Beter Horen bood mij een snelle afspraakmogelijkheid. In de gesprekken werd er meegedacht voor de beste oplossing voor mij. IK heb mij van tevoren bij meerdere audiciens laten voorlichten maar Beter H... Voir plus
L'entreprise a répondu
Marsmanplein 4, 2025 DT Haarlem, Noord Holland, NL
L'entreprise a répondu
Geweldige ervaring nadat ik 5 jaar geleden een desillusie bij Schonenberg had ervaren. De ontvangst bij 'Beter Horen' is vriendelijk, ze nemen de tijd voor je en luistern goed naar je. De apparaten be... Voir plus
Vriendelijke medewerkers met kennis van zaken die echt de tijd voor je nemen om alles goed te vertellen en uit te leggen. Flexibel en niet te beroerd om iets meerdere keren uit te leggen. Gehooronder... Voir plus
Omdat ik al eerder gehoorapparaten heb gekocht bij verschillende concurrenten kan ik goed beoordelen of de geboden service en kwaliteit van de apparaten goed zijn. En dat zijn ze! Ik hoor niet alleen... Voir plus
Marsmanplein 4, 2025 DT, Haarlem, Noord Holland, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Prettig en uitgebreid consult.
Audicien had tijd en aandacht.
Luisterde goed en stelde gerichte vragen die de helderheid in de communicatie verbeterden en kwam dan met passende oplossingen.
Ik voelde me gezien en gehoord door een professional die helemaal aanwezig was.

Réponse de Beter Horen - Haarlem
Goede voorlichting en een eerlijk en goede uitleg over je hoortoestellen

Réponse de Beter Horen - Haarlem
De informatie die ik heb gekregen was helder en duidelijk.

Réponse de Beter Horen - Haarlem
De medewerkster was zeer goed op de hoogte van alle ins en outs mbt de hoortoestellen en de afwikkeling van de verzekering in verband met het verlies van mijn R hoortoestel. Ik werd snel, goed en vriendelijk geholpen.

Réponse de Beter Horen - Haarlem
altijd zeer tevreden maar de laatste tijd wat minder bij hulp om het hoorapparaat te repareren een medewerjer die de apparaten na reparatie terug legde op de tafel waar ik zat en zei " Ze doen het weer" zijn rug naar mij toedraaide en wegliep conduit onvbeschoft.
De laatste keer het hoprapparaat rechts knetterde geholpen door een aardige medewerker zei dat er en reciever was vervangen maar onderweg naar huis weer hetzelfde euvel.
jaap

Réponse de Beter Horen - Haarlem
De positieve ervaring die ik gekregen heb, is te danken aan Inge. Inge heeft het proces heel goed begeleid.
Ook m.b.t. de technische kant heeft zijn goede tips gegeven.
Bedankt Inge!!

Réponse de Beter Horen - Haarlem
Ben heel goed geholpen door Inge ,ik had wat problemen met het opstarten van mijn hoor apparaat maar Inge heeft dat perfect opgelost ,ik ben zeer tevreden ,groet Gerda Brusik

Réponse de Beter Horen - Haarlem
Zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Alle aandacht voor de klant en ruim de tijd gekregen.

Réponse de Beter Horen - Haarlem
Rense van beter horen heeft mij goed geholpen en goed begeleid.
Ben blij dat ik nog steeds bij beter horen zit en ben zeer tevreden over de service.

Réponse de Beter Horen - Haarlem
Heel goed geholpen en uitleg gekregen over het apparaat.
Na half jaar al problemen met de gehoorapparaten en na omruilen en ter reparatie aangeboden een paar leen toestellen mee met batterijen die na drie dagen al leeg zijn terwijl mij was verzekerd dat ze zeven dagen mee zouden gaan.
Verder krijg ik nu een bericht dat de toestellen weer binnen zijn en ik ze kan omruilen tussen 16.00 en 17.00 uur.
Dit is midden in de spits en het is toch te gek voor woorden dat jullie mijn agenda bepalen nu inmiddels een afspraak voor 13.00 uur vanmiddag! Wat mij eigenlijk slecht uitkomt maar de rest van de week zit ik vol en wil vrijdag aanstaande met de juiste gehoorapparaten op vakantie.Verder probeer ik jullie te bereiken telefonisch maar wordt telkens afgebroken.
Kortom een zeer ontevreden klant, en zou het op prijs stellen als er contact wordt opgenomen.
Ben te bereiken op 0636549007.
Ruud Peters

Réponse de Beter Horen - Haarlem
Zijn vriendelijk en luisteren goed naar je probleem en kijken het meteen naar.
Hele goede service voor nieuwe gehoorapperaten gekregen door Lucas !!
Super vriendelijk en heel bekwaam .
Dank je Lucas
Groetjes anja hart

Réponse de Beter Horen - Haarlem
En savoir plus sur les différents types d'avis.