1. Marchand de bière
  2. Magasin d'alcool
  3. Fournisseur de bières
  4. Magasin de vins et spiritueux

Welkom in het bierdomein! Bij ons draait het om een unieke bierervaring. We zijn gepassioneerd over het aanbieden van een selectie bieren die je niet overal vindt. Of je nu op zoek bent naar ambachtelijke brouwsels van kleinere brouwerijen of andere exclusieve bieren. Maar ook bierpakketten, geschenkverpakkingen en glaswerk behoren tot ons assortiment. Bij het winkelen bij bierdomein.nl willen we dat je met vertrouwen kunt bestellen. Daarom voorzien we elk product in ons assortiment van gedetailleerde omschrijvingen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten voordat je je keuze maakt. Van aroma’s en smaken tot de perfecte serveertemperatuur, we hebben alles wat je nodig hebt om de juiste beslissing te nemen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat alles netjes verpakt en verzonden wordt. Laat ons het werk voor je doen, terwijl jij geniet van het gemak van het ontdekken en proeven van nieuwe bieren. Ontdek vandaag nog de wereld van bierdomein.nl en laat je verrassen door onze uitgebreide selectie en uitstekende service. Proost op geweldige bieren en geweldige momenten!

3,8

Bien

N'a pas répondu aux avis négatifs

THT verlopen met 7 maanden

Heb 5 flessen bier ontvangen die een tht datum hebben van 23 februari 2025. Afgelopen week binnen gekomen. Heb gemaild maar geen reactie of oplossing ontvangen.

Verpakking was prima en product is waarschijnlijk nog bruikbaar.

9 octobre 2025

Betrouwbaar en vriendelijk

Veel keuze uit wat meer bijzondere bieren, erg fijn! Bestelling zelfde dag nog verzonden. Heel fijn contact, zeer vriendelijk en enorm behulpzaam. Service is uitstekend! Zou zeker weer bestellen!

16 août 2024