Beschermhoesopmaat.nl Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een hoes laten maken op totaal afwijkende vorm en maten. De vorm leek op een standaard model maar had op cruciale punten een afwijkende maat. Dit is goed oopgepakt en de hoes past zoals het hoo... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Zeer tevreden van het geleverde product. Past perfect en mooie afgewerkt. Van bestelling tot levering wordt alles goed opgevolgd. Top.....

À propos de l'entreprise

1. Fabricant de voiles
  2. Magasin d'ameublement d'extérieur

Écrit par l'entreprise

"Beschermhoezen 100% op maat gemaakt voor onder andere tuinmeubelen, buitenkeukens en lounge-sets. Het is tevens mogelijk om gevoerde hoezen te maken. Stijlvol en stevig stikwerk met een lange levensduur. Beschermhoesopmaat staat voor kwaliteit, snelle levering en persoonlijk contact. Er wordt gewerkt met hoogwaardige kleurvaste stoffen die zijn voorzien van een premium coating met een waterkolom van maar liefst 5000mm."

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

42 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Prachtige hoes

Prachtige hoes, echt goede en stevige kwaliteit. Goede communicatie, fijn bedrijf. Zeker een aanrader.

24 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle en handige procedure om tot de…

Snelle en handige procedure om tot de juiste maat van de beschermhoes voor mijn tuintafel te komen. Finetuning via persoonlijke afstemming met klantenser-vice. De stevige hoes paste precies en was praktisch voorzien van ringen aan de onderzijde zodat de hoes vastgezet kon worden. Zeer tevreden.

16 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Hoes voor afwijkende vorm.

Ik heb een hoes laten maken op totaal afwijkende vorm en maten. De vorm leek op een standaard model maar had op cruciale punten een afwijkende maat. Dit is goed oopgepakt en de hoes past zoals het hoort.

24 septembre 2026

Heel fijn bedrijf!

Ik ben zeer tevreden over de hoes die precies over onze ronde picknicktafel past. De tafel is nu goed beschermd en ziet er met hoes ook nog netjes uit. Bovendien heeft Beschermhoesopmaat een gewledige service geleverd toen de maten in eerste instantie niet helemaal bleken te kloppen. Echt geweldig!
Ook een goede en prettige communicatie.

22 septembre 2026

Ik gebruik deze hoes inmiddels 3 maanden

Ik gebruik deze hoes inmiddels enkele maanden. Fijne hoes, stevige kwaliteit (400DS). Gaat nauwelijks wapperen, bij ons is het al genoeg om de hengsels om de pootjes van de bank te maken. Met regen loopt het water goed weg. Ventilatie om het vocht vrij te laten lijkt ook goed te werken (nou is er ook wel weinig vocht in NL laatste tijd...). Ben wel tevreden over deze aankoop.

12 août 2026

Top maatwerk!

We hebben voor onze tuinbank een beschermhoes laten maken. Omdat de bank bijzondere afmetingen had was het even puzzelen hoe dit moest worden ingemeten. Na een telefoontje met Thomas was eea duidelijk en hebben we de order geplaatst. De hoes is gemaakt van stevig materiaal en is op de hoeken zelfs nog extra verstevigd. Het past allemaal perfect dus ik verwacht dat we hier nog jaren plezier van hebben. Geen gesleep meer met kussens zodra er een buitje valt en ook de kattenharen zijn verleden tijd! Top!

25 juillet 2026

Mooie hoes voor tuintafel

Mooie hoes voor tuintafel. Dachten mee met oplossing voor bevestiging bij een tafel met “X” poten.
Goede kwaliteit en mooi afgewerkt! Fijne service.

10 juillet 2026

Quality and service !!

Today we tested the delivered cover on our garden lounge set… and it fits perfectly!

It is beautifully tailored, perfectly shaped, and made from very high-quality material.

Your website will definitely be a recommendation for anyone looking for custom-made covers.

Thank you so much for delivering such a beautiful product and for the excellent collaboration! 😊

18 juin 2026

Past perfect

Ik ben zeer tevreden over de geleverde beschermhoes op maat. Past perfect, uitstekende kwaliteit. De service is prima, vriendelijk, persoonlijk. De levertijd is, zeker als je bedenkt dat het om maatwerk gaat, ook dik in orde. Ik beveel beschermhoesopmaat.nl aan.

1 juin 2026

In een woord uitstekend

In een woord , alles is keurig geregeld van de offerte aanvraag tot de levering thuis.
Echt ik kan het iedereen aanraden . Dit is de tweede keer dat ik bij dit bedrijf een hoes op maat bestel.
Beste mensen blijf op deze voet zo doorgaan .
Bescherm je zelf en je meubels met beschermhoes op maat.

Beoordeling
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

10 mai 2026

Kwaliteit product

We hebben een niet echt courant voorwerp en daar wisten ze bij Bescherhoes op maat wel wat op te verzinnen. Na een paar e-mails heen en weer met idee'en waren we eruit. Kan alleen maar zeggen 100% top.Top Service , mee denken , en de kwaliteit is 100%. Een aanrader voor alles wat buiten beschermd moet worden

25 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een topproduct is deze hoes!

Wat een topproduct is deze hoes!
Onze lounge staat in elk seizoen al jarenlang buiten in alle seizoenen met deze hoes en ziet er nog steeds als nieuw uit. Jaren geleden een eerste keer een hoes besteld voor de lounge en nu voor de tweede keer opnieuw een hoes snel geleverd. Wat een service ook en een persoonlijke begeleiding zodat de hoes perfect past. Een aanrader !

8 avril 2026

I'm a happy client !

This was my second experience with beschermhoesopmaat.nl and I'm surprised again by the nice and flexible mail correspondence and finally the quick delivery of some outstanding perfecty fitting quality covers for my seats and sofa.

26 mars 2026

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus