Uiterst bekwame audiologe Sandra. Heeft alles gedaan om een zo goed mogelijke hoor oplossing voor mij te vinden.
Herenstraat 66, 8102 CV Raalte, Overijssel, NL
L'entreprise a répondu
Vond dat ik na de hoortest wel mooie voorbeelden van gehoorapparaten voorgeschoteld kreeg. Koos uiteindelijk voor een hoortoestel uit het topsegment. Via mailwisseling en bezoek op afspraak in het fil... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alles ging op de afgesproken tijd en werden vriendelijk behandeld.
Herenstraat 66, 8102 CV, Raalte, Overijssel, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
nog duidelijker uitleggen. Een tas met doosjes en andere dingen meegeven na een heel korte uitleg . thuis komend zitten daar bijna onleesbare papieren in. kan vele malen beter. personel aardig en behulpzaam. niets op aan te merken. uitnodiging ontvangen voor nogmaals uitleg.

Réponse de Beter Horen - Raalte
Prettige, kundige uitleg over het voor mij eerste gebruik van hoortoestellen. Uitleg voor plaatsing, schoonmaken etc.
Na aankoop en de 2 jaar daarna goede ervaring gehad.
Sinds Sandra een andere functie heeft gekregen is het hard achteruit gegaan.
De controles waren minder en tot twee keer toe vonden ze controles niet nodig. Niet klantvriendelijk.
Maandag 5 februari weer geweest (de 5 jaren waren net voorbij) het hoortoestel had een reparatie nodig en toen werd er gelijk gezegd dat het toestel dit niet waard was en de kosten zouden € 70.00 zijn het was zo klant onvriendelijk. Toch laten maken en de kosten waren € 59,95. Gevraagd naar een offerte voor nieuwe hoortoestellen maar dat was niet mogelijk.
Al met al heel klant onvriendelijk.
De reactie die ik heb gehad was teleurstellend alleen maar geprobeerd de controles die ik niet heb gehad goed te praten. Ook zeggen dat er geen prijsopgave gedaan kon worden maar op moment dat ik voor reparatie kwam wel gelijk een prijs noemen komt dan wel vreemd over.
Terugbellen na het plaatsen van een review is wel goed.

Réponse de Beter Horen - Raalte
Mevr. Van Waveren heeft altijd een luisterend oor gehad. Bovendien probeerde zij altijd probleemoplossend te zijn. Minder plezierig is de zeer matige telefonische bereikbaarheid van de winkel in Raalte.
De ervaring met de audicien was prima maar de gehoortoestellen voldoen nog niet helemaal aan de verwachtingen.