Eerste maal hier besteld. Zoals beloofd, volgende dag binnen. Perfecte kwaliteit ballen. En onverwacht.... een gratis handmixer. Mijn betere helft verwende mij dezelfde dag met een heerlijk luchtig... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hele goede service, bestelling was binnen 2 dagen geleverd. Ook goede kwaliteit AAAA golfballen. Er zaten echter ook een paar mindere ballen tussen, eerder AAA kwaliteit. Anders had ik 5 sterren gegev... Voir plus
Heb 100x Nike soft ballen besteld o.a. te herkennen aan groen Nike logo. Er zaten echter behoorlijk wat ballen bij met een zwart Nike logo die volgens mij afwijken van hetgeen besteld is. Mocht ik... Voir plus
L'entreprise a répondu
Het is voor mij de eerste keer dat ik van jullie diensten gebruik maak. Ik heb alles netjes aangeleverd gekregen via het afhaalcentrum. Alles goed verlopen en derhalve heb ik verder geen op of aanm... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Golfballen en lakeballs ✓Goedkoop en de beste! ✓Kies zelf je kwaliteit ✓Enorme keuze lakeballs ✓Alles op voorraad ✓Vandaag besteld vandaag verzonden ✓Beste service!
Coordonnées de contact
Colonnade 10, 2134 AJ, Hoofddorp, Pays-Bas
- 06-47488968
- info@bestbuygolfballen.nl
- bestbuygolfballen.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Goede kwaliteit golfballen en zeer…
Goede kwaliteit golfballen en zeer snelle levering.
Fantastisch gedaan
Fantastisch gedaan, was voor een jarige, de zak was leuk versierd met lint en een ballon, snel geleverd proficiat
Prima service
Prima service, altijd snel geleverd, met een persoonlijke “krabbel” op de paklijst in de doos met ballen. En altijd een handje tee’s erbij.
Snelle levering goede ballen met…
Snelle levering goede ballen met ervaring voor een scherpe prijs
Prima ballen en top service.
Keurige Titleist AAAA golfballen
Keurige Titleist AAAA golfballen, veelal wel met sponsorlogo’s, maar voor mij perfect om goed kwaliteit bal te slaan voor nette prijs.
Aflevering was snel en goed.
prima conform afspraak
Ball's condition was not AAA it should…
Ball's condition was not AAA it should be aa or lower.
Goed bevallen
Zondag avond besteld, waren dinsdag netjes binnen. Als ik deze doos ballen weer het water in heb geslagen, bestel ik hier zeker weer een nieuwe.
Vlotte bezorging en keurige…
Vlotte bezorging en keurige afhandeling. Gewoon tevreden!👍

Heel tevreden
Heel tevreden. Snelle levering van goede kwaliteit ballen met een persoonlijk briefje erbij. Zeker een aanrader!

Réponse de BestBuyGolfballen
Al vaker golfballen besteld via deze…
Al vaker golfballen besteld via deze website, goede prijs voor prima ballen!
Ik ben al wel weer toe aan wat ballen, dus binnenkort bestel ik weer, hoor!
En....altijd een gezellige boodschap op bijgaand papier!
Tot gauw, groeten
snelle en correcte levering
Prima golfballen
Duidelijke info op website, duidelijke bestelprocedure, goede prijs, snelle levering. De bestelde gekleurde (AAAA) ballen zien er uitstekend uit. Pinbetaling bij afhalen is niet mogelijk i.t.t. info op site (alleen cash).

L’expérience Trustpilot