4,5

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Intensiv spank undervisning

Jeg har haft et rigtig godt og lærerigt, intensivt spansk kursus ved Anna - det kan varmt anbefales.
Undervisningen foregår i en trygt og professionelt miljø, hvor der tages udgangspunkt i dit niveau og dine mål.

8 mai 2026

En stærk anbefaling af Berlitz Danmark

Jeg kan varmt anbefale Berlitz Danmark, hvor jeg tager danskundervisning. Der er flere gode grunde til min anbefaling:

1. Jeg har fået en markant bedre forståelse af dansk, siden jeg startede kurset i 2024 og fortsætter nu i 2026
2. En professionel, hjælpsom og erfaren underviser, som jeg er meget tilfreds med – undervisningen er tilpasset mine behov.

3. Hurtig og meget venlig kundeservice

4. Sidst, men ikke mindst: velstrukturerede og gennemtænkte undervisningsmaterialer og bøger

Efter min erfaring bliver det meget lettere at integrere sig i Danmark, når man vælger det rigtige danskkursus skole!

6 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ein Sprachkurs, der in Erinnerung bleibt! A language course that stays with you! Et sprogkursus, man husker!

Der Dänischunterricht bei Berlitz war für mich echt eine richtig tolle Erfahrung – ich würde es jederzeit wieder machen. Es war viel mehr als nur Unterricht, eher eine Mischung aus Lernen, Spaß und einfach einer guten Zeit.
Die Lehrer waren super engagiert und haben es geschafft, dass sich alles leicht und entspannt angefühlt hat. Man hatte nie das Gefühl von trockenem Pauken, sondern konnte die Sprache ganz natürlich aufnehmen. Genau das hat den Unterschied gemacht.
Ein besonderes Dankeschön geht an Magnus – mit seiner Art und seinem Humor hat er den Unterricht wirklich besonders gemacht.
Ich werde auf jeden Fall noch lange daran zurückdenken. Kann ich nur weiterempfehlen!
- - -
The Danish course at Berlitz was honestly a really great experience for me – I’d do it again anytime. It was so much more than just lessons; it felt like a mix of learning, fun, and simply having a good time.

The teachers were incredibly dedicated and made everything feel easy and relaxed. It never felt like dry studying – instead, you could absorb the language naturally. That’s exactly what made the difference.

A special thank you goes to Magnus – his personality and sense of humor truly made the classes stand out.

I’ll definitely be looking back on this for a long time. Highly recommended!
- - -
Danskundervisningen hos Berlitz var virkelig en fantastisk oplevelse for mig – jeg ville gøre det igen når som helst. Det var meget mere end bare undervisning; det føltes som en blanding af læring, sjov og bare at have det godt.

Lærerne var utrolig engagerede og formåede at få det hele til at føles let og afslappet. Det føltes aldrig som tør terperi – i stedet kunne man tilegne sig sproget helt naturligt. Det var præcis det, der gjorde forskellen.

En særlig tak går til Magnus – hans personlighed og humor gjorde virkelig undervisningen noget helt særligt.

Jeg vil helt sikkert tænke tilbage på det i lang tid. Kan varmt anbefales!

Super oplevelse

Super oplevelse, jeg trænede spansk med Anna, som var fleksibel i metoden, så det passede til mig og min indlæring. Kan anbefales.

Highly recommended

I have been taking danish class for the past 2.5 y. They have been always flexible and reactive. I’m learning a lot and really recommend their 1-1 lesson.

Personlig og kompetent rådgivning

Jeg har oplevet en fantastisk, kompetent og personlig rådgivning hos Berlitz. Der var rigtig god tid. Jeg fik en omfattende gennemgang af kursusforløb mm. og jeg har fået svar på samtlige af mine spørgsmål inden jeg har meldt mig til et kursusforløb. Det var bare en god oplevelse og jeg føler mig nu helt tryg ved at starte op på kursus og glæder mig.

Super godt engelskkursus

Jeg er meget tilfreds med dette engelskkursus. Læreren var dygtig, engageret og god til at forklare tingene klart. Materialet var velstruktureret og let at følge. Jeg har lært rigtig meget og føler mig langt mere sikker i at bruge engelsk.

Fremragende professionel sprogundervisning

Fremragende professionel sprogundervisning. Meget dygtig underviser i fransk. Jeg deltager på franskkursus på nu 3. år. Det er tydeligt Berlitz har mange års erfaring og et godt velafprøvet koncept til sprogindlæring. Derudover er der god service fra et venligt imødekommende personale. Det hele fungerer bare!

Noté 5 sur 5 étoiles

Berlitz sprogskole er fleksibel.

Berlitz sprogskole er fleksibel med mulighed for selv at beslutte hvilke tider, dage og uger undervisninger kan være også hvor meget undervisning der ønskes. Lokaler, Klasseværelser og faceliteter er gode. Skolens centrale beligenhed centralt i København K er god, det er let at komme dertil med metroen, cykel eller bil. At have personlig lærer er helt noget specielt, jeg lærer hurtigt og læreren kan tilpasse undervisningen de behov der er brug for, med fokus på arbejdsområde, relationer og nødvendighed.

Franskundervisning

De sidste par år har jeg gået til fransk undervisning på Berlitz med
Mdm. Coralie
Fra absolut 0 til at kunne forstå ( det meste ) og kommunikere (så nogenlunde)
på fransk indenfor 2 år er fantastisk .
2x2 lektioner om ugen .
Jeg gir mine bedste anbefalinger

Noté 5 sur 5 étoiles

I've been taking classes at Berlitz DK…

I've been taking classes at Berlitz DK premises for almost 2 years now and apart from improving my Danish 4 levels, I've felt really at ease with the local staff. They're friendly, help me when I have scheduling issues because I travel a lot for work and just always have a smile on their faces. Tak!

Stor anbefaling af Sprogskolen Berlitz Denmark

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Berlitz Denmark, hvis du gerne vil lære et nyt sprog eller bare blive bedre til det du kan i dag. De er super professionelle hele vejen i gennem, lige fra booking til afholdelse af undervisning, for ikke at glemme deres servicekontor.
Jeg har lært meget på kort tid, og er i dag mere fortrolig med engelsk.

6 janvier 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Uoverensstemmelse mellem medarbejdere, utilstrækkelig kommunikation og uprofessionel håndtering af regnskabsopgørelse

Jeg tog hos Berlitz en sprogtest, der skulle certificere mit niveau i spansk i forbindelse med ansøgning om udvekslingsophold. Testen bestod af en læse-del, online-del (lyttedel), mundtlig del og skriftlig del.

Uoverensstemmelse mellem medarbejdere:
En medarbejder ringede til mig et par dage efter, at jeg tog alle testene og fortalte mig at hun blev nødt til at kalde mig ind for at tage den skriftlige del om igen. Den søde receptionist, der klargjorde den skriftlige test for mig havde af sin kollega (Deres business development manager) ikke fået at vide, at det ikke er lovligt at bruge computer til testen, og da jeg anvendte deres computer, skulle jeg ufrivilligt tilbage og tage en ny test om pga. af deres kommunikative misforståelser.
Det var spild af tid for mig og det tog ekstra anstrengelser eftersom jeg var nødsaget til at gøre det indenfor 4 dage efter opkaldet pga. en deadline.

Pålidelighed af test:
Testen blev ikke accepteret af mit værtsuniversitet, eftersom den bestod af en online-del og det kunne mit værtsuniversitet ikke acceptere som gyldigt. Vær opmærksom på dette, hvis du som jeg skulle ansøge om udveksling og bruge et sprogcertifikat/dokumentation.

Uprofessionel håndtering af regnskabsopgørelse:
Et år efter, laver Berlitz en regnskabsopgørelse af deres finansår, der er gået. Og jeg får en mail fra deres business development manager, som stiller krav på at jeg tilsender mine kvitteringer til dem efter de uansvarligt set ikke kan finde deres kvittering af min betaling af testen. De beskyldte mig indirekte pr. mail for ikke at have betalt for min test, og at jeg havde taget 2 sprogtester, men at de ikke i deres system kunne se hvem den anden person var. De spurgte mig derfor hvem den anden person var, og hvorfor jeg kun havde betalt for 1 test.
Jeg havde kun taget 1 sprogtest, modtaget 1 "certifikat" og havde ikke længere kvitteringen for testen. Détte indikerer en uprofessionel tilgang til hvordan de håndterer deres bogføring. Et så utilstrækkeligt bogføringssystem og så dårlig kommunikation mellem afdelingerne, at de bliver nødt til at henvende sig til forældede køb og kunder og kræve penge for noget kunden ikke har fået eller allerede har betalt.

4 mars 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

Berlitz følger ikke op på det, der står i kursusbekræftelsen

Vær opmærksom og forvent ikke, at der bliver fulgt op på det, der står i kontrakten/ kursusbekræftelsen.
Der er blevet betalt for 20 private lektioner til Berlitz i 2012, men jeg har desværre ikke haft mulighed for at gøre brug af de timer med det samme.
I 2015 har jeg skriftligt kontaktet Berlitz for at gøre brug af de timer, men fik at vide, at "Berlitz ikke vil betale pengene tilbage eller give mig lektioner".
Det lyder måske mærkeligt, at jeg har kontaktet Berlitz 3 år efter, men i kontrakten/ kursusbekræftelsen står der
"Ethvert kursus skal dog være fuldt afsluttet senest 12 måneder efter kursusstart."
Men jeg har aldrig startet på det.

"Bliver du forhindret i at afslutte kurset, kan det indbetalte beløb for ubenyttede lektioner refunderes inden for 6 måneder fra indmeldelsesdatoen."

Det er ikke Berlitz fejl, at jeg ikke har påbegyndt mit kursus.
Men der står heller ikke i kontrakten, at det skulle være.
Derfor læser jeg det sådan "Bliver du forhindret f.eks. af personlige årsager i at afslutte kurset..."
Derfor skulle pengene været sendt retur sidst i 2012.

15 octobre 2015
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus