Onlangs mijn nieuwe Oticon’s gehoorapparaten in gebruik genomen en kan alleen maar zeggen dat ze geweldig zijn. Kristalhelder geluid en direct verbonden met mijn iPhone. Heb de carkit van mijn werkbus... Voir plus
Établissement
Changer d'établissementWoldpromenade 34, 8331 JH Steenwijk, Overijssel, NL
Lisez les avis des autres
Klantvriendelijk en attent. Uitgebreide gehoortest. Goede uitleg van de test, bij onduidelijkheden wordt dat in alle rust nogmaals uitgelegd. Tijd speelt rol. Ik ben zeer tevreden met mijn gehoo... Voir plus
Aandacht👍 alles goed besproken . Behandelaar was zeer rustig👍👍
L'entreprise a répondu
Ben zeer tevreden over de deskundigheid en advisering van Adriaan. Ik heb het idee dat ik nu pas de juiste gehoorapparaten heb gekregen.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Coordonnées de contact
Woldpromenade 34, 8331 JH, Steenwijk, Overijssel, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Aandacht👍 alles goed besproken
Aandacht👍 alles goed besproken . Behandelaar was zeer rustig👍👍

Beter Horen Steenwijk
Op 29 januari op bezoek geweest bij Beter Horen in Steenwijk. Dat was 1x en nooit weer! Communicatief onvoldoende en halverwege mijn bezoek toonden de 2 medewerkers al geen interesse meer omdat hen al duidelijk was dat ze geen vergelijkbaar aanbod als Audika konden doen.

Réponse de Beter Horen - Steenwijk
Heel fijne mensen die duidelijke uitleg…
Heel fijne mensen die duidelijke uitleg gaven en niks opdringen

Réponse de Beter Horen - Steenwijk
Ben zeer tevreden over de deskundigheid…
Komen tot de juiste keuze
Meedenken bij de keuze, oprecht geïnteresseerd in de ervaringen in de proefperiodes. Bereidheid tot 3e proefperiode.
Niet slecht, maar ook niet zeer goed.
Medewerkers zijn zeer behulpzaam en vriendelijk, als ze eenmaal met je bezig zijn.
Ze zijn moeilijk bereikbaar via de telefoon.
Komen afspraak, in mijn geval, het uitproberen van een ander gehoorapparaat, niet na.
Voor een kleinigheid, in mijn geval het verwisselen van een oordopje, omdat mijn oor pijn deed, moet je een nieuwe afspraak maken.

Uitstekende nazorg
Uitzonderlijk vriendelijk en behulpzaam.
Vakkundige uitleg, geduldig en niet opdringerig.
Er wordt serieus naar je geluisterd.
Aanschaf nieuwe hoortoestellen
luisterend oor
Deskundigheid
Ze nemen de tijd voor je.
Zeer vriendelijk en deskundig.
Hierdoor ga je er met een goed gevoel naar toe en komt er met een nog beter gevoel vandaan
Over optimale afstemming gesproken.
Na 6 jaar Beter Horen kent mijn vaste audicien inmiddels mijn wensen, mogelijkheden en beperkingen.
Dankzij allerlei onderzoeken en testen zijn mijn nieuwe gehoorapparaten nu weer optimaal afgestemd.
Klantvriendelijk en attent.
Klantvriendelijk en attent.
Uitgebreide gehoortest.
Tijd speelt rol.
Ik ben zeer tevreden met mijn gehoorapparaat.
Zeer klantvriendelijk en kundig…
Zeer klantvriendelijk en kundig personeel. Je wordt erg op je gemak gesteld.
Zeer veel ervaring
Empatisch, behulpzaam, heel veel ervaring.
Echt top. Ik word serieus genomen.
Nieuwe hoortoestellen goed afgesteld
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.