À propos de l'entreprise

1. Magasin de peinture

Écrit par l'entreprise

Dé online winkel voor Betonlook verfsoorten, pigmenten en Beton Cire!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas een teleurstellende ervaring.

Helaas een teleurstellende ervaring.

Ik heb hier vrij prijzige verf gekocht, waarbij de kleur op website en beschrijving voor mij leidend was. In de praktijk wijkt de uiteindelijke kleur echter duidelijk af van wat verwacht mocht worden.

Na contact hierover kreeg ik vooral uitleg over eerst te bestellen kleurstalen en primer. Er werd weinig meegedacht in een oplossing, wat ik bij dit prijsniveau wel had verwacht.

Voor mij voelt dit niet als de service en kwaliteit die je mag verwachten bij een specialist. Jammer, want daardoor zou ik hier niet snel opnieuw kopen.

24 mars 2026

Verkeerde kleur, slechte service

De kleur klopte niet. Als ik daar bij de helpdesk iets van zeg dan zeggen dat ik eerst een staaltje moet bestellen, maar die bestaan simpelweg niet. Als je dan vraagt voor advies om de kleur handmatig aan te passen dan zeggen ze dat ze daar niet kunnen mee helpen. Kl0te service, oplichters.

9 décembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Leider sind wir mit dem Kundenservice…

Leider sind wir mit dem Kundenservice nicht zufrieden, da wir mit der Farbe überhaupt nicht zufrieden sind, wir wurden nur immer wieder darauf verwiesen das es auf Bildern farbabweichungen gibt, was uns vollkommen bewusst ist. Aber solch eine Abweichung hatten wir noch nie beim Mikrozement. Schade das nicht aus Kulanz gehandelt wurde.

19 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Positieve ervaring

Voor de muren hebben wij gebruikt gemaakt van de ecoprimer en de kalkverf in de kleur Camille. Het mengen van de verf ging prima met de geleverde kalk poeder zakjes. Gehele woonkamer + plafond mee geverfd. Heel erg tevreden met het eindresultaat. Klantenservice denkt mee en geeft een snelle reactie.

23 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet de juiste hoeveelheid beton stuc

Bestelling werd niet bijtijds geleverd door DHL, het ging weer retour naar de bezorger ivm een beschadiging, dat kan uiteraard altijd gebeuren. Contact gehad met de klantenservice met de vraag wanneer ik de bestelling wel kon ontvangen, gezien het nogal spoed had. Ze gingen dit uitzoeken. Na 5dg niks te hebben vernomen, zelf maar op de lijn gekomen. Uiteindelijk is de bestelling diezelfde dag alsnog verstuurd. Deze arriveerde netjes de volgende dag. Ik heb in totaal 8kg aan betonstuc besteld. Echter bleek bij aankomst dat de dozen licht aanvoelde, voor mijn gevoel absoluut geen 8kg maar goed, ik zal mij vast vergissen. De hoeveelheid hiervan zou volgens de site, 2 lagen van 8m2 moeten halen. Echter was vandaag ook de (beroeps) stucadoor van mening dat het geen 8 kg was en heeft de oppervlakte van 7,5m2 net gered. Na telefonisch contact met betonlook werd verteld dat dit niet mogelijk is en het vast te dik opgesmeerd zou zijn en dat ze hier een foto van wilde ontvangen zodat zij dit konden beoordelen. Laatste bak gewogen van 1kg en het bleek een halve kilo te zijn. Hoe durf je je klanten zo te belazeren! Stucadoor gaf aan nog een hoeveelheid van 4kg nodig te hebben voor een 2e laag helaas. Voor mij nooit meer betonlook.

18 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Kleuren kloppen niet en onvriendelijk

Slechtste bedrijf. Wij hadden hier een oud roze kleur besteld maar kregen een beige binnen. Klantenservice was erg onvriendelijk en maakte ons eigenlijk uit voor leugenaar . Na het met veel mail verkeer erg veel bewijs foto's en kleurstalen eindelijk kunnen bewijzen dat het echt niet klopte . We moesten de verf die we hadden terug sturen en dan zouden ze t veranderen. Kregen we een tweede keer een foute kleur dit keer bijna bruinig niks roze aan . Weer een heel gedoe en wouden ze ons korting aanbieden wat belachelijk is want je hebt gewoon de kleur nodig die je besteld hebt. Na veel gedoe eindelijk een kleur gekregen die klopte maar we waren wel paar maanden verder .

Doe het niet...

18 juin 2024

Bad service

We ordered the tester and they sent us wrong color. We also sent an email and they didn’t respond.

3 mai 2025

Scam

The color is nothing like what they sell in the pictures. Also the texture. It is absolutely not possible to get the look with the product. I have a lot experience with painting and renovation.

23 avril 2025

Heel erg teleurstellend!

Over het eindresultaat kunnen we nog niets zeggen, maar helaas was onze bestelervaring met Betonblok.nl niet zoals gehoopt en zeer teleurstellend. Na contact via Instagram over het aanbrengen van beton ciré op een tafel en het bespreken van het ‘standaard’ beton ciré-pakket, hebben we een bestelling geplaatst. We hadden ons goed voorbereid: vrij genomen van werk en ons zoontje bij opa en oma laten logeren, zodat we aan de slag konden. Toen we alles hadden voorbereid en de handleiding (voor tafels en aanrechtbladen) doornamen, ontdekten we dat we een basislaag nodig hadden die niet in het pakket zat. Hierdoor konden we niet beginnen…

Niemand had ons via het Instagram-contact gewezen op het feit dat we voor een tafel het VLOERpakket moesten bestellen, wat erg onhandig en misleidend is. Ook stond dit nergens duidelijk vermeld vóór het plaatsen van de bestelling en op de website wordt het bovendien een ‘vloerpakket’ genoemd, terwijl nergens staat dat je dit voor een tafel nodig hebt. Dat zorgt voor grote verwarring én extra kosten. Uiteindelijk loopt onze planning nu onwijs uit én moesten we, boven op het al dure pakket, ook nog eens een extra 5-liter-emmer basislaag bestellen. Voor dit eindbedrag hadden we nooit voor betonblok.nl gekozen.

Onze slechte ervaring met betonblok.nl, de onnodige vertraging en de extra kosten, had makkelijk voorkomen kunnen worden met betere informatie op de website en klantcontact via Instagram. Heel erg teleurstellend!

28 février 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Helaas hebben we een slechte ervaring…

Helaas hebben we een slechte ervaring met de betonlook verf. We zijn begonnen met 2 lagen eco primer zoals aangeraden. De betonlook verf zag er gek en (ook na een dag drogen) heel erg donker uit. Toen we bijna opgeheven hadden bleek de betonlook verf wél mooi te worden op alabastine voorstrijk. De klanten service wuifte dit weg, jammer. We hebben alles opnieuw gewit een voorgestreken met alabastine voorstrijk en toen was de betonlook verf prachtig.
Nog een puntje: de verfkwast die dit bedrijf verkoopt en aanraad laat enorm zijn haren los dus ook die hebben we ergens anders maar gehaald.
Dan toen… hebben we omdat het om een keuken gaat erna de eco coating van dit bedrijf gebruikt. Dit heeft echt alles verpest. Het is glimmend, veel donkerder en heeft niks meer weg van betonlook verf.
Duur spul en heel veel hoofdpijn, en een slecht resultaat. Gewoon echt heel erg jammer.

30 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Super fijne service

Super fijne service, ik kwam wat tekort en werd snel geregeld dat ik 2 liter kon ophalen. Je wordt goed geholpen in de showroom. Wel fijn om de kleurstalen in het echt te zien. Ik had de kalkverf plus toekan erg mooi eind resultaat.

24 août 2024

Goede service, teleurstellend product

Goede service, verschrikkelijke producten. We hebben het op twee muren verschillende malen geprobeerd maar iedere keer mislukte het. Het resultaat was streperig en op verschillende plekken hadden we wit uitgeslagen vlekken. Absoluut geen aanrader.

2 mars 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Wij bestelden betonlook verf in de kleur Lave

Wij bestelden betonlook verf in de kleur Lave. Het uiteindelijke resultaat was enorm teleurstellend, de tweede laag sloeg vlekkerig wit uit. Niet mooi en ook niet zoals op kleustaal of afbeelding. Volgens verkoper ook niet zoals het er uit zou moeten zien. Ze hadden geen idee hoe dit kon gebeuren. 25% korting gekregen op het aankoopbedrag. Je kunt er ook niet zo maar overheen schilderen. Grondig afschuren, ontvetten en zelfs daarna zeker nog drie lagen muurverf voor de witte vlekken er niet meer door kwamen. Zonde van geld en tijd.

21 janvier 2024

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf, foto’s kloppen niet met realiteit, lossen geen probleem op.
Niet hier kopen geen betrouwbare bedrijf

30 novembre 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus