Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

In Januari 2026 een foto op 70x40cm besteld maar tot op heden (oktober 2026)nog steeds niks ontvangen en bestdeco reageert niet op mails of telefoon. Ik zal een juridisch incassobureau in moeten scha... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

25 januari twee dure schilderijen besteld, tot op heden (15 mei) NIETS ontvangen. Diverse keren contact gezocht via telefoon en mail, maar via beide kanalen geen reactie mogen ontvangen. Telefoon word... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestelde poster op dibond is van goede kwaliteit, echter is de poster niet goed genoeg verpakt en beschadigd geraakt tijdens transport. Dit gemeld maar nog geen reacrtie mogen ontvangen. Updat... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik had graag een positieve reactie willen geven maar helaas is dit niet mogelijk aangezien ik nog steeds geen bestelling heb mogen ontvangen terwijl al diverse keren is gezegd dat deze onderweg zou zi... Voir plus

1,6

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

1,6

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Belachelijke organisatie

Belachelijke organisatie. 4 januari een duur schilderij besteld. Tot op heden niks ontvangen. Vanuit bestdecoratie helemaal geen communicatie, je dient overal zelf achteraan te gaan. Afspraken worden niet nagekomen, ze beloven terug te bellen, ook dit gebeurd niet. Spijt dat ik hier een bestelling heb geplaatst.

4 février 2022
Avis spontané
Noté 4 sur 5 étoiles

Klachten goed opgelost!

Voor bestellen goed bereikbaar en reageren snel. Schilderijen bij levering goed verpakt echter toch kleine beschadigingen. Ik denk ook met het maken van de print?
Mail gestuurd, diverse keren gebeld, voicemail achtergelaten. Helaas nog steeds geen contact gehad.

Inmiddels contact gehad en zonder problemen nieuwe schilderijen ontvangen.

5 janvier 2022

Beste Riana,

Wij hebben helaas geen e-mail van je ontvangen. Zou jij ons foto's van de beschadiging willen sturen? Wij zullen deze natuurlijk vergoeden met een nieuwe wanddecoratie.

Max - Team Bestdecoratie

Noté 1 sur 5 étoiles

Geen levering! Niet bereikbaar.

Ik heb op 14 december 2021 een bestelling geplaatst. Een deel van deze bestelling zou binnen 3 tot 5 werkdagen worden geleverd, een ander deel van de bestelling binnen 5 tot 10 werkdagen. Inmiddels zijn er 12 werkdagen verstreken en heb ik nog steeds geen bestelling ontvangen.

De klantenservice reageert niet op mijn e-mailberichten. Telefonisch is de klantenservice in het geheel niet bereikbaar: ik krijg slechts een algemeen bandje met de mededeling dat het telefoonnummer niet bereikbaar is.

Ik begin langzaam te vrezen dat ik mijn geld kwijt ben en dat dit geen bestaand bedrijf is!

31 décembre 2021
Avis spontané

Beste Suzanne,

Wij zijn rond de feestdagen gesloten en dus ook niet bereikbaar.

Wij nemen contact met je op.

Max - Team Bestdecoratie

Noté 4 sur 5 étoiles

Betrouwbare webshop

Betrouwbare webshop, doen echt hun best voor een tevreden klant. Telefonisch goed bereikbaar, via de mail zelfs ook ‘s avonds. Ik zou na 2 bestellingen weer opnieuw kiezen voor Bestdecoratie. :-)

13 décembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

2 plexiglas schilderijen gekocht via…

2 plexiglas schilderijen gekocht via bestdecoratie.nl
Kwaliteit is echt waanzinnig goed...prachtige afdrukken.
Ook de klantenservice is super.
Er is tijdens het transport 1 schilderij verloren gegaan.
Bestdeco ingelicht dat er maar 1 is geleverd.
Er werdt direct actie ondernomen en een nieuw exemplaar gemaakt, een paar dagen later was deze ook binnen.
Bestdecoratie.nl is echt een aanrader voor als u mooie wanddecoratie zoekt.

7 décembre 2021

Réponse de Bestdecoratie

Super bedankt voor je review! Heel veel plezier van je wanddecoratie 🙌

Slecht

Slecht
Ik heb nog niets ontvangen en ik hoor ook niets .
Het zou 3-5 dagen duren inmiddels is het al 7 dagen geleden

2 décembre 2021

Hey R. Ashruf,

Onze levertijd voor jouw bestelde maat is 5-10 werkdagen. We zitten nu op werkdag 5! Wij hebben dus nog even..

Zou jij ons een mail willen sturen? Dan komen wij er samen uit 🙌

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus