Beter Horen - Houten Avis 45

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Achterom 14, 3995 EB Houten, Utrecht, NL

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel goed geholpen in de winkel van Beter Horen in Houten. Zonder druk of verkooppraatjes helpen ze je met het uitzoeken van een hoortoestel. Heel goed geholpen door audicien Sidney Weerman. Hij heeft... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Men kan gerust zonder afspraak komen om geholpen te worden. De tijd die men moet wachten is minimaal. Alleen bij langdurige afspraken is het misschien verstandig om af te spreken. Duidelijk bij een k... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Rustige omgeving om te testen, Mogelijkheid om toestel uit te proberen voor je een definitieve keuze maakt. De vaardigheden om de app. Op mijn I- phone te installeren en de mogelijkheden uit te le... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijk personeel, aandacht voor mijn wensen, goede uitleg, meedenkend aan oplossingen. Zeer goed advies gekregen mbt extra hulpmiddelen. Kortom zeer tevreden. Dit betreft de vestiging in Houten... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Vriendelijk en deskundige hulp

Goede, deskundige en vriendelijke audicien met open oor voor mijn wensen

19 mai 2026

Beste meneer Wubs,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat onze audicien deskundig en vriendelijk was en goed naar uw wensen luisterde. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beste fam. Snel,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Houten, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Noté 5 sur 5 étoiles

"hier heb je wel oren naar"

Vriendelijk, deskundig, goede uitleg.

19 décembre 2025

Beste M. Franken,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Houten en dat u tevreden bent met onze service en goede uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Heel prettig en tevreden

Prettige benadering en verkoop nieuwe hoortoestellen. Alle ruimte en alle tijd gekregen. Niet het gevoel gekregen dat het commerciële doel voorop stond, maar wel de klanttevredenheid.
Dank Annette en team Houten

12 décembre 2025

Beste Nel en Rini,

Bedankt voor Jullie positieve beoordeling. Wat fijn dat jullie goed zijn geholpen door onze collega's van de Beter Horen winkel in Houten en dat jullie tevreden bent met onze service. Wij hopen dat jullie weer optimaal van jullie gehoor kunnen genieten. Mochten jullie nog vragen hebben of hebben jullie nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. Jullie kunnen hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

de goede service

fijne uitleg en goede behandelingen.

25 novembre 2025

Beste Irene,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Houten en dat u tevreden bent met onze service, goede behandelingen en fijne uitleg. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Noté 4 sur 5 étoiles

er is alle tijd en aandacht voor mijn…

er is alle tijd en aandacht voor mijn vragen

23 septembre 2025

Geachte mevrouw Gaastra,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Noté 3 sur 5 étoiles

De deskundigheid is oké, maar..

De deskundigheid is oké, dus qua techniek goed.

Het probleem zit in de bijkomende kosten.
Dezezijn erg hoog en worden te laat gepresenteerd.

Daarom kan ik 'Beter Horen' niet aanbevelen zeker niet op een verjaardag.

5 août 2025

Beste Frans van Heerden,

Bedankt voor bericht.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren.

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben heel prettig en voorkomend…

Ik ben heel prettig en voorkomend geholpen, kreeg duidelijke antwoorden op mijn vragen.

5 août 2025

Beste Elske,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Houten en dat u tevreden bent met onze service. Wij zijn blij om te horen dat u goed bent geïnformeerd en geadviseerd door ons.

Beste mevrouw Dijkstra,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wij zijn blij om te horen dat u goed en snel bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Houten

Noté 1 sur 5 étoiles

Beter horen heeft reclame met oordopjes…

Beter horen heeft reclame met oordopjes op maat gemaakt. Via google hun reclame gevonden dat die oordopjes tot wel 5 jaar mee zouden gaan. Echter na 7 maanden al kapot, gewoon gescheurd. Wij bellen met Beter Horen, krijgen wij te horen dat er maar een garantieperiode is van een 6 maanden, ze willen en kunnen niet doen is het antwoord, ook niet echt op een vriendelijke toon. Voor we Beter Horen in Houten te pakken kregen gingen er enkele mails en telefoontjes aan vanaf, via een landelijk telefoondienst. Al met al zal ik dan ook zeker niet aanbevelen daar te kopen, gezien ze dan ook duidelijk niet vermelden van de erg korte garantie termijn. Dus koop niet de Pluggerz, want na 6 maanden heb je het na kijken, en dat voor meer dan 100 euro!

Even een aanpassing, naar aanleiding vsn uw reactie hier inder geprobeerd de winkel te bellen, echter zoals errder nemen zij de telefoon gewoon niet op. Eerder al meerdere malen gebeld, en altijd krijg je de voicemail te horen dat ze niet in staat zijn om de telefoon op te nemen. Morgen maar proberen om jullie andere telefoon te bellen, vooralsnog wordt er ook niet een oplossing door u geboden.

11 juin 2025
Avis spontané

Beste Fredel,

Bedankt voor uw bericht.

Onze oprechte excuses dat uw gehoorbescherming niet aan uw verwachting heeft voldaan. Wij stellen uw feedback op prijs en zullen deze nogmaals intern bespreken.

U gaf aan dat de communicatie moeizaam verliep. De winkel heeft moeite gedaan om contact met u op te nemen. Dit werd bemoeilijkt doordat wij slechts een mailadres van u hebben. Telefonisch contact zoeken is vaak handiger maar lukte helaas in dit geval niet.

Voor vragen kunt u hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of mailen klantenservice@beterhoren.nl.

Noté 5 sur 5 étoiles

Er werd goed met mij afgestemd wat voor…

Er werd goed met mij afgestemd wat voor hoor toestel ik nodig had, persoonlijke en professionele begeleiding heb ik ervaren van de medewerker van Beter Horen.

20 mai 2025

Beste F. Vleemink,

Bedankt voor uw review.

Wat fijn om te horen dat onze collega in de winkel in Houten u goed heeft geholpen met het begeleiden. Wij hopen dat u nu of binnenkort tevreden bent met uw nieuwe hoortoestel en weer optimaal gebruik kunt maken van uw gehoor.

Voor vragen of hulp zijn wij altijd bereikbaar.

Rustige omgeving om te testen,

Rustige omgeving om te testen,
Mogelijkheid om toestel uit te proberen voor je een definitieve keuze maakt.
De vaardigheden om de app. Op mijn I- phone te installeren en de mogelijkheden uit te leggen,
zou beter kunnen. Maar hoortoestel top voor wel een topprijs.

15 avril 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Ben goed geholpen ze nam de tijd stelde…

Ben goed geholpen ze nam de tijd stelde me gerust … ben erg blij dat ik weer goed kan horen

8 avril 2025

Beste I Waal-Jaspers,

Bedankt voor uw review.

Het doet ons goed om te horen dat u goed geholpen bent door onze collega in de winkel. Wij nemen de tijd voor elke klant om deze een zo goed mogelijke begeleiding te kunnen bieden. Wij hopen dat u weer optimaal gebruik kunt maken van uw gehoor.

Neem gerust contact met ons op voor vragen of als u nog hulp nodig heeft.

Prima geholpen

Prima geholpen, vriendelijk en duidelijk. Tijd voor vragen stellen en duidelijke uitleg.

16 janvier 2025

Prettig personeel

Prettig personeel, vriendelijk interieur, fijn dat het alleen producten zijn voor het gehoor!

4 février 2025

Goede uitleg en service

26 novembre 2024

Beste D. van Garderen,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn om te horen dat u blij bent met ons service. We streven er altijd naar om u zo goed mogelijk te helpen. Mocht u nog vragen hebben, dan bent u van harte welkom in de winkel en horen we het graag.

Beter Horen

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus