Alles werd duidelijk en met veel geduld uitgelegd en ik mocht diverse apparaten uitgebreid testen. Het contact was zeer prettig. Mevr.Elcke Boudewijns-Bleikertz verdient een pluim.
Keizerstraat 1D, 4811 HL Breda, Breda Centrum, NL
L'entreprise a répondu
Service redelijk. Prijs exorbitant. Er werd €349,== gevraagd voor een oplaadbundel van Ampifon. Oplaadbundel is een opgeklopte naam voor een laaddoosje met een intern accu-tje. Voor een lader voor ea... Voir plus
Keizerstraat 1D, 4811 HL, Breda, Breda Centrum, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Het contact was zeer prettig.
Mevr.Elcke Boudewijns-Bleikertz verdient een pluim.

Réponse de Beter Horen - Breda
bij de eerste binnenkomst was het gesprek vriendelijk en vrijblijvend geen druk en vervolgens was er een duidelijke uitleg over de gehoor appraten en hoe het in zijn werking ging met de testen en hoelang een test duurde heel tevreden

Réponse de Beter Horen - Breda
Heel prettige behandeling tijdens de gehoortest en daarna bij de aanmeting. Het hoorapparaat functioneert goed, maar het is wel even wennen. Grootste nadeel vind ik dat bijgeluiden zo hard doorkomen. Derhalve kan ik nog geen oordeel vellen over het effect op lange termijn.

Réponse de Beter Horen - Breda
Ik ben uitstekend geholpen bij Beter Horen Breda door Elcke. Ze is kundig, denkt mee in mogelijkheden en beschikt over een gezonde dosis humor. Ik heb nu een heel fijn en betaalbaar cros hoorapparaat waardoor ik weer mee kan luisteren in gezelschap. Dankjewel Elcke!

IK WERD VRIENDELIJK GEHOLPEN EN KREEG PRIMA ADVIES

Réponse de Beter Horen - Breda
Dit oordeel betreft een hoortest.
Deze verliep zonder meer uitstekend. De heer Hans Gulinski gaf een uitstekend inzicht in de “ins and outs” van de procedure. De test verliep vlekkeloos.
Het resultaat werd gedetaillerd uitgelegd.
Zeer tevreden.

Réponse de Beter Horen - Breda
Op zich tevreden over de deskundigheid en de service, echter wel ontevreden over het feit dat het duurste service pakket min of meer opgelegd wordt met de mededeling dat de ziektekostenverzekering minimaal dekt, bij navraag blijkt deze meer vergoed als voorgedaan wordt.
Hierdoor is een goedkoper pakket voldoende dekkend.
Heb dit aangegeven en er zou op teruggekomen worden maar tot op heden niets van gehoord.

Réponse de Beter Horen - Breda
Nou mijn vragen zijn goed opgelost ik ben er blij mee goede service

Réponse de Beter Horen - Breda
Na een proef periode de Ampli-mini gehoortoestellen aangekocht.
Al na 1e moment van buiten komen
bijna direct overtuigd. Dit had ik eerder moeten doen. Duidelijk en rustig gehopen door Hans Gulinski en inmiddels 100% tevreden.
Beter horen Breda ,bedankt voor het advies en hiermee het terug krijgen van mijn gehoor.

Réponse de Beter Horen - Breda
Ben zeer professioneel/vriendelijk behandeld en goede uitleg over het gehoor apparaat.

Réponse de Beter Horen - Breda
De gehoormeting werd op een bijzonder vriendelijke manier verricht.
Men heeft alle tijd genomen en moeite gedaan om achterliggende informatie omtrent gehoor en gehoorproblemen toe te lichten.

Réponse de Beter Horen - Breda
En savoir plus sur les différents types d'avis.