Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Update: Na het plaatsen van onderstaande review ben ik gebeld door de nieuwe eigenaar. Hij heeft mij aangegeven het z.s.m. op te zullen lossen. Inmiddels ook de bestelling mogen ontvangen en zeer... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ook ik heb drie weken geleden een bestelling geplaatst en daar niks meer van gehoord. Ook op mails wordt niet gereageerd. Ik hoop dat Bestdeco dit als nog zo snel mogelijk gaat oplossen. Ik lees dat e... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

In eerste instantie lang gewacht op een bestelling. Contact opgenomen maar 2 maanden geen reactie gehad. Na die tijd kreeg ik een mail dat het bedrijf Bestdeco is overgenomen. Vervolgens was onze best... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zijn oplichters sinds Januari leveren ze niks meer maar wel lekker geld innen . Heb aangifte gedaan en dat moet iedereen gewoon doen anders blijft hun side nog heel lang op internet staan en kunnen... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de design et de décor intérieur
  2. Boutique d'affiches

Informations provenant de diverses sources externes

De mooiste prints op Hout,Glas en Aluminium. Prachtig printwerk Vaste lage prijzen en supersnel geleverd......

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 81 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Noté 1 sur 5 étoiles

Trap niet in de scam die bestdeco heet.

Trap niet in de scam die bestdeco heet! Jammer dat ik de reviews hier niet eerder heb gelezen en in de snelheid 2 fotocadeaus voor de oma’s bestelde. Kwaliteit superslecht, terwijl de geüploade foto met een professionele camera was genomen. Daarnaast brokkelt de kleur van het plexiglas af. Nu dus snel naar het Kruidvat om daar wel goede foto’s te laten afdrukken. Ga dus niet in zee met dit bedrijf.

28 janvier 2026

Beste,
Hoewel uw bestelling niet door de nieuwe eigenaar aan u is verkocht, vindt het nieuwe Bestdeco het erg belangrijk dat u alsnog het naar behoren product krijgt waar u recht op heeft. Wij kiezen er daarom voor om deze bestellingen alsnog gefaseerd, geheel op onze kosten, te produceren en naar u op te willen sturen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@bestdeco.nl en vermeld daarbij uw bestelnummer.

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte service en geen enkele…

Zeer slechte service en geen enkele reactie

Wij hebben een plexiglas foto schilderij besteld dat beschadigd is geleverd. Dit hebben wij direct gemeld, inclusief foto’s van de schade. In eerste instantie leek er contact mogelijk, maar daarna is het bedrijf volledig onbereikbaar geworden.

Er wordt niet meer gereageerd op e-mails, de telefoon wordt niet opgenomen en op herhaalde pogingen tot contact komt geen enkele reactie. Dit vinden wij extreem onprofessioneel, zeker wanneer het gaat om een duidelijke klacht over een beschadigd product.

Het product was niet goedkoop en wij verwachten op z’n minst een reactie of een passende oplossing. Helaas blijven wij volledig genegeerd achter.
Wij raden dit bedrijf absoluut niet aan vanwege de slechte klantenservice en het gebrek aan verantwoordelijkheid.

27 décembre 2025

Zeer slechte ervaring

2 januari 2 foto's besteld op aluminium 40mx40cm hiervoor 82euro betaald.
Meerder mails gestuurd waarin een excuses en dat het binnen 1/ 2 dagen word verstuurd en ook meerdere keren gebeld waarop geen gehoor...
tot op vandaag niks ontvangen.
Het zijn cadeau's wat ik niet optijd heb kunnen geven.

Ik ben zeer zeer ontevreden over de situatie en raad het niemand aan om hierbij een bestelling te doen.

19 janvier 2026

Noté 2 sur 5 étoiles

Dit bedrijf komt zijn afspraken niet…

Dit bedrijf komt zijn afspraken niet na. Zijn telefonisch niet bereikbaar ook mails worden niet beantwoord.
De bestelling wordt na een lange levertijd geleverd.
Het ophangsysteem is niet geleverd terwijl daarvoor wel betaald is.
Het product is mooi maar de ergernis is het niet waard.
We raden aan om geen bestelling meer te doen via dit bedrijf.

19 janvier 2026

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn foto is niet binnengekomen zoals…

Update 11-04-2026: De nieuwe eigenaar heeft contact opgenomen en alsnog het schilderij geleverd en op de juiste manier. Heel erg bedankt voor de service!

Mijn foto is niet binnengekomen zoals ik hem had besteld. Er is een stuk afgesneden en de foto is vergroot waardoor er een handje mist en de verhouding niet klopt. Ik krijg geen antwoord op mijn mail….

14 janvier 2026

13 januari een aluminium foto besteld

13 januari een aluminium foto besteld, zou 24u later in huis zijn. Geen reactie op telefoon, mails onbeantwoord. Ik heb dit pakket zaterdag nodig! Graag zsm contact (73532)

15 janvier 2026

Erg slechte onprofessionele service

Erg slechte onprofessionele service. Print op aluminium werd een week te laat geleverd. Maar helaas is de betaalde gemonteerde ophanging er niet bij. En zoals iedereen al opmerkt word er niet gereageerd op mails of telefoon. Ik snap niet dat zo'n bedrijf zaken kan blijven doen. Het beste is denk ik naar de zaak toe rijden in Arnhem .....

12 janvier 2026

Oplichters

Goede avond ik heb een bestelling gedaan 1 januari foto op glas laten maken 148 euro betaald en gebeld geen gehoor mails krijg ik geen reactie .. het is nu 12 januari en hoop voor vrijdag wat te horen anders gaan we een bezoekje brengen of hoger op zoeken.

1 janvier 2026

Bestelling na 3 weken nog niet geleverd

Op 21 december 2025 een foto op acrylglas besteld, ze mailde nog we hopen dat hij voor de kerst bezorgd wordt.
Een week later weer gemaild er was iets fout gegaan bij de productie maar zou dezelfde avond nog op de post gaan
Nu 12-01-2026 nog niets ontvangen en krijg geen mail meer terug ook telefonisch zijn ze niet bereikbaar
Kosten 70 euro

Nadat ik deze review had geplaatst kreeg ik een mail dat de bestelling werdt bezorgd.
2 dagen later binnen gekregen en ziet er netjes uit, wel een beetje raar dat het nu ineens wordt bezorgd

12 janvier 2026

Zeer teleurstellend

Op 14 december 2025 heb ik een bestelling geplaatst bij Bestdeco, met de belofte dat deze binnen 24 uur verzonden zou worden. Ik bestelde dit als kerstcadeau, dus er zat ruim voldoende tijd tussen. Nu, ruim drie weken later, heb ik nog steeds niets ontvangen.

Ik heb meerdere keren contact gezocht via mail en telefoon. Telkens werd mij verteld dat het “eraan komt”, maar bij PostNL blijkt dat het pakket nooit is overgedragen. Op 27 december kreeg ik zogenaamd een verzendbevestiging, maar sindsdien is de status niet veranderd.

De klantenservice reageert nauwelijks of met loze beloftes. Inmiddels is ook gebleken via mijn bank dat Bestdeco al sinds 2017 vaker mensen oplicht!

Ik ben zeer teleurgesteld, ben mijn geld kwijtgeraakt en geen product ontvangen. Ik raad iedereen af om hier een product te bestellen.

14 décembre 2025

Noté 1 sur 5 étoiles

Wacht al heel lang op bestelling

Wacht al heel lang op bestelling, wordt niet gereageerd op mail, telefoon wordt niet beantwoord. NOOIT ZAKEN MEE DOEN!!

8 janvier 2026

Noté 1 sur 5 étoiles

Begin januari bestelling geplaatst en…

Begin januari bestelling geplaatst en nog steeds niet verzonden. Op de mail reageren ze niet en telefoontjes krijg ik telkens antwoordapparaat! Ik bel en mail met verzoek dat mijn order tot 12 januari binnen komt ivm verjaardagscadeau, maar krijg ze helaas niet te pakken! Slechte service!

5 janvier 2026

Beste bestdeco

Beste bestdeco

27 december een glas schilderij besteld van een foto van onze pas geboren zoon new born shoot die wou ik mijn vrouw cadeau geven op 5 januari tot heden nog niks gehoord paar keer gebeld en emails gestuurd wat nu ? Ik ben hier niet blij mee

Mvg André

Hopelijk na dit bericht word er contact met me opgenomen

7 janvier 2026

Noté 2 sur 5 étoiles

Op 28 december een bestelling geplaats…

Op 28 december een bestelling geplaats foto op aluminium €66,- betaald staat bij dat het normaal binnen 2 dagen geleverd wordt tis nu 7 januari ik heb diverse mails gestuurd allen onbeantwoord ik heb div keren gebeld ook geen gehoor!

Hoop door deze review dat ze het gaan oplossen

Update vandaag 7 januari einde middag toch een bericht ontvangen via de mail dat er storing was en dat mijn bestelling donderdag uiterst vrijdag verstuurd gaat worden!
Dus ik ben in af wachting wanneer ik mijn bestelling ga ontvangen! 1 ster alvast extra toegevoegd!

Een vervolg updated komt er aan!
De 1ste bestelling inmiddels ontvangen! 2de bestelling gedaan nu wel via achteraf betaling op 3 februari en nog steeds niks ontvangen al 4 mails gestuurd alles blijft onbeantwoord heb er geen vertrouwen meer in! Heel jammer van dit bedrijf deze service want de 1ste foto was wel mooi dat heeft mij over de streep getrokken om een 2de te bestellen!

Update wordt vervolgd als het bedrijf het netjes op gaat lossen!

28 décembre 2025

Noté 1 sur 5 étoiles

Te laat en geen reactie...

Op vrijdag 26/12/2025 een bestelling geplaatst van een foto op aluminium (60 x30). Op de website staat dat deze normaal binnen de 48u verzonden zou worden. 30/12/2025 een mailtje gestuurd met de vraag of er iets mis was. De dag nadien kreeg ik het antwoord dat er een probleem was met de productie maar dat de bestelling de dag zelf nog op de post zou gaan. Tot op de dag van vandaag (06/01/2026) nog steeds niets ontvangen en een antwoord op mijn 2de mail die ik op 03/01/2026 heb gestuurd heb ik ook nog niet gekregen. En aan de andere recente reviews te zien ben ik niet de enige die dit voor heeft. Daar moet je dan nog eens bijna €8 verzendkosten voor betalen...
Zo goed de eerste ervaring was 3 jaar geleden, zo teleurgesteld ben ik nu. Zeker omdat dit eigenlijk over een cadeau gaat die ik al lang had willen afgeven. Heel jammer.

26 décembre 2025

Noté 1 sur 5 étoiles

HEB HIER ZONDAG besteld maar geen…

HEB HIER ZONDAG besteld maar geen bevestiging gehad, ze zijn niet bereikbaar, niet per email en niet per telefoon. NIET HIER BESTELLEN!!!! Heb ze een mail gestuurd met terugbetaling want dit is niet een prettige samenwerking zo... NIET BESTELLEN!!!! WEES GEWAARSCHUWD. Hoop dat ze gaan terug betalen....

4 janvier 2026

Noté 1 sur 5 étoiles

Geen reactie of bevestigingsmail van geplaatste en betaalde bestelling!

Geen communicatie over betaalde bestelling van dibond portret van 80 bij 120cm. Ik heb dit op 30-12-25 besteld. Helaas geen bevestigingsmail ontvangen. Ik heb ze gebeld. Dit kan alleen tussen 14.00 en 16.00 op maandag en dinsdag, wanneer je dan belt dan wordt na meerdere keren overgaan de verbinding verbroken. Ook op mailtjes reageren ze niet. Wat een enorm slechte service. Mocht ik deze week geen reactie krijgen, ga ik een officieel traject volgen en een klacht indienen.

6 janvier 2026

Status bestelling

Ik heb een bestelling gedaan op vrijdag voor 16.00 uur. Hier stond bij binnen 24u verwerkt en snel bezorgd. Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, ik heb hierover gemaild en gebeld maar ik krijg geen gehoor. Ze doen zelfs de voicemail uit.
Ik wil graag weten wat de status is van mijn bestelling. Maar de klantenservice is waardeloos.
Hopelijk krijg ik mijn bestelling snel, het is namelijk een cadeau.

6 janvier 2026

Noté 3 sur 5 étoiles

op 08/12/2025 bestelde ik een foto op…

op 08/12/2025 bestelde ik een foto op aluminium
op de site wordt beloofd dat deze na max.2 dagen verzonden wordt. tot heden 20/12 heb ik deze nog niet ontvangen!
een antwoord op een mail met de vraag hoe het komt dat de levering vertraging heeft wordt gewoon niet gereageerd! bij bellen krijg je een antwoordapparaat.na inspreken voice mail, krijg je geen antwoord! als je belt wanneer ze normaal beschikbaar zijn...wordt niet opgenomen.
De dag nadat ik mijn negative review plaatste kreeg ik alsnag reactie!
Ze hadden mijn order opgezocht.. waar blijk een fout in zat. Mijn bestelling werd alsnog op tijd geleverd... meer nog... men heeft ook mijn betaling teruggeboekt voor het geleden ongemak. Zo kijk ik alsnog positief terug op mijn bestelling.

20 décembre 2025

Top service!

Goede ervaring met dit bedrijf. In eerste instantie waren de 2 afgedrukte foto's op plexiglas niet geheel naar wens. Nadat ik contact heb opgenomen kreeg ik snel bericht en heb ik kosteloos 2 nieuwe prachtige exemplaren mogen ontvangen! Super tevreden en goede en snelle service van Bestdeco!

18 décembre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus