Beter Horen bood mij een snelle afspraakmogelijkheid. In de gesprekken werd er meegedacht voor de beste oplossing voor mij. IK heb mij van tevoren bij meerdere audiciens laten voorlichten maar Beter H... Voir plus
Marsmanplein 4, 2025 DT Haarlem, Noord Holland, NL
L'entreprise a répondu
De mensen op locatie zijn altijd vriendelijk daar is geen twijfel over en ook niet een issue. Wel het hoorapparaat dat alleen voor een schuifje bovenop wordt opgestuurd naar Engeland en al ruim 3 weke... Voir plus
Marsmanplein 4, 2025 DT, Haarlem, Noord Holland, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Hele goede service voor nieuwe gehoorapperaten gekregen door Lucas !!
Super vriendelijk en heel bekwaam .
Dank je Lucas
Groetjes anja hart

Réponse de Beter Horen - Haarlem
Slecht luisteren naar behoeften.
Kwam onkundig over.
In november voor eerste keer geweest, deze werknemer kwam zeer deskundig over, maar ging helaas stoppen.

Réponse de Beter Horen - Haarlem
Vriendelijke medewerkers met kennis van zaken die echt de tijd voor je nemen om alles goed te vertellen en uit te leggen. Flexibel en niet te beroerd om iets meerdere keren uit te leggen. Gehooronderzoek is grondig. Voor de aanschaf van een hoor apparaat worden alle voor en tegens besproken en kan je zelf een prima keuze maken.
Inloopservice is ook prima, snel geholpen.
Afspraken verliepen prima op tijd, medewerker nam ruim de tijd en was zeer kundig.
Je wordt rustig en goed geholpen en het gebruik van de gehoorapparaten wordt goed uitgelegd.

Réponse de Beter Horen - Haarlem
Ik ben uitstekend geholpen, in een prettige sfeer.
Duidelijke uitleg en ze nemen alle tijd.
Goed en vriendelijk geholpen.
Goed uitleg.
Minpunt, de batterijen zijn super snel leeg.
Het kleurtje blauw en rood moet groter , mensen kunnen niet goed de kleur waarnemen van beide gehoorapparaten.
De meest geavanceerde gehoormetingen, de beste adviezen en uitstekende klantgerichtheid en goede
onderhoudsprodukten.
Zeer goede uitleg en geholpen door een deskundige vriendelijke dame
N geweldige man die ook naar mij luisterde wat heel byzonder is
Audicien legde rustig uit hoe geboortestad afgenomen wordt.
Ook het plaatsen van de hoortoestellen werd vakkundig geregeld.
Het gegeven nieuwe boortoestel werkt uitstekend.
Omdat ik al eerder gehoorapparaten heb gekocht bij verschillende concurrenten kan ik goed beoordelen of de geboden service en kwaliteit van de apparaten goed zijn. En dat zijn ze! Ik hoor niet alleen veel beter maar ook de functies die er op zitten zoals het geluid streamen van de TV naar je gehoorapparaat is geweldig! Ook de deskundigheid van de audicien is prima op orde. Ik ben dik tevreden.
Heel veel geduld met diverse dingen uitproberen.
Goed advies en uitleg.
ze luisteren naar je, en proberen het op te lossen als je problemen ondervindt
Geweldige ervaring nadat ik 5 jaar geleden een desillusie bij Schonenberg had ervaren. De ontvangst bij 'Beter Horen' is vriendelijk, ze nemen de tijd voor je en luistern goed naar je. De apparaten bevallen goed omdat er uitstekend voorwerk is gedaan. Ik ben (tot nu toe) tevreden!
goed begeleid door de heer Balkenende. duidelijk uitleg. prima gehoorapparaten. ik hoor nu alles veel beter. ben zeer tevreden.
En savoir plus sur les différents types d'avis.