À propos de l'entreprise

1. Entrepreneur spécialisé dans l'isolation

Écrit par l'entreprise

Bestisol is al ruim 35 jaar specialist op het gebied van isoleren. Zeer tot tevredenheid van zowel particuliere als zakelijke klanten. Met isolatie kunt u besparen op uw energielasten en meer comfort in uw woning behalen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 1 sur 5 étoiles

Garantie nihil/nada/niets

Eerst is er een verkoopadviseur geweest om alles te bekijken , bespreken en advies te geven over de beste isolatie ,de prijs , wat je kon verwachten en wat voor certificaten ze allemaal hebben . Wij gingen akkoord en nadat ze geweest waren en de zolder geïsoleerd was kwamen wij achter dat de plafond omhoog getrokken was.Je garantie is nihil, als ze maar het geld binnen hebben. Ze hebben bij mij de zolder geïsoleerd . Ten eerste kwam de schuim via de rand van de buitengevel naar buiten en toen de schuim uitgehard was, heeft die de plafond op de onderliggende verdieping omhooggehaald waardoor gaten ontstonden op het plafond. Meerdere keren gebeld om de klacht te melden en uiteindelijk iemand langs geweest die effe snel bekijken heeft en zou verder overleggen hoe en wat . Na een paar manden wachtenden niets horen , weer teruggebeld kreeg ik deze antwoord:

De veranderingen die zichtbaar zijn in het plafond krimp en loslatende kit zijn het directe gevolg van het veranderde klimaat na de isolatie van het dakvlak. Waar er voorheen sprake was van voortdurende luchtstromen met een zekere mate van vocht, is er nu sprake van een drogere en stabielere omgeving. Dit leidt ertoe dat het materiaal zich aanpast en verder indroogt.

De inspectie is gedaan door meneer die eigenlijke verkoopadviseur is. Dat ze certificaten hebben zeg niets over de garantie die ze geven. Dus mijn advies is NIET geen zaken met ze doen.

25 septembre 2025
Avis spontané
Noté 1 sur 5 étoiles

Amateuristisch en niet klantgericht

Op 20 maart onze spouwmuren laten isoleren door Bestisol. Hadden voor Bestisol gekozen gezien hun 35 jarige ervaring en overtuigend kennismakingsgesprek. Huis is tijdens het eerste gesprek gecontroleerd en daarna is er nog een keer vooronderzoek geweest. Gekozen -na advies- voor een minerale inblaas wol type Isover. 12 November gaan wij onze houtkachel aansteken en blijkt dat de hele schoorsteen vol-geblazen is. Hebben contact opgenomen met de vraag wat is hier gebeurd en wat is de oplossing, antwoord Bestisol: Heel vervelend maar kan zijn dat de schoorsteen halfsteens is en dit buiten de aansprakelijkheid valt!? 13 november wederom geantwoord naar Bestisol dat het huis twee maal toe door hen is gecontroleerd en daarbij ik ervan uit ben gegaan dat gezien hun 35 jaar ervaring zeker eventuele bouwkundige 'problemen/manco's' geconstateerd hadden moeten worden en daarbij dan ons in dat geval hadden moeten wijzen op dan de eventuele risico's. 28 november gebeld met een medewerker/verantwoordelijke die mij technische vragen begon te stellen over de bouw van ons huis en liet daarbij ook gelijk doorschemeren dat het zeker niet aan hun lag en het ook niet voorkomen had kunnen komen! Hij zou het bij de klachtencommissie neerleggen en deze zouden het oppakken en contact opnemen met mij voor een onderzoek. 3 maart 2025 heb van beide partijen niets meer vernomen. Echt hoge verwachtingen gehad van een degelijk en een professioneel gepresenteerd bedrijf maar uiteindelijk garantie tot aan de factuur!

13 novembre 2024
Avis spontané

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus