Beter Horen - Zutphen Avis 46

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Laarstraat 16, 7201 CE Zutphen, Gelderland, NL

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De audicien heeft goed ingezoomd op mijn persoonlijke situatie en gehoorbeperking. Ik heb in alle rust toestellen kunnen uitproberen. In de tussentijdse controles werden de toestellen bijgesteld naar... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima geholpen bij Beter Horen in Zutphen in augustus 2025 werd gelijk een afspraak ingezet voor de zelfde week na dat ze in Lochem bij Beter Horen niet eerder een afspraak hadden voor een gehoo... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Af gelopen morgen geweest gehoor apparaat deed niet goed helemaal niet gekeken wat er aan de hand was ze zei laat hem hier maar achter zeer klant onvriendelijk.

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Fijne ontvangst

3 mars 2026

Beste mevrouw van der Breggen,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Zutphen, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goed en vriendelijk geholpen

Zeer goed en vriendelijk geholpen. Uitstekend advies en perfecte service. Zo 'hoort' het!

9 janvier 2026

Beste meneer ten Tusscher,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Zutphen, en dat u tevreden bent met onze service en uitstekend advies. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een hele aardige mevrouw .daar…

Ik had een hele aardige mevrouw .daar voelde je meteen op je gemak

13 janvier 2026

Beste mevrouw Weijenberg,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed en op uw gemak bent geholpen door onze collega van de Beter Horen winkel in Zutphen en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beste meneer Pasman,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Zutphen en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beste J Rossel,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Zutphen en dat u tevreden bent met onze service en goede info. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beste mevrouw Huizinga - Cats,

Noté 4 sur 5 étoiles

zij namen mij serieus

4 novembre 2025

Beste heer of mevrouw C. Brouwer,

Bedankt voor uw reactie.

Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren. Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Zutphen. En dat u zich serieus genomen voelde. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben goed geholpen en ik voelde mij begrepen

Ik ben heel goed geholpen en ik voelde mij begrepen want ik ben nog best jong voor een gehoorapparaat. Alles werd fijn rustig uitgelegd en geen vraag was teveel.

28 octobre 2025

Beste Madou,

Bedankt voor uw positieve beoordeling en voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Zutphen en dat u zich begrepen heeft gevoeld. Wij zijn blij om te horen dat u goed bent voorgelicht en hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Alles werd met vakmanschap geregeld

Alles werd met vakmanschap geregeld

28 octobre 2025

Beste J.G. Klaasen,

Noté 5 sur 5 étoiles

Een Hoortoestel dat in vijfjaar tijd 3x is vervangen /is en met 5 jaar gerepareerd en met 5 jaar geen garantie meer opticien Lochem had geen begrip dus mijn eigen keus was Zutphen !

Prima geholpen bij Beter Horen in Zutphen in augustus 2025
werd gelijk een afspraak ingezet voor de zelfde week
na dat ze in Lochem bij Beter Horen niet eerder een afspraak hadden voor een gehoortest dan eind oktober
Jaren in Lochem bij Beter Horen geweest maar hier gaan de afspraken altijd met veel gedoe en weinig begrip voor een slechthorende !
Heb al meer dan 30 jaar ervaring met hoortoestellen en kan absoluut niet zonder.

7 octobre 2025

Geachte mevrouw Platerink-Lammertink,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Uw feedback is voor ons waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren.

Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer er geen ruimte is in de agenda van uw Beter Horen winkel om op korte termijn een afspraak in te plannen. Helaas zijn door aanhoudende drukte de agenda's momenteel erg vol.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Zutphen en dat u daar dezelfde week terecht kon voor een afspraak. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kort, duidelijk, zakelijk en menselijk

Kort, duidelijk, zakelijk en menselijk.
Een evenwichtige omgang met de klant.

26 août 2025

Geachte meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Zutphen. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed en deskundig geïnformeerd en geholpen n…

Goed en deskundig geïnformeerd en geholpen door audicien Hans die alle tijd voor me heeft genomen. Ondanks de 5 sterren toch een klein aandachtspuntje. Hans werd tijdens het helpen enkele keren weg geroepen door de telefoon of een binnenkomende klant, hij stond in zijn eentje in de zaak.

29 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

ik ben super tevreden ermee

ik ben er super tevreden ermee ik kan weer normaal weer leven en op me werk ga het heel erg super en met me familie is het ook fijn ik voel weer de ouden weer dat ik weer lekker kan genieten van de natuur

22 avril 2025

Beste Roel,

Bedankt voor uw review.

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw hoortoestel. U kunt gelukkig weer optimaal gebruik maken van uw gehoor en genieten van de dingen die echt belangrijk zijn. Bedankt voor het vertrouwen!

Voor vragen of hulp kunt u altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus