var perfekt og hotellerne var rigtig gode.
Den tildelte app fungerede optimalt og var en stor hjælp.
Turen forløber i to vidt forskellige scenarier. De første tre dage vandres der i klippeterræn, med stejle ned- og opstigninger. Her bliver konditionen sat på prøve, og godt fodtøj er virkelig et must. Især tredje dagen spændtes evnerne rigeligt langt og kunne med fordel have været en time kortere. De lange etaper giver ikke meget tid til fordybelse.
Den sidste halvdel af turen forløber langs brede strande og i hyggelige landsbymiljøer og er let vandring.
Naturen på første del er dramatisk og vildt flot.
På alle overnatningssteder er der fine byer med seværdigheder, gode restauranter mv.
Transfer til og fra lufthavn må absolut anbefales, selvom det er dyrt.
Alt i alt en kæmpeoplevelse, hvor vi følte os trygge og godt behandlet hele vejen. Vi målte 120 km ud på vandreapp'en - på 6 etaper er det da helt godt, når man er + 70'er - synes vi selv.

10 mars 2024

Great value for money all inclusive…

Great value for money all inclusive dive vacation. Everything worked perfectly from being picked up at the airport to the quality of the hotel - and most importantly great local diving crew to facilitate the main purpose of the vacation (sea secret diving).
We received several e-mails through out to ensure we were happy and well - and feel it was great value for money.

26 novembre 2023

Vi er lige kommet hjem fra en…

Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk vandretur til algarve. Alt fungerede optimalt, alle var utrolig søde og dejligt at Bering Travel skrev til os efter 1. dag om alt var som det skulle. Berings app til GPS tracking er uovertruffen, var man lidt i tvivl fordi der var flere sti'er, gik man blot 5-7 skridt og så kunne man se om det var den rigtige sti. Gid min GPS i bilen var ligeså pålidelig:)

28 octobre 2023

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse.
Daniel fra Bering var utrolig hjælpsom og fik sammensat turen præcis som vi ønskede.
De bookede hoteller var gode. Transport til og fra lufthavn samt transport af bagage under turen fungerede upåklageligt.
Kan stærkt anbefales at benytte Bering Travel.

25 septembre 2023