Beter Horen - Heemstede Avis 21

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Binnenweg 165, 2101 JH Heemstede, Noord Holland, NL

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Goede voorlichting , fijne sfeer, leuke, goed en vriendelijk personeel

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn zeer tevreden over ontvangst en behulpzaam te zijn over het advies en de werking van de hoor apparaten

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Lucas

Goede voorlichting , fijne sfeer, leuke, goed en vriendelijk personeel

13 janvier 2026

Beste mevrouw Vink,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Heemstede en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Noté 5 sur 5 étoiles

Professioneel te woord gestaan en ook…

Professioneel te woord gestaan en ook zodanig de hoorapparaten geoffreerd.

9 décembre 2025

Beste meneer Toenbreker,

Noté 4 sur 5 étoiles

Beste meneer Pijnaker,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u prima bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Heemstede en dat u tevreden bent met onze service en goede uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Vriendelijk en prettig geholpen

Vriendelijk en prettig geholpen.
Kwaliteit van de apparaten beter dan verwacht.

21 octobre 2025

Beste Erik,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Heemstede en dat u tevreden bent met de kwaliteit van de hoortoestellen. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn zeer tevreden over ontvangst…

4 mars 2025

Beste T.J.C. Westerveld,

Bedankt voor uw bericht.

Wat fijn dat u goed geholpen bent door onze collega's in de winkel. We hopen dat u tevreden bent over uw hoortoestellen en weer optimaal kunt genieten van uw gehoor.

Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan horen wij dat graag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Beter Horen had ik al ervaring mee in…

Beter Horen had ik al ervaring mee in Amsterdam, en nu voor het eerst in Heemstede: goede hoortoestellen. Mijn audicien in Heemstede ben ik heel blij mee. Hij is vriendelijk, deskundig en is een prettige verkoper (niet opdringerig, luistert naar je wensen).

6 juin 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

De dame die mij hielp was zeer vriendelijk

De dame die mij hielp was zeer vriendelijk, echter 4,5 maand voor gehoorbescherming is wel vrij lang. Helaas ging er 3x wat fout, zou daarna voorrang krijgen. Toen ze eindelijk binnen waren moest ik nog ruim 1 mnd wachten voordat ik ze kon ophalen, was te druk volgens de telefoniste. ophalen was in 1 minuut gebeurd. had dus ook eerder gekund naar mijn weten. Jammer zal ze niet aanraden voor gehoorbescherming.

26 septembre 2023
Avis spontané

Beste Sandra Jansen-Slot,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Het klopt dat de levertijd van de hoorbescherming vrij lang was. Wij doen er alles aan om deze levertijd te verkorten. Onze excuses. Wij hebben onze klantenservice en de winkel geïnformeerd over de afspraak m.b.t. het ophalen. Wij hopen hiermee onze service in de toekomst te verbeteren.

Beter Horen

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus