2,3

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

“10 dagen vertraging voor essentiële dierenbenodigdheden – onaanvaardbaar

Mijn ervaring met bitiba is ronduit slecht.

Op hun website staat “binnen 24u verzonden”.
In werkelijkheid kreeg ik een melding dat mijn bestelling vertraagd was.

We zijn ondertussen 10 dagen verder (!!!) en ik heb nog altijd niets ontvangen.

Mijn bestelling bevatte o.a. kattenbakvulling, snacks en speelgoed.
Kattenbakvulling is geen detail.
Dat is een basisproduct.
Je kat kan niet “even wachten” omdat een webshop zijn logistiek niet op orde heeft.

Ik heb al een mail gestuurd om te vragen waar mijn bestelling blijft. Geen antwoord.
Vandaag opnieuw moeten mailen.
Waarschijnlijk ook nu geen antwoord veronderstel ik.

Dit is ook geen eenmalig probleem. Eerdere bestellingen, toen met dierenvoeding, waren eveneens vertraagd.

Er wordt nooit spontaan excuses aangeboden, nooit compensatie voorzien.

Het lijkt alsof men verwacht dat klanten dit gewoon accepteren!

10 dagen vertraging voor essentiële dierenbenodigdheden is onaanvaardbaar.

Voor mij is dit de laatste keer dat ik hier bestel.

Betrouwbaarheid is geen luxe,
het is een minimumvereiste.
Vooral als je het dan nog eens op je website zet verzonden binnen 24u!!!

----- update op 02/03/2026
Na 3 onbeantwoorde mails via hun eigen contactformulier ontdekte ik zelf dat mijn betaalde bestelling zonder enige verwittiging naar mij was teruggestuurd naar bitiba omdat de verpakking gescheurd was.
Geen excuses, geen compensatie, niets. Terwijl ik op 19/02 besteld heb en ze zeggen binnen de 24u te verzenden.

Uiteindelijk kreeg ik een mail terug waarin ze alleen vroegen of ik wilde dat de bestelling opnieuw werd verzonden. Geen excuus voor de onbeantwoorde mails, geen excuus dat ik mijn betaalde bestelling niet gekregen heb met essentiële producten.
Ik heb hen geantwoord:
ja, maar wel zolang het niet weer langer dan 10 dagen duurt.

Dit is niet de eerste keer dat er problemen zijn.

Voor mij is dit definitief de laatste bestelling.

Totaal gebrek aan verantwoordelijkheid en klantrespect.

Bestenummer : BTIN26BE16879

28 février 2026

Ze doen zaken met DPD

Ze doen zaken met DPD, meest kansloze bezorgbedrijf wat er is!! Zolang ze nog verzenden met DPD koop ik niks meer bij Bibita..waarom stoppen jullie niet met DPD!? Dit doet jullie goede naam geen eer aan, sterker nog, ze geven jullie een slechte naam!! Dit gaat jullie heel veel klanten kosten, stop met dit vreselijke bedrijf, voordat jullie door hun failliet gaan...

20 septembre 2023

Wat een vage bedoening

Wat een vage bedoening . Mijn kat gebruikt dieetvoer wat niet overal verkrijgbaar is . Omdat de prijs aantrekkelijk was en er ook nog een extra korting overheen ging vond ik het het proberen waard ook omdat ze betalen achteraf aanboden dus zonder risico.....krijg ik anderhalve dag later een vaag vreemd mailtje of ik het even over wil maken op de bankrekening in Munchen en dat ze daarna pas gaan verzenden ....uhm hou het lekker ik ga wel naar de concurrent. Dier en klant onvriendelijk!

17 mai 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer teleurstellend deze keer ,ik…

Zeer teleurstellend deze keer ,ik bestel geregeld Bitiba.nl en voor een dik bedrag ,en wel eens eerder verkeerd artikel voor mijn katten gekregen senior en kreeg ik 1 plus ,maar nu ook net weer voor 65eu besteld voor katten en mops ,had kattenvoer besteld allemaal over datum
op de blikjes staat mei 2020 mijn katten zijn er behoorlijk ziek van geweest snapte er niks van katten overgeven ,ben ook naar de dierenarts geweest ook onkosten ,zo zielig allebei bijna 20jaar ,lekker eten voor hun besteld 96stuks gourmet gold ,zaten muizenkeutels of iets in de doos gadver
,heb gelijk een mail gestuurd foto's erbij ,ja het is druk,nou nu 2weken later nog niks ,heb al eerder wat met hun gehad ,kreeg ik helemaal geen andwoord als je besteld moet je wel gelijk betalen ,te triest voor woorden doen er weinig mee klant en kat staan zeker niet als koning dat is een ding wat zeker is ,bestel niet weer ,slechte zaak ,ze hebben er maling aan zo simpel is het betaald en klaar,

vind het jammer dat zo'n groot bedrijf niet op let met de datums die op de verpakking staan ,dat is toch een must is etenswaren,daar moet toch controle op zijn ..

5 janvier 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Als vaste klant bij Bibita laatst een…

Als vaste klant bij Bibita laatst een bestelling kattenvoer ad € 163,96 door Bibita geleverd gekregen welke doordrenkt was van de dieselolie. Hiervan melding gemaakt bij Bibita en de koerier DPD. Bibita reageerde dat ik het voer nog wel kon gebruiken en boden mij een korting van 20% aan. Waarop ik reageerde dat ik niet akkoord ging met hun korting van 20% omdat deze niet in vergelijking staat met de door mij geleden schade. Daarna nooit meer wat van Bibita gehoord. Heb daarna nog 4 berichtjes aan Bibita gemaild maar krijg geen reactie. Schandalig!!!

Ik las hier bij Trustpilot nog een ervaring van iemand die dezelfde ervaring heeft als ik n.l. dat Bibita je laat barsten en nooit terug reageert!

Ook is mijn ervaring met Bibita dat hun leveringstijd erg lang is in vergelijking met andere bedrijven.

Mijn advies: Niets kopen bij Bibita.

25 novembre 2020

Scherpe prijzen,dat wel

Scherpe prijzen,dat wel. Maar als er iets fout loopt laten ze je aan je lot over.
Ik moest mijn loodzware pakket gaan ophalen op 5km van huis alhoewel er meerdere ophaalpunten dicht bij huis zijn!
Bibita doet niets om je te helpen.

6 mars 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus