Beter Horen - Ede Avis 60

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

W. Brandtlaan 10, 6716 RP Ede, Gelderland, NL

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben aangenaam en professioneel geholpen. Bij navraag om verduidelijking kreeg ik altijd antwoord waar ik mee verder kon. Ik heb nog niet alle mogelijkheden van de combinatie mobiel en hoortoestel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hans Boers is een zeer klantvriendelijke audicien en bijzonder ter zake kundig. Met het volste vertrouwen ben ik begonnen aan een proef periode met de amplifon hoortoestellen en al snel kon ik niet me... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De audicien is realistisch en belooft geen gouden bergen. Ik kreeg veel tijd om de nieuwe apparaten uit te proberen en had het gevoel dat ik alles kon vragen. Geen tijdsdruk ook. De wensen van de k... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Beste mevrouw Verhoef,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Ede, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Persoonlijke aandacht.

Persoonlijke aandacht.
-Er staat een team achter.
- Goed advies gekregen
-Tevreden met mijn 1e hoortoestellen.
- Zeer ontevreden met de vergoedingen als je geen basis hoortoestellen aanschaft. (IZZ zorgverzekering)

22 décembre 2025

Beste meneer Janssen,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Ede en dat u tevreden bent met onze service en goed advies. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Noté 2 sur 5 étoiles

Beter horen Ede is alleen voor…

Beter horen Ede is alleen voor eenvoudig gehoorverlies, als het wat ingewikkeld wordt haken ze snel af.
Dan helpen ze je liever niet.
Wat de klantenservice van Menzis mij adviseert is volgens Beter horen niet waar, die weten er niets van en lezen de antwoorden gewoon voor.

12 janvier 2026

Beste meneer Mastenbroek,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met onze Beter Horen winkel in Ede. Beter Horen heeft kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Inmiddels is er contact met u opgenomen, en een afspraak gemaakt voor het afnemen van een nieuwe gehoortest.

Zeer klantvriendelijk en…

Zeer klantvriendelijk en oplossingsgericht.

18 novembre 2025

Beste G.A. de Bruin,

Beter Horen

Beter Horen - Ede , is een betrouwbare zaak , die eerst goed naar je probleem luistert , direct met een passende oplossing komt , en vooral geduld met je heeft . Ook als je later met een vraag, of probleempje komt , staan ze voor je klaar

11 novembre 2025

Beste meneer Kool,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Ede en dat u dit ziet als een betrouwbare zaak. Die direct met een oplossing kwam, voor uw gehoor probleem. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik werd heel fijn geholpen

Ik werd heel fijn geholpen, ze nemen alletijd voor je.

3 septembre 2025

Beste Heer of mevrouw FE Lentink

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Ede en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Gehorig

Prettig, persoonlijk, vakkundig geholpen.
de laatste stem ontbreekt want de uitleg voor het schoonmaken, in het badje leek duidelijk maat thuis lukt dit tot nu toe niet. ik vind het spannend en waar is jullie uitleg op papier bij het badje

22 septembre 2025

Beste meneer Groeneveld,

Bedankt voor uw reactie en voor het delen van uw ervaring. Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren.

Wat fijn dat u goed en vakkundig bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Ede. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Wij vinden het erg jammer om te horen dat u thuis problemen ervaart bij het schoonmaken van de hoortoestellen. Wij komen graag met u in contact om hier nadere informatie en uitleg over te geven. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele fijne en kundige audicien

Hele fijne en kundige audicien, bied ook ruime mogelijkheid om de toestellen en bijbehorende accessoires uit te proberen !!

21 octobre 2025

Beste mevrouw Vonk,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega bij de Beter Horen winkel in Ede. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en met de mogelijkheid om onze hoortoestellen en accessoires uit te proberen. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Ik ben uitstekend geholpen

Ik ben uitstekend geholpen. Men heeft mijn gehoorprobleem opgelost.

7 octobre 2025

Geachte meneer Nannings,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Geachte meneer/mevrouw Groeneveld,

Aandacht en geduld

Met veel aandacht en geduld werd ik geholpen met de aankoop en installatie van mijn hoortoestellen.

16 septembre 2025

Geachte meneer v.d. Burg,

Deskundig en vriendelijk

Deskundig en vriendelijk geholpen.

Op advies naar Beter Horen in Ede gegaan, daar vriendelijk ontvangen in de winkel en goed begeleid en geholpen tav mijn nieuwe gehoor apparaten.

28 avril 2025

Beste Anton,

Bedankt voor uw bericht.

Wat fijn dat u tevreden bent over de service van onze collega's in de Beter Horen winkel in Ede. Wij hopen dat u blij bent met uw nieuwe hoortoestellen en weer kunt genieten van de geluiden om u heen.

Heeft u nog vragen of hulp nodig? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Oog voor de klant.

De wensen van de klant staan centraal, aan die onzin van ‘onzichtbare apparaten’ doen ze gelukkig niet.

13 mai 2025

Beste Bert Stegeman,

Bedankt voor uw positieve bericht.

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service en het advies van onze collega's in Ede. Bij Beter Horen staat de klant centraal. Wij nemen de tijd voor elke klant om deze zo goed mogelijk te helpen.

Voor vragen of hulp kunt u ons altijd bereiken. Wij helpen u graag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik krijg maar geen afspraak.

Ik wil al een paar weken een afspraak maken, maar alleen als mijn zoon ook kan. Dit lukt maar steeds niet.
Waarom, omdat de Amplion apparaten slecht werken. Ze verbreken constant de connectie met mijn iPhone12.
De apparaten verbeteren niet goed mijn gehoor.
Ik ben 91 jaar oud en wil beter horen.
Ik heb nu een afspraak met een echte audicien in Ede.

23 avril 2025

Beste W Kroesbergen,

Dank voor uw bericht.

Excuses voor de ervaring met de hoortoestellen en het ongemak.

De winkel heeft geprobeerd u te bereiken, helaas is dat niet gelukt.
Mocht u nog contact op willen nemen dan kunt u de winkel bereiken op het nummer 0318 4794 81.

Noté 5 sur 5 étoiles

De kennis van de audiciens spreekt mij…

De kennis van de audiciens spreekt mij aan; ook het luisterend oor vind ik belangrijk, evenals de beantwoording van de gestelde vragen.

6 mars 2025

Beste P. van Bergen,

Bedankt voor uw bericht.

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij nemen de tijd voor elke klant, om deze zo goed mogelijk te begeleiden.

Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben, kunt u ons altijd bereiken. Wij helpen u graag.

Beter horen: vakmanschap

Ben al járen klant bij Beter Horen. Zou niet anders willen.

11 mars 2025

Beste Frances Van Eckeveld,

Bedankt voor uw bericht.

Wat fijn om te horen dat u al zo lang klant bent en tevreden bent over Beter Horen. Natuurlijk kunt u altijd bij ons terecht voor al uw vragen of hulp.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus