Het product verraste mij in positieve zin. Het werd nog behoorlijk snel geleverd, en ziet er boven verwachting goed uit. Het 3D print uiterlijk geeft het een bijzondere uitstraling, en de kwaliteit va... Voir plus

De lamp zag er mooi uit, de manier van produceren spreekt mij ook aan. Hoewel de maten van de lamp duidelijk werden beschreven vond ik de lamp te klein. Maar dat is natuurlijk persoonlijke smaak.

Wij hebben een prachtige lamp van Beyond Bounds ontvangen. Het pakket werd zorgvuldig verzonden en de service is top! De lamp zelf geeft een mooie warme gloed van licht in onze woonkamer en is een ech... Voir plus

Een prachtige lamp, wij zochten nog een geweldige eye catcher voor in de woonkamer en kwamen zo terecht bij deze prachtige lamp. Een echte aanrader en prachtig gemaakt. Zit echt zorg in!

1. Magasin de design et de décor intérieur

Beyond Bounds is a design studio from Amsterdam, creating customizable lighting for people who shape their lives with intention. Each piece is 3D-printed to order using sustainable materials. It’s designed to reflect your values and elevate your space. We don’t believe in mass production. We believe in making products that feel personal. That’s why we work with designers to craft limited collections that combine form, function and story. No warehouses. No waste. Just lighting that fits your life. Your lamp is made locally, with circularity in mind. From the materials we use to the way we ship and certify each piece with an NFC-enabled passport, we design with clarity, character and care. If you’re someone who invests in fewer, better things, Beyond Bounds is for you. Our lighting doesn’t just light a room. It brings calm, expression and purpose to your space. You’re not buying a lamp. You’re choosing a lifestyle. One that values design, craft and the freedom to live on your terms. Made to reflect. Designed to belong.

4,6

Demande des avis aux clients

4,6

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Mooie afwerking en warm licht

Mooie afwerking en warm licht. Deze lamp is echt een sfeermaker. Goede branding en persoonlijke aanpak bij de levering.

7 juillet 2025
Logo de Beyond Bounds

Réponse de Beyond Bounds

Dankjewel Niels, fijn dat de levering zo goed is bevallen en de lamp precies de sfeer brengt die je zocht.

Twee prachtexemplaren mogen ontvangen.

Ik heb twee prachtige lampen mogen ontvangen die de prijs dubbel en dwars waard zijn. Al veel complimenten gekregen van mensen om me heen ook.

12 août 2025
Logo de Beyond Bounds

Réponse de Beyond Bounds

Dankjewel Arne-Jan, geweldig dat je er zo blij mee bent en al zoveel complimenten hebt gekregen.