De audiciën die mij hielp gaf goede duidelijke informatie en overtuigend advies. Ik heb geen moment het gevoel gehad, dat mij iets werd aangesmeerd. Een week na het verkrijgen van hoortoestellen alle... Voir plus
Établissement
Changer d'établissementKrommenierweg 8, 1521 HJ Wormerveer, Noord Holland, NL
Lisez les avis des autres
Ik heb een beter advies gekregen dan bij andere hoorwinkels. Ik ben doorgestuurd naar een audiologisch lab, daar hebben ze een gehoortest gedaan en advies gegeven wat voor hoortoestellen voor mij h... Voir plus
De service van Beter Horen was mij al bekend. Zeer goed. Nu heb ik nieuwe hoortoestellen gekregen die uitgebreid afgesteld werden na de testweek. Ook hiervoor werd alle tijd genomen. Ik ben zeer tevre... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Coordonnées de contact
Krommenierweg 8, 1521 HJ, Wormerveer, Noord Holland, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Ik ben heel goed geholpen,heel goeie…
Ik ben heel goed geholpen,heel goeie uitleg gekregen ,en hele vriendelijke personeel, toppie kan niet anders zeggen. 🍀🍀

Réponse de Beter Horen - Wormerveer
Hoezo maatwerk? Bij BH Wormerveer echt niet!|!
Sinds 2016 was ik zeer ingenomen met de service van BH Wormerveer.
Begin februari kwam ik voor controle , 5 weken na afloop van de 5-jaars garantietermijn.
Eén hoortoestel was defect en na een minimale check bleek reparatie niet mogelijk!
Onderzoekskosten bleken bij navraag mogelijk tegen een tarief van € 600,00!!
Andere opties werden niet geboden, ook niet na later overleg met de filiaalhouder.
BH W'veer moet nog even bijscholen voor maatwerk.......
P.S. Een concurrerende gehoorspecialist kreeg het toestel aan de praat (incl. 6 maanden garantie) tegen minder dan 50% van het genoemde bedrag!
PS Het valt mij op dat de reacties van BH op kritische reviews bijna allemaal identiek zijn (AI-gestuurd) en het initiatief bij de klanten laten.
Reactie op antwoord BH:
Zeer zwakke reactie op een "aanbod" van € 600,00 onderzoekskosten en dan nog spreken over service als je na 5 jaar , vijf weken over de garantie heen bent".
Mijn toestel is voor minder dan 50% van uw "kosten" gerepareerd incl. garantie!
Ondertussen heb ik al van 2 personen identieke ervaringen vernomen mbt BH.
Dit is gewoon een commerciële keuze van BH om klanten te overtuigen dat een nieuw toestel een betere keuze is dan een reparatie.
Vooral zo doorgaan met dit beleid dan is uw reputatie in de Zaanstreek snel bekend!

Réponse de Beter Horen - Wormerveer
Zo rustig alles uitgelegd en ook de…
Zo rustig alles uitgelegd en ook de hoortest verliep heel goed TOP

Goed gevoel
Gelijk bij binnenkomst al een goed gevoel.
De medewerker is zeer vriendelijk en kundig

Zeer goed geholpen
Zeer goed geholpen, heel duidelijke uitleg eindelijk goede gehoor apparaten met oor stukjes deze zitten prima ik hoor eindelijk de vogels weer fluiten.
Top service van Beter Horen was mij al…
De service van Beter Horen was mij al bekend. Zeer goed. Nu heb ik nieuwe hoortoestellen gekregen die uitgebreid afgesteld werden na de testweek. Ook hiervoor werd alle tijd genomen. Ik ben zeer tevreden.

Réponse de Beter Horen - Wormerveer
Netjes geholpen en uitgelegd.Goede service.
Alles was prima in orde
Goede en naar mijn idee kundige mensen
Bij Beter Horen in Wormerveer ben ik…
Bij Beter Horen in Wormerveer ben ik goed voorgelicht en geholpen om een keuze te kunnen maken met de 2 weken proeftijd en uit proberen, ook de service is goed van de medewerkers ook als je telefonisch een vraag hebt wordt er tijd gemaakt voor de klant.

Réponse de Beter Horen - Wormerveer
Ik ben heel tevreden want er is een wereld voor mij open gegaan
Ik ben heel tevreden want er is een wereld voor mij opengegaan nu ik alles weer kan horen. De ontvangst in de winkel was prima en ik kreeg een heel goed advies welke hoortoestellen ik kon krijgen en ze werken prima ook met de app die ik heb gekregen

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.