Graaf Ottoweg 22, 7241 DG Lochem, Gelderland, NL
L'entreprise a répondu
Wij werden heel fijn en deskundig geholpen door Thirza tijdens meerdere afspraken . Dit is de eerste ervaring met Beter Horen op loopafstand.
L'entreprise a répondu
Hans Koreman heeft een prima oplossing geboden voor mijn gehoorwensen bij de aanschaf van een nieuw gehoorapparaat. Ook in de proefperiode was zijn vakkennis voor mij waardevol.
Ik kan de winkel in Lochem niet rechtstreeks bellen, alles loopt via een call centrum. Dat is zeer hinderlijk en een afspraak maken duurt veel te lang ! De mevrouw die mij helpt is bovendien slechts... Voir plus
Graaf Ottoweg 22, 7241 DG, Lochem, Gelderland, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Dit oordeel geldt voor het apparaat. Over de financiële afhandeling ben ik erg ontevreden. De verkoopprijzen varieerden op de offertes, en bij de afrekening bleek dat ik veel duurder uit was dan de door mij geaccepteerde offerte. En bij het reclameren werden geen adequate reacties gegeven. De betaling wacht nu dus nog.

Réponse de Beter Horen - Lochem
Dit is de eerste ervaring met Beter Horen op loopafstand.

Réponse de Beter Horen - Lochem
Goed in uiteindelijke kwaliteit.
De start was moeizaam maar het vervolg na de proefperiode was prima.

Réponse de Beter Horen - Lochem
⁰De audicien was prima. De nieuwe hoortoestellen waren niet beter dan mijn oude dus heb ik de nieuwe niet gekocht.
Wij zijn bij de aanschaf van een nieuw hoortoestel onjuist en onvolledig voorgelicht ten aanzien van de vergoedingsprocedure bij de Zorgverzekeraar. Bij de aanschaf van een gehoortoestel van de buitencategorie moet je eerst wachten op de uitslag van de machtigingsaanvraag en dan wel/niet de definitieve aanschaf doen. Maar deze meneer van Horen deed eerst de verkoop en daarna de machtigingsaanvraag ???????

Réponse de Beter Horen - Lochem
Goede aansluiting op en zorgvuldig in kaart brengen van hoorprobleem, zoeken naar een passend hulpmiddel. Advies, goede uitleg en fine-tuning bij levering hoorapparaten.

Réponse de Beter Horen - Lochem
Ben heel goed geholpen en ook vriendelijke ontvangen met en een kopje koffie
Goed en deskundig advies; meedenkend met de klant en duidelijke afspraken en prettig contact
Duidelijke uitleg men heeft de tijd.
Laat je duidelijk een eigen keuze maken die niet moeilijk zijn door goede adviezen
Er was een prima uitleg over de hoortoestellen en er werd uitgebreid de tijd genomen.

Réponse de Beter Horen - Lochem
En savoir plus sur les différents types d'avis.