2,6

Bas

Katastrofalno iskustvo

Katastrofalno iskustvo. Naručio i platio proizvod koji nije bio na stanju, o čemu sam obaviješten tek nakon višednevnog natezanja. Ostao sam danima bez novca i bez proizvoda, a kao rješenje mi je ponuđena slabija zamjena. Povrat sredstava ide sporo i bez jasnih rokova. Neprofesionalno poslovanje i loša komunikacija. Ne preporučujem.

22 janvier 2026

Najgora poslovnica sa kojom sam imao nezadovoljstvo poslovati

Najgora poslovnica sa kojom sam imao nezadovoljstvo poslovati. Narucim nov novcat laptop prije par mjeseci i šta god napravio nece da vrti windows. Dakle problem je ocito do hardvera jer ne podrzava ni starije operacijske sustave windowsa. Trebalo im je 4. Tjedna da mi posalju prvi mail (Ja sam im prije toga poslao 2 pitajuci di je laptop i kako je stanje popravka) te su mi u tom mailu rekli da problem mog laptopa ne pokriva garancija jer je dosao bez operacijskog sustava

20 novembre 2025

Odvratno.

Jedno od najgorih i mučnijih iskustava na webshopu ikad.
Tjedan dana slanja poruka/zvanja da mi objasne i potvrde tako jednostavnu stvar da na kraju mislim da je sve ovo samo trolanje sa njihove strane jer toliko nesposoban nitko ne može biti.

Da nemam HT bon od 50 eura ne bi mi palo na pamet da išta kupim od njih.
Naime, imam HT bon od 50 eura, 15 eura kod od pretplate na newsletter.
1. Dva koda su mi poslali od 15 eura, ne radi niti jedan, nakon pet dana poruka da mi objasne zašto ne radi, nitko ništa.
2. Tako sumnjiva praksa oko HT bona, ja to nisam u životu doživio. U 2025-oj godini, uskoro 2026-a njihova stranica nema sustav da upišete kod koji ste dobili te da vam sukladno time ako je bon važeći, umanje visinu bona za cijenu za koji imate bon naravno. Kod njih upišete kod, morate platiti punu cijenu proizvoda te ako je kod važeći navodno skinu taj iznos, a ako nekim slučajem kod ne radi, nikome ništa, platiti ste puni iznos iako to niste htjeli.
Doslovno kriminalno dijelo.

Tjedan dana od njihove web zaposlenice pokušavam dobiti potvrdu da u slučaju da ako kod nije valjan da će mi stonirati kupnju i tjedan dana žena izbjegava odgovor na to pitanje. Ukoliko postoji neka stranica gdje mogu pokazati dokaze, sve imam skrinšotano.

Uglavnom, ako ne morate nužno tamo kupovati, nemojte.

1 octobre 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit