Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Vis i nogen sinde kommer i chat support og falder over Soren P så skynd jer ud så flabet og truende person skal man lede længe efter. Og så har de bare lukket min konto for livet uden begrundelse aldr... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Chat

Jeg lukkede frivilligt min konto, da jeg ønskede en pause fra betting.

Jeg prøvede at kontakte bet365 i forbindelse med at genåbne min konto. Deres chat er ubrugelig, de skriver grammatisk dårligt dansk, men de spilder også ens tid.

De starter med at spørge ind til hvorfor jeg lukkede min konto på 4-5 forskellige måder, men spørger om præcis det samme spørgsmål og jeg svarer hver gang på deres spørgsmål.

Hvorfor lukkede du din konto.?

Hvorfor ønskede du en pause fra spil?

Hvad mener du med at du brugte mange penge?

Hvilken rolle havde de penge du spillede for i dine omkostninger.

Hvad er det for nogle mærkelige spørgsmål?

Efter alle de her spørgsmål, så ville han “gennemgå” min konto for at finde ud af om han kunne genåbne den, og de startede ud med at sige at det ville tage et par minutter. Efter 10 minutter spørger jeg ind til hvornår han var færdig, og han blev bare ved med at sige at han snart var færdig, og det blev han ved med at sige i en halv time. Efter en halv time, så fortæller han at det stadig kan tage 15-20 minutter og spørger ind til om jeg vil vente på det. Og jeg svare at det kan jeg godt. Der går over 30 minutter og har stadig ikke fået svar.

Jeg endte med at give op, da han bare gjorde det for at spilde min tid.

Hold jer meget langt væk.

14 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

svindler firma… Lukker min konto uden…

Øsvindler firma… Lukker min konto uden nogen varsel, uden nogen begrundelse, snakker med en mega flabet support arbejder! Har aldrig svindlet snydt eller noget som helst, og så skal man behandles sådan her!!! Værste firma der findes! En flok plattenslagere med storhedsvanvid!

11 avril 2026

0 stjerne herfra

0 stjerne herfra. Jeg oprettede konto men mærkelig måde kan jeg ikke bruge kontoen selvom jeg har allerede indbetalt penge. Nu har jeg ikke adgang til kontoen og kan ikke få pengene retur. Nu ved jeg ikke skal spille der.

29 mars 2026

Det er dårlige

Det er dårlige
Til kontakte
Jeg vil sige laver med spille der
På Bet 365
Jeg harft aftale at det ringer til bage
Efter 3 uger fik jeg vil der i kke noget kan snakke dansk.
Jeg har prøve gem appe skrive til dem
Her gang det skirver at de har ikke til nu
Jeg har prøve konkt dem over 20 gang

27 mars 2026

Patugler

Patugler som fralægger sig et hvert ansvar!
Lukker væddemål, 2 gange, uden det registreres. Gætter på at det nok var registreret hvis det var til deres egen fordel..

17 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

dårlig side og dårlig kundeservice

dårlig side og dårlig kundeservice, de svare ikke når man stiller et problem op omkring 2 bets der går direkte mod hinanden i reglementet, konfrontere dem med det og de siger de sender det videre uden at komme med svar tilbage indenfor deres "12 timers poltik".

19 mars 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg oprettede mig og indbetalte 50kr i…

Jeg oprettede mig og indbetalte 50kr i forbindelse med en weekendkampagne.. det viste sig så at efter jeg havde indbetalt de 50kr, først der skulle jeg indsende en masse dokumenter for at få verificeret min konto.. der gik så over 1,5 måned før den blev verificeret herfra, stadig med mine 50kr indefrosset og udenfor kampagnen jeg indbetalte dem for.. jeg formåede så på dagen min konto blev bekræftet, at spille de 50kr om til 2.100kr og fik dem udbetalt samme dag uden besvær, derfor 4 stjerner trods en uheldig start

17 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Fik en blå bonus på 4 crazy clugers…

Fik en blå bonus på 4 crazy clugers bonussen gav 248x men så melder maskinen fejl og den smidder mig ud af maskinen så jeg går jo selvfølgelig ind på den igen og da jeg kommer ind på den er min bonus væk og fik ikke mine penge og jeg kontakter support det eneste de gjorde var at give mig 17x som plaster på såret hvad f skal jeg bruge det til købe en slikkepind ahahah og de siger det var en teknisk fejl men de kan ikke gøre noget og siger det er noget med min enhed like hvad skulle jeg gøre 🤮🤮🤮🤮

8 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Bet 365 is an utter joke !

Bet 365 is an utter joke !! I tried signing my mom up to get the bonus they were offering and they instantly shut her account down with no explanation and this same thing happened to my friend! They are a disgrace to the industry!

4 mars 2026

Skod side hold jer væk.

Skod side hold jer væk.. deres hjemme "går ned" som du skal lukke væddemål og det eneste de bet365 siger er synd for dig vi tager ikke ansvar for noget som helst

20 février 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Har i den grad ikke de samme problemer…

Har i den grad ikke de samme problemer som de fleste herinde åbenbart har. Men jeg er heller ej storspiller. Og har aldrig hørt man kan godkendes ved et kørekort 😆 men derimod, og kun med mitID.
Har så sent som i december fået udbetalt uden problemer på et væddemål jeg havde lukket før tid.... Jeg er ganske tilfreds med 365(det rimer 🤣😉)

21 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

The staff on this platform seem to be…

The staff on this platform seem to be hired with a low IQ, particularly a low level of “emotional intelligence”, so that they can work for a generator of suffering without asking questions. In fact, customer service lacks empathy and problem-solving skills. They have also removed the only positive aspect, which was occasionally giving small bonuses of €5–15 after repeated losses. Bet365 has gone from being the best platform to becoming the worst.

5 février 2026

Hold jer langt væk.

Hold jer langt væk.
Plat og fusk, uden overhovedet at have været inde på nogen konto fik jeg mail om at min konto var lukket “grundet virksomheds art”, og kan af den påståede kundeservice ikke få at vide hvad der er gået galt.

15 février 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus