Van mijn laatste 10 toch even 30 euro gemaakt voor het eerst gespeeld daar een binnen een minuut na aanvraag stond het op mijn rekening maar wees er op bedacht je kunt ook verliezen
L'entreprise a répondu
To make An account was easy, withdraw was fast. It is a pitty that i cannot play on all 37 numbers, 2 of them are blocked, i don't like that. Otherwise i had give you 5 stars.
L'entreprise a répondu
Een eerlijk en betrouwbaar online casino. Met de leukste spellen. An honest and trustfull online casino. With the latest online casino games.
L'entreprise a répondu
Uitbetalen gaat super, gokken is top vin alleen maar dat je heel weinig bonus krijgt verder super site
L'entreprise a répondu
BetMGM beschikt over een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA), een teken van ons sterke commitment aan veiligheid en verantwoordelijkheid. Ons doel is om je niet alleen te laten genieten van een meeslepende ervaring, maar ook de zekerheid te bieden dat je speelt in een betrouwbare en eerlijke omgeving. Verantwoord spelen staat voorop, zodat je altijd binnen je grenzen kunt blijven spelen en volledig kunt vertrouwen op ons platform.

Réponse : BetMGM Nederland
Constant verbindings problemen en een rtp waar je echt ongelukkig van word

Réponse : BetMGM Nederland
Wat kan verbeteren is loyaliteit bonus,en zoals een positieve review van mij mag wel een cadeautje bonus voor anwaarderen het ervaring….

Réponse : BetMGM Nederland
Mijn ervaring met BetMGM is zeer teleurstellend, met name op het gebied van zorgplicht en klachtenafhandeling.
Ik heb een klacht ingediend over het niet naleven van de zorgplicht, waarbij sprake was van duidelijk risicovol speelgedrag. Ondanks deze signalen heeft het casino naar mijn mening onvoldoende ingegrepen.
Wat nog zorgwekkender is, is de manier waarop mijn klacht is afgehandeld. Er wordt simpelweg gesteld dat de zaak “finaal is afgehandeld” en dat er geen tekortkomingen zijn vastgesteld, zonder dat er inhoudelijk wordt ingegaan op de kern van de klacht. Verdere behandeling wordt geweigerd met een verwijzing naar interne procedures.
Dit wekt de indruk dat klachten formeel worden afgehandeld, maar niet daadwerkelijk serieus worden onderzocht of opgelost.
Voor een organisatie die opereert onder toezicht en strikte regelgeving zou je een transparantere en meer verantwoordelijke houding verwachten, zeker als het gaat om spelersbescherming.
Ik raad anderen aan om zich goed bewust te zijn van de risico’s en kritisch te kijken naar hoe dit platform omgaat met zorgplicht en klachten.

Réponse : BetMGM Nederland
En savoir plus sur les différents types d'avis.